çok para gözüm yok araba sürmek gözüm yok karı da kızda gözüm yok hiç bir şeyde isteğim yok okumadım ve çalışmıyorum..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaşama dair bi amaç, bi hedef?
Belirti yok liseyi 2012 de bıraktım üniv gitmedim asgari ücret bile olsa çalışmadım , hayata karışmayı sosyalliği kendimi dahil sevmiyorum hiç bir şey hayal kurmadım
Peki intihar isteği faln?
O Da yok sadece 12 yıldır bilgisayar oynuyorum konforda yaşıyorum yemek yiyip kola içmek kilo almak bilgisayar başında herşeyi izlemek 16 yaşından beri bunu yapıyorum şimdi 28 yaşındayım intihar isteği de yok
Ohh iyi bari ona şükür. Ailen ne diyor bu duruma peki
Onlarda alışkın bir şey demiyor tek bildiğim şey başka ailede doğmuş olsaydım bu halde olmazdım , kendimi sevmiyorum a-sosyalim internet bağımlısıyım kiloluyum bazı fiziksel kusurlarım var sosyallik hayat bana göre değil sanki hiç arkadaşım yok hiç özgür birey değilim
Hiç mi çalış vs demediler. Seni bu bilgisayar bu hale getirmiş bırakmam lazım
Ailen zengin o zaman. Fakir bi ailede bu yaşa kadar yiyip içip yatamazsın çünkü 😀
Birisi elinden tutsa kendine getirse çözülmeyecek vaka değilsin ama işte o kişi kim 😀 benim şöyle bi tanıdığım olsa kendine getirmeden bırakmam. Ya benim enerjimi de sömürür ya da kendine gelir artık o, onun bileceği iş
Demediler , bilgisayar bozuluyor kafayı yiyorum , ailem zengin değil dar gelirli annemde alıyorum babamın emekli maaşından her gün 200 tl napim benim hayatım yok hayattan bende emekli oldum benim k, keyifden değil özgüvensizlikden kendimi dahi sevmiyorum
Kesin benim de aile durun iyi bende bir nebze o olay var pek sosyal defiljm ama hedef ve hirsliyim. Zaten hırs ve hedef olsa duramaz sitres sıkıntı başlar rahat batardi
valla benim depresyon sanki ölüme gidecek hiç düzeltmek için bir şey yapamıyorum elim kolum bağlı hiç bir şey bilmiyorum dünya ile hayat ile ilgili çok uzağım , kimse bana yardım etmiyor bende kendime.. bizim ailede herkes kendi derdinde.. beni zorla da götürsen konforu bırakmam gibi yıllardır zayıf olmak isterim ama yok kola yemek yeme abur cubur çok seviyorum hayattada hiç bir şeyden beklentim yok
@Mr_Shakespare aile durumum dar gelirli hiç kimse lise mezunu bile değil anneden alıyorum 200 lira bu hayatta hiç bir hedefim hayalim beklentim umudum olmadı , bende stres depresyon eve kapanma çok uzun zaman oldu 12 sene ama yapacak bir şeyim yok deyif kalmaya devam ediyorum
Bilgisayar bağımlılığından sürekli yeme içme dışarıyla baglantini koparmissin. Bu durumu bilirm bir zman bende böyle takıldım 1 2 sene gibi. Ozguvensizligin bundan geliyor. Konforun dışına çıkmam şart yaş ilerliyir annen baban yaslaniyir ne yapacaksın tek başına. İnsan heves ediyor evliliğe ve pişmanlıkla dolu hiç yasamadim diye gece. Hayifkanma çok kötü adım atman laizm
Sen nasıl emekli oldun orayo anlamadım
Emekli değil babasının emekli maaşından alıyor arkadaş
@Mr_Shakespare zamanında 16 yaşında lise 1 öğrenci iken herşeyden kopmamam dersde başarılı olmam lazımdı ama karşıma çıkan en ufak sorunda pes ettim sonrası aile durumu hayattan yoksun büyüdüm hiç sosyallik gençlik yaşamadım. ben 12 senedir sürdürüyorum galiba canım çıkacak ama bu alışkanlık çıkmayacak dişlerim fırçalamadım çürüdü kilo aldım yine de nafile , babam öleli 8 sene oldu annem ölünce zaten para kaynağı yok mecbur bir işe girersin , ben kendimi sevmiyorum tipimi sesimi durumumu nasıl evleniyim insan sevmem ben sorumluluk gözümü korktuttuğu için bende böyle yaşıyorum
Ben hayattan emekli oldum yani hiç bir şey yaşamayarak hayatı bırakarak yaşamakdan elini ayağını çekerek emekli olma bu yaşamadan hayatın bitti öyle söylediğim bir laf bu sadece
Kaç kgsın. 1 senede kendine gelirsin ama birisinin sözünü harfiyyen dinlersen.
96 kiloyum hiç 100 üstüne çıkmadım göbeğim var çok yok diyeceksin istesem zayıf olunur belki ama sosyal olarak kalarak sürekli eve ait hissediyorum kendimi kola bağımlısıyım ölsem bırakamıyorum
Bu durum zaten lisede oluştuğu belli. Sanal oyunlar ve oraya bağlılık 1 2 sene bende lisede böyle takildim. Sonra özgüven eksikliği vs olması bundan. Kendine bir hedef belirleme önce dış gorunusten başla aynaya çok bakma düzenli dişlerini fircala yuruyus yap bol bol belki sabah göz hapsinden dolayı zor olabilir akşam çık kimse yokken Yemen'e dikkat et 6 7 ay sonra giyimine dikkat et dışarı çık annemde sağken en azından zora dusmemisken iş ara yapmam vs korkusu olmasın. Yapama ne olacak çıkarsın başka iş denersin zamnla düzelir her şey ama sen beklemeye devam edersen ilerde anneni de kaybedince bu dedijlerimi yaoamaz calisamazsjn sonun kötü olur
@Mr_Shakespare lise de işte işlemleri yapamadım anlamıyordum matematikden fizikden geometriden kimyadan hiç anlamıyordum anlatsalarda kafam basmıyordu sınıfta kalacağımı anladım bir gün gitmek istemedim zorlandım ilk tembellik orada başladı bende ayrıldım sonra babamda fakirdi bilgisayara alıştım ben zamanla hayat yuttu beni kendime hiç bakmadım spor yapmadım boyum uzamadı okumadım çalışmadım para kazanmadım kendimi beğenmedim dişlerimi fırçalamadım saçım iğrençleşti sesim çocuklaştı zamanla böyle 2012 den beri bu halde geldim şimdi bakıyorumda lise de hoşlandığım bir kız vardı 21 yaşında evlenmiş şimdi 2 kızı olmuş nerden nereye dedim hayat biri sorumluluk almakdan korkuyor biri içine giriyor
İnsanlar ne bağımlılıklardan kurtuluyor. Kolayı mı bırakamıcaksın. Ben de 28 yaşındayım hiç kola içmedim 😀 sen elinden tutulmasını istersen çok şey değişir. Ama istemezsen de böyle enerjisiz mutsuz amaçsız yaşamaya devam edersin
@Mr_Shakespare dişlerim yok impilant ister bir gözüm şaşı yüzde 20 görür sol kulağım işitme engelli saçım egzama kepek tabakası asla düzleşmez kilodan her yerim çatlaklı sesim çocuk ve sorumluluk alamıyorum kendi sorumluluğumu bile alacak kadar.. benden ne olacak diyorum kendimi asgari ücreti küçümsüyorum ne yapıcam diyorum hayalim yok ki , napıcam diyorum çalışıp sebep ne istek ne
Zsdz_s ilgine hayran kaldım. Genelde insanlar yaşadığı durumları görünce yardım etmek ister ama sizde ki farklı hep boylemisiniz
Sen beni tanımıyorsunda ondan inatçıyımdır kolay mı 12 sene konfora alışıp depresyonu sevmek çıkmak , kola içmezsem her gün depresyona giriyorum ben stres oluyor , ilkokul arkadaşımdan yardım istemiştim defol git demişti.. bilemiyorum istesem bile istediğim gibi yaşayabileceğimi sanmıyorum ki araba satın almak ehliyet almak araba sürmek kız arkadaş evlenmek yurt dışı görmek sanki Atatürkün dünyaya gelmesi kadar imkansız geliyor mesela
Kafa da kalıplaşmış herse sana artık senden başka kimse yardım edemez gördüğüm bu
@Mr_Shakespare beni tanımadığınız için size böyle geliyor benim gibi 12 sene sonuçta hapis yatmış bir kafada değilsiniz her gün 12 sene 4 duvar görmediniz sonuçta , durum şu ben istesem bile harekete geçemiyorum geçsem bile asgari ücret kendimi küçümsüyorum benden ne olacak diyorum
ikinizede istek attım tanımak isterseniz diye
Ben yeni bir hayata geçte olsa başlamak istiyor muyum diye sor kendine. Cevabın hayırsa sana kimse yardım edemez. Böyle kimsesiz ölür gidersin. Cevabın evetse. Bi yerden başla. Yanında olamasam da motive etmeye varım ben
Kendinizi yerime koyar mısınız 12 sene robot gibi konfora monitöre yatağa alıştığınız herşeyden korkuyorsunuz.. bana kimse yardım etsin demiyorum ki ben istesem bile kendime dahi edemiyorum , bir yerden başla dediğiniz ancak asgari ücret iş olur onunlada aç karnını doyur yine eve gelirim bir şey hayal edemiyorum kızla bile mutlu edemezsiniz düşün artık
👏 katılıyorum. Kendine güven ve adım atmak istersen bende varım 🙏
Para kazanmak olmasın öncelikli hedefin. Para sonraki iş. Önce annenden aldığın 200 tlyi doğru yerde değerlendirmeyi öğrenmen lazım
@Mr_Shakespare yanımda olsaydınız kesinlikle bir şeyler olabilirdi 1 arkadaşım var instagramdan o da sizin gibi ama yanımda olmayınca bende uğraşmıyorum.. arkadaşlar 12 sene çok uzun bir süre beni anlamınızı beklemiyorum 12 sene konforda kaldıkdan sonra kim kendini hayata karışmaya atar?
