Güncellemeler
+1 yıl
Mesela benim doğum günüm kutlamıyor , onun doğum günü geldiğinde günler öncesinden
geri sayım yapıyor. Benim babam hastalandığında geçmiş olsun bile demiyor onun babası hatalandığında koştur koştur yanında oluyor, yanın beni küçümseyip yokmuş gibi davranıyor ve daha bi sürü şeyy
geri sayım yapıyor. Benim babam hastalandığında geçmiş olsun bile demiyor onun babası hatalandığında koştur koştur yanında oluyor, yanın beni küçümseyip yokmuş gibi davranıyor ve daha bi sürü şeyy
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden öyle birsey düşünüyorsun ki
Mesela benim doğum günüm kutlamıyor , onun doğum günü geldiğinde günler öncesinden
Sana eş yol arkadaşı olamamış o kişi
Üzücü bir durum yani ona aşık demem ama deger veriyor o aileye derim kendi ailesine deger vermio gbi
Ben de aynı şekilde ya
Bisekslik var sanirim?
Yengesi kaç yaşında o kaç yaşında
Eşim 38 eltim 35
Sen kaç yaşındasın
Senle 12 yaş var niye evlendin sen bu adamla
Bende 36
Ay askm sorry ama cidden böyle şeyler varsa olabilir
🥹🥹🥹
Boşan abla değer vermiyorsa yanında durma
Ne alaka
Onunla yatıyor mu
Hayırrrr
Ama hareketlerinden çok rahatsız oluyorum
Elitmin ona bakmayacağından adım gibi eminim. Ama o karşılıksız duygu besliyor bence
Güzel mi
Evett. Kocam çirkin. ama bide parayı çok seviyor eltim insan kullanmayı çok iyi biliyo. kocama dönüp sümüğünü atmaz yani kocamınki karşılıksız yani bari belli ama zoruma gidiyo
Sen güzel değil misin olmazsa tkp at burdan yazmayalım
Yok değilim
Güzeldinfşr ya öyle deme
Nasıl anladın bunu
Sana hiç sevgi göstermiyor yanş
Nasıl?
Hatalı olan esin değil sensin
Ne alaka
Ne alaka ters psikoloji cancazım sen uzerine gider sen yapayim aman vicdan yapar isen kosarsan ne bekliyorsun yapmiyacaksin bu güzel bir şey fakat anliyan yok ise yapma neden yapıyorsun seni önemsemiyor sende onemseme işte
Bende artık öyle yapıyorum ama bana çok saçma geliyo onun bir dediği iki olmuyo bama gelince kavga kıyamet
Bak şimdi ne kadar fedakâr olur isen o kadar üzülürsün buna inan ne kadar kizsan bile genede kocam eşim dersin bu dert adamı kadını bitirir inan buna işte çok yaşadım çokça bildiğim değil yaşadığım durumlardan diyorum sensin hatalı bende çok hata yaptım iyilikler ve vicdan için
Valla karakter meselesi bence bekarken resmen eltimin iki kocası varmış. Evlneşnce bana düşman oldu hiçbir sevep yokken. Kocasını elinden almışım gibi
Bu tamamen senin güzel ve davranış şeklindendir sen klas bir kişilik oldugun için yani düşünceli ve yaşamsal olarak düşünülebilir insan olur isen sevilmezsin unutma bunu
Nasıl yani