Güncellemeler
+1 yıl
Açtım konusunu dün gece sana çok defa rahatsız olduğumu söyledim, neden hala yapıyosun dedim sebebi yok gibisinden konuştu, bunu yapmaya devam edersen ve son takip ettiklerini çıkartmazsan benim mi onların mı daha kıymetli olduğunu göstermiş olursun dedim, sinirlendi iyice beni ve arkadaşlarımı çıkarttı sadece ben de instagramınla ve oradaki erkeklerle sana mutluluklar deyip ayrıldım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde adım atmadı, bir kaç defa iletişime geçtik ama barışmaya niyetli değil, ilişkimiz çok güzel gidiyordu o yüzden bir anda bitmesi mantıksız, büyük ihtimalle eskilerden biriyle görüşmeye başlamıştı ama beni yedekte tutmak istedi, ben ayrılınca da adım atmadı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız iyi ayak gibi görünmüyor türk kızlarının hepsi böyledir bu gitse başkası gelse farklı olmayacak aynısı çıkacak sadece görüntü farklı olacak
neden bunu yapıyorlar anlamış değilim, o erkekler dm atsa cevapta vermiyor bildiğim kadarıyla ama tanımadığı erkeğe sevgilisi varken geri takip atması çok sağlıklı gelmiyor bana
İlgiden olabilir kızlar ilgi manyağı oldugu icin ilgi görmeye bayılıyorlar herkes tarafindan
başkasının ilgisine ihtiyaç duyuyorsa ilişkiye devam etmenin bir anlamı yok o zaman
sanane sanami sorcakti
şunu takip edeyim mi diye sormayacak tabi ki etmemesi lazım zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!