Ben artık kafayı yicem?

2 yıllık ilişkim var 1 ay önce aramıza bı soğukluk girdi sabah akşam bana yazmak isteyen çocuk gitti yerine sürekli meşgul olan watsap durumlarıma bakıp ama mesajıma bakicak bana yazicak bir saniye bile zamanı olmiyan yani bana öyle diyen birisi geldi bayada ciddiydik yani o 1 ay önceki gün benim amacım ilişkiyi bitirmek Veya zarar vermek değildi kendine çeki düzen versin ve biraz da trip atmakti yani benden özür dilemesi veya bana zaman ayrılması ben o gece çok sinirliydim kendimi çok değersiz hissettim durumuma bakıp benim mesajıma bakmadığı için ve sadece aşkım özür dilerim mesguldum sadece durumuna baktım çıktım demsini bekliyordum bana dediği tek şey işim vardı böyle başından salarcasina ben çok kırıldım sadece trip atmak istedim falan dedim neyse bu gece konuşmayalım yarın konuşuruz dedim tamam yazdı aradan 5 gün geçti tek bir mesaj bile atmadı yine ben yazdım niye bana hiç yazmadın dedim meşguldum dedi dalga geçer gibi abi benim artık psikolojim bozuldu bir insan bu kadar umursamaz olması mümkün olmaz ya cidden mümkün olmaz 1 aydır sadece ben yazıyorum napıyorsun diyorum oturuyorum sen diyor bende oturuyorum diyorum sonra konu bitiyor ne arıyor ne soruyor ne başka bir şey sürekli ben yazmaya çalışıyorum neden böyle yaptığını soruyorum bana dedikleri şunlar ben bişey yapmadım sen sürekli bahane arıyorsun içim içimi yiyor ne yapicam bilmiyorum ne ilişkiyi bitirebiliyorum nede düzeltebiliyorum lütfen akıl verin niye böyle yapıyor olabilir
Ben artık kafayı yicem?