asla sevgilim olsun diye cirpinmiyorum ama artık biriyle de konuşmaya başlamak istiyoruumm 🥺🥺
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Niye kimsin ki sen baban ordu komutanı ya da aşiret falan mı
Baba tarafım aşiret de anne tarafım Rizeli o da olur mu
Rizeliyi bilmem de asitmrwt sıkıntı
Ama babamlar aşiretten atılmış yani pek bir alakamız yok hala sıkıntı mı
Niye atılmışki aşiretten aşirete giriş var çıkış yok
Dedem askerlik yapmamış bu yıllar sonra ortaya çıkınca İsviçreye kaçmış iste olaylar durulunca da Balıkesire yerleşmişler öyle isteee
Waowww sende de ne ilginç bir hikaye varmış deden nereli
Hahhaha öyledir aslen urfalilar işte de benim babam İsviçre'de doğmuş Urfa'ya bir iki kere gitmiş
Ya ciddimisin sinir köylülerden de tam olsun bende urfaliyim gelsenedm ye merak ettim şimdi
Urfa'nın neresi olduğu hakkında en ufak fikrim yok 😅
Şöyle güneyde Suriye sınırında bir yer😅😅
Ha yoook yer olarak değil kskdksks Urfa'nın neresinden olduğuna dair en ufak fikrim yok 😅😅
O kadar
Hadi İsviçre ye gittiniz ordan geri gelmek nedir arkadaş😅😅😅
Ya dedemi orada kandırmaya çalışmış bir tercüman. orada bir restoranda aşçı olarak çalışıyormuş Almanyası yok ya bir şey anlayamıyor ama iyi de kazanıyor neyse tercüman gelmiş demiş kazandığının %70i benim yoksa yapmam falan kdmsnsn
Sonra da dedem yumruğu basmış halise atacaklarmis Türkiye'ye geri kaçmış jsjsj
Vallahi film olarak senaryosunu yaz satarsın 😅😅😅
Ciddi mi diyorsun zaten çok severim yazmayı efsane olur 😅😅
Deden sağ mi
Yook bir 12 sene oldu vefat edeli
Hımm Allah rahmet eylesin
Eğer sağ olsaydı ondan bilgi alırdın falan diye dedim
Amin Allah razı olsun da zaten alzheimerdi pek bir şey alamazdin
Anladım şimdi senin derdine
Gelirsek
Çok mu güzelsin ya da tepeden bakan bir tip misin
Anladığım kadarıyla güzel bir kizmisim 😅 çekici auram varmış, yukardan bakan bir tip asla değilim. Sadece karsmdaki konuşmadan konuşmam ve erkeklerden bakana bakmıyorum çünkü bakması çok saçma geliyor merak ediyorsan gel konuş falan
Ama gelip konuşan biriyle de konuşuyorum...
Sonra görüyorum ki benden daha güzel olmayan kızların bile konuştuğu birileri var yuh diyorum yuuuhhh
Sen bakmasan senin ona İlgin olmadığını anlar ve uzak durur
Red edilmek hoş bir şey değil çünkü
Ama niye bakmam lazım onu anlamıyorum 😅 tanımam etmem merak ediyorsa gelip konuşması gerekmez mi?
Red edilmek hoş değil ama ya bu bakan arkadaşın sevgilisi varsa o zaman ben napcam kfskks
Bazı şeyler iç gudusel birsey saçinla oynama geliyor ya da bakıyorsun sende yoksa bankta oturuyorsun müzik dinliyorsun ben geliyorum senle konuşmaya ne kadar mantıklı bakmayinca sevgilisi olayı nasıl yani bakınca sevgilisi olunca ne oluyor yani
Sevgilisi olup bakıyor da olabilir sonra ben bakmaya başlarsam ben kötü olurum onsan bahsediyorum :(((
Sevgilisi olup gelip konuşadabilir o mantıkla o bir çözüm değil
O da doğru :((
Ulaşılmaz gibi olunca nasıl olsa kabul etmez mantığı var
Normal bir şey. ben de çok normal davranırım hatta sıcak kanliyim ama asla hemen güvenemiyorum. Sevgilimle 8 yıldır sevgiliyiz, son 1 yıldır ama güvenim sonsuz.
Yooo değil özgüveni olan denk gelir işte sahip çıkabilecek sadık
eğer çok güzelsen ya da estetiğin çoksa bunun bi manitası vardır derler
Çok güzel olduğumu düşünmüyorum ama auram olduğunu söylüorlar estetik falan yok :((
ya sen gibi kızlar denk geliyor cidden sahiplidir bu diye bakmaya bile yeltenmiyorum şahsen :))
Ciddi misin yaa zaten kız arkadaşlarım da şaşırıyor nasıl bir şeyim yok diye bıktım valla bıktım 😭😭
çok ciddiyim. classman farkı var diyip kendi statüdekilere bakıyorum onlardan da bişey çıkmayınca sap kalmaya devam eerdim zamanında ama şimdi evlendim çok şükür kurtuldum. ohh be :))
Ne güzel evlenmişsin biz napcaz yaaa
Dua et hem de yalvara yakara, ama bu içerden gelecek ve bu isteğini saç diplerine kadar bütün vucudunla hissedeceksin. İyi bir insanla karşılaştır ve karıştır diye dua edeceksin. O seni senden daha iyi biliyor merak etme. namaz kılarken çok ağladığım zamanlar oldu ama çok şükür Rabbime beni yalnız bırakmadı ve seni de bırakmayacak buna emin olabilirsin.
Geçen seneden beridir istiyorum dürüst olmak gerekirse ama ne yapacağımı bilmiyorum. Teheccüd bile kılıyorum hem akademik başarı hem de bu işler için kdksk
her nasip vaktine esirdir.
Doğru valla :)
peki bu neden böyle yani ulaşılmaz görülme sebebin nedir?
Valla bilmiyorum ama bu yorumu genelde etrafımdaki insanlar yapıyor. Ya diyorlar güzelsin auran yüksek bir de bana sadece bakan erkeklere pas vermiyorum öyle havalı dolaşıyormusjm falan da hiç böyle olduğumu düşünmemiştim. Tesettürlüyüm bir de...
boş ver sen pas verip flört ayağına yatmak isteyenlere. Görücü usulü biri geliyorsa baban bi değerlendirsin olur derse görüşün.
Babamla girismuyorum 😅 görücü usulü de denedim olmadı :(
Ben aracı olayım, sana 😅
Allah Allah o nasıl olcak djsnsn
boş ver
Ahdhshsha neden
Slgbsodn
Benide maalesef türbanlıyım bende
giyim tarzın naskl
Cok guzelsin galiba sevgilin vardir diye es geciyordurlar :)
Nasıl böyle bir düşünceye sahip olabiliyorlar 😭😭
Çünkü guzellik goreceli bir kavramdir insanlarin zihninde Boyle guzel kizi bos birakmazlar dusuncesi vardir :)
Yok ya gayet boşuz kdksks
Aslinda kultur olarak biraz gerideyiz ben yurt disindaki kadinlarla cok rahat konusuyorum ama TR de selam vermeye korkuyor insan :) o yuzden de olabilir
Belki dee
Tanisma konusunda afrikayiz :)
Özellikle erkekler kakdjshsha
Erkeklerin sucu gunahi nedir 😅Kadinlarin anlamsiz ne tepki verecegi mechul
Ben yaklaşıyorum utançtan geberiyorlar gözüme bile bakamiyorlar, sonra niye bana selam vermiyorsun diyolar prensese bak ya bakmaktan çekinen adam bana trip atıyor kskdjd
Bir kadinin bakislarina anlam yukluyemiyorsa zaten o erkekden olmaz :) zeki insan karsidakinin beden dilini biraz analiz eder
Kesinlikle iyi dedin onu
Insanin beden dili kendini ele verir zaten :)
Ne alaka niye öyle görsünler sanki çok ünlü veya zengin bir ailenin kızı mısın
Neyin seni ulaşılmaz kılıyor?
Biri çok güzelsin diyor biri auran yuksek diyor biri tesettürlü olduğum için diyor ben de bilmiyorum bilsemmm
Hepside iltifat etmişler lakin hiçbiri gerçegi yansıtmıyor
Eh peki
Egolusun demek ki
Asla değilim
Çokta zoru oynama sonra böyle yalnız kalırsın
Ağzın var dilin var sen bir adım at o zaman
Seni niye ulaşılmaz görsünler yavrum
İletişim şeklini güncelle ve giyim tarzını yenile
Artık nasıl görüntün varsa
Çoğu kızı öyle görüyorlar tek seni değil
hahahaha aysel gürel kilikli seni ya :D
Kaç yasindasiniz?