Arkadaşlar benim bi eski hocam var 4 yıl onunla flört ettiğim 5. Yilda ayrıldık o benden uzaklaştı beni çok kırdı bana yalan söyledi hala şıktayım hani karısından bıkmış sevmiyordu bugün onunla kafede kutlamış alkol şarap falan içmişler az önce paylaştı fotoğrafları görü nce çok kırıldim ben ona hiç bir zaman kötülük yapmadım beni ne atıyor nede soruyor ben onun için ve neden benimle flört ettiğini ve durup dururken neden benden uzaklaştığını neden benden ayrıldığını bilmiyorum neden benimle konuşmadığımız bilmiyorum hergün onun için ağlıyorum bugün karısıyla sevgililer gününü kutladığını gördüğün de delirdim üzüldüm kırıldim arkadaşlar napmaliyim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bana akıl verin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
E sen evli olduğunu bile bile şey etmişsin ne bekliyodun
Neyi etmişim
Çıkmışın
Çıkmadım. sadece okulun içinde flört ediyorduk
Ee tamam işte ne farkeder
Fark etmiyor mu
Suçlusun neyine ağliyon
Ben baktım ki o peşimden kost
Koştu
Evli olduğunu biliyodun ama
Sonradan öğrendim
B*k sonradan öğrendin ne kadar sonra öğrendin
1 yıl sonra
Eziksin ya rezillik resmen öğretmenle ilişki ne demek seviyesiz
Seviyesiz olan sensin adam 4 yıl peşimden koştu
Seviyesiz olan niye benmişim ahahaha adam 4 yıl peşinden kostuysa ilk başta yüz vermeyecektin. 4 yıla uzamazdı o zaman.
Zaten yüz vermemişti 4. Yilda arkadaşlarım bana dediki günah yazıktır adam 4 yıl peşimden koşuyor artık ona karşılık ver dediler
Adam sadece karisini benimle aldatmadi benide başka kadın hocalarla kız öğrencileriyle aldati beni
Doğruyla yanlışı ayırt edemiyor musun hadi tamam adam serefsizin teki sen bir kadın olarak onun eşini hiç mi düşünmedin. Aynı durumu sen de yaşayabilirsin ileride. Yazık gerçekten. Hemcinslerine bu kötülüğü yapanları anlamıyorum
Karisini duşundum karısının umrunda değil sanırım çünkü arısıyla bir araya geldiğimizde hocam karısının yanındayken gözlerini benden hiç çekmedi karısının umrunda değil karısıda sanırım biliyor
Seni kullanıp bir kenara atti işte bu kadar.
Malesefki artı onun için hergun ağlıyorum en son hastanelik oldum hala ilişemedim depresyondayım üzüntüden çok hastalandım hayatla ölümün arkasindayim yaşamak için mücadele ediyorum ya bi hoca 13 yaşındaki kız öğrencisini nasıl. kulanir ona nasil yalan söyler benim hala aklım almiyor
13 mu yok artik daha neler. Pedofiliymis resmen bu. Sen de gunah isledin tabii vebalini cekiyorsun
Ne günahı işlemişim evet onunla tanıştığımda 13 yaşindaydim
Hâlâ soruyor musun anlamadim ya
Evet hala soruyorum çünkü aklım almıyor artık delirmek üzereyim ya bi hoca bunu öğrencisine nasıl yapar
karısıyla geçiricek tabi neden karısını aldatıp seninle geçirsin?
Zaten hep karısını benimle aldatıyor yılardır sadece karışınıza değil benide çok aldati
rezilsin Çok kötüsün umarım ölürsün
Benim ne suçum var
senle mi kutlicaktı aq
Keşke
Kağıt mendil gibisin
Kâğıt bendim gibisin derken
Kullanmış atmış seni
Malesefki öyle ama benim suçum ne😔🥺
Senin suçun yok o şerefsiz
Intihar mi etsem artık çünkü dayanamıyorum
Saçmalama değer mi ya hayatını yaşa başka erkek yok sanki
Varda ama o beni kandırdı kulanılmış gibi hisediyorum kendimi bana yalan söyledi bide az geçirmedim onunla 5yil az değil onu unutaman🥺
Yav farzet ki öldü