Kız arkadaşım Instagram'da tanımadığı erkekler ile takipleşiyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 3 aylık bir ilişkim var, o benim ailemle akrabalarımla tanıştı ben onun kardeşleriyle tanıştım, benimle evlenmek istediğini söylüyor bana olan sevgisini hissediyorum yani,

Instagramda beni paylaşıyor ama yüzümün gözüktüğü fotoğrafları yakın arkadaşlara gözükmeyenleri herkese açık paylaşıyor, onun dışında tanımadığı erkeklerle takipleştiğini farkediyorum 1 kaç kişiyi sordum farketmediğini veya tanıdık zannetiğini söylüyor ve hemen çıkarıyor, rahatsız olduğumu söylediğimde benim için önemli değil seninleyim diyor ama hala ara sıra yeni kişileri takip ettiğini görüyorum amacı nedir veya ne yapmalıyım tekrar tekrar bu konuyu gündeme getirmek istemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Açtım konusunu dün gece sana çok defa rahatsız olduğumu söyledim, neden hala yapıyosun dedim sebebi yok gibisinden konuştu, bunu yapmaya devam edersen ve son takip ettiklerini çıkartmazsan benim mi onların mı daha kıymetli olduğunu göstermiş olursun dedim, sinirlendi iyice beni ve arkadaşlarımı çıkarttı sadece ben de instagramınla ve oradaki erkeklerle sana mutluluklar deyip ayrıldım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde adım atmadı, bir kaç defa iletişime geçtik ama barışmaya niyetli değil, ilişkimiz çok güzel gidiyordu o yüzden bir anda bitmesi mantıksız, büyük ihtimalle eskilerden biriyle görüşmeye başlamıştı ama beni yedekte tutmak istedi, ben ayrılınca da adım atmadı.
Kız arkadaşım Instagram'da tanımadığı erkekler ile takipleşiyor. Ne yapmalıyım?