Instagrama giriyorum her kaydirisimda çok mutlu çiftler güller çiçekler yeni doğmuş bebekleri
Evet arka planda çok şey yaşanıyor olabilir ama genel olarak mutlular
Kızlar deseniz bebek gibi cilt mükemmel bir fizik bolca arkadaş grubu
Instagrama giriyorum her kaydirisimda çok mutlu çiftler güller çiçekler yeni doğmuş bebekleri
Evet arka planda çok şey yaşanıyor olabilir ama genel olarak mutlular
Kızlar deseniz bebek gibi cilt mükemmel bir fizik bolca arkadaş grubu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tamam da bundan sanane. Sen mutusuzsan bu senin sorunun. İnsanların mutluluğu sana niye bu kadar battı onu anlamadım.
Kimsenin mutluluvu batmadi sadece soru sordum
Bence batmış ki, insanların mutluluğunu soru sorarak sorgulama yöntemine sokuyorsun
Sus
İçine bu kadar mı oturdu. Yazık sana
Konuşmaya hakkın yok
Peki. Zavallı şey seni
Ego konuşma İdi dinle ezik kendi fikirleri olmayan bir eziksin
😂😂😂😂😂😂
Gülme ego id sana izin verdi mi
Sosyal medyadaki içeriklerin yarısından fazlasının yalan ve gerçeği yansıtmadığını biliyor muydun?
O paylaşımların aldatıcı reklamlardan farkı yok.
Acı çeken ruhlarını gizlemeye çalışıyorlar sahte gülücük dolu karelerle.
Hahahha sen cidden böyle mi düşünüyorsun? Ya herkes mutlu olduğu halini paylaşıyor
Dilan Engin Polat’ta sözde mutluydu ama gel gör ki öyle değilmiş değil mi
Hayır Dilan mutlu değildi ben onu çok yakından takip ediyordum bayada seviyordum onu reelslsdinde genel olarak ne kadar mutluluk sacsa bile hikâyelerinde öyle değildi ağrıları çok oluyordu kemikleri agrirdi hep ve annesini küçük yaşta kaybetmenin acısını yaşıyordu belirtiyorduda bunu ve işleri yoğundu bazen işin başına geçince kafası ağrıyordu
O gösteriş ve ilginin sahte olduğunu hiç anlamdı çoğunuz ama? Ece ronay ve diğer fenomenler için de geçeli
Ece ronayi bilmem ama Dilan gerçek bir Queendi eşi evet ona karşı biraz soğuktu ama Dilan öyle değildi
Dilan zorba bi tipti eşi ise zampara. İkisi de suçlu ve vasat aciz tipler
Hiç bu açıdan bakmamıştım evet zorbaydi biraz
Biraz mı 😄
Çalılanların telefonu kurcalayan,
Evin içinde çalışanlarla hem arkadaş gibi görünüp hem sürekli açıklarını ortaya seren,
Kocasına kendisine zorla iltifat ertiren,
Evine kendisi sürekli kocası yapıyor gibi hediyeler çiçekler gönderen ve yalnızlıktan ödü koptuğu için kendisini aldattığını içten içe bildiği adama tutunmaya çalışan zavallı bit kadın quin falan olamaz 😄 ciddi kişilik bozukluğu olduğu belli, narsist ve paranoyak…
Evet normal değildi ama eğlenceliydi
sosyal medyanın en tehlikeli yönü de bu, sana ne sunmak isterlerse onu izletirler.
hiç biri o kadar mutlu değil hepsi ilizyon
Herkes bi çaba içinde çünkü
Yok be sosyal medyada mutlu gibi görünüyor birçoğu
Ne mutlusu ölmşz biz.