gir bir asgari ücretli işe 30 gün kendini yor 17.402 bozdur bozdur harca hayatta amacı gezmek evlenmek araba sosyal hayat isteyen lise üniversite okur araba alır evlenir hayatta bir şeyi olanlar çalışır
Her yerinden negatiflik akıyor. Nasıl kendine getireceğiz ki biz seni. Yani imkan yok. Yanında da olamayız. Ama destek olmaya da varız. Eğer hayata karışmak istiyorsan geçmiş yılların hesabını yapmayı bırakıp geleceğe bakacaksın. Hataa sadece bu güne
Büyük adımlarla değil küçük küçük. Dişini fırçalamakla baila, saçını taramakla başla, kolayı 1 bardak daha az içerek başla mesela
İşte diyorum ya 12 sene 4 duvar kafa git gel önce antidepresanla 2-3 kafa iyi olacak gittim psikologa psikiyatriye içmedim işte ondan asabiyim benim kusurum 1 değil 10 değil.. 12 sene dile kolay insanın alıştığı alışkanlıkları bıraktıp da kendini zorlu süreçlere atması onu demek istiyorum diş fırçalanmaz çoğu dişim gitti impilant lazım.. saçımda da kepenk tabakası var.. anlıyorum bana önce aynısını dediler işte de rahatlıkdan yapamamdım
Benim ancak annem ölürse aklım başıma gelir 66 yaşında.. o zaman parasız kalıyorum
Bizden istediğin bişey var mı o zaman
yok sağolun ne olabilir ki ben istek attım sizlere konuşmak isterseniz hal hatır felan nerds99 kullanıcı kimse bana yardım edemez benim kendime faydam yok alışkanlığı tane tane bırakmakda çok zor keşke başka ailede doğmuş olsaydım keşke 1 kere geldiğimiz dünyaya herşeyden mahrum yoksun kalmasaydım
Kendi durumunu ailene yüklemen suç atman doğru değil. Sana git çalış diye baskı yapmayan bir ailen olmuş ama farkında değilsin. Asgeri ücreti küçümsemen aslında kendine güven duyup dışarı çıkıp çalışmama korkusundan bahane uretiyorsun. İnan insanın alın teriyle kazandığı para az da olsa çok değerli ve kıymetli. Tabi senden biz direk bunlari yap demiyoruz ki. Bak ne güzel önce dış fircalamayla başla. Kolayı azalt demiş hanımefendi. Evden odamdan çıkmadan en azından bunları rutin oluşturup adım atmak bile istemiyorsan kimse yardım edemez sana.
@Mr_Shakespare Başka ailede doğsam böyle olmazdım ki eğitilir sosyalleşirdim , bahane değil ne yapacağım 17 bin 402 yi hangi markette yiyeyim ne olacak asgari ücret belediye işçisisiysem 30 gün kendimi ne için yorayım dişler gitti impilant lazım , işin en kötü tarafı bende kendime yardım edemiyorum
17bini bi başına markette nasıl yiyeceğini düşünürken insanlar o parayla ev geçindiriyor. Gerçekten bu yaşa gelmişsin kendini geliştirmemişsin anladıkta zeka da olduğı yerde kalmış. Annesinden para alıp markete koşmaktan başka hiçbir düşüncesi kaygısı tasası yok
ben sorumluluk istemiyordum eş sevgili çocuk arkadaş anlatabildim mi , pardon da ne düşüncem kaygım tasam hayalim amacım hedefim beklentim olacaktı
ya ne olacaktı bende mi yuva derdine düşseydim kafaya bak
Ne alaka insan evlenip çocuk yapmak için mi yaşar bu nasıl mantık. O zaman evlenemeyenler ölsün. Boşa yaşamışlar hayatı. Ben sana kendinden bahsediyorum. Kendi amacın. Amaçların büyük olmasına bile gerek yok. Küçük amaçlar
işte bende onu diyorum banane milletten geçim derdinden asgari ücret ev geçindirmesinden bunu psikologda söyledi benim para yiyebileceğim tek yer genelde market oluyorda dededen arsa düştü 68 bin 6 ayda yedim markette. Benim hiç bir amacım yok dedim ya hedef hayal amaç düşünemiyorum hiç bir şeyi arzu etmedim bugüne kadar
Ben pes ettim. Yapacak bir şey yok kendi için çabalayan birine bir şey yapamazsın. seni de sağlığından eder sonra.
bütün iş bende ama kime ne el uzatacağımı bilmiyorum bir türlü harekete geç yok
Gerekte yok zaten. Kimseye. İşe yaramaz hiçbiri.
sorun şu dünyada hiç bir şeyde gözüm yok