Eski sevgilimi vsco sitesinde stalklıyordum, yanlışlıkla takip ettim ama hemen engel attım bana yazarsa ne diyim 😥
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçen Twitter da aynı haltı yedim fake di ama ben olduğum belli yani herşeyi sildim artık shhsh
Soru işareti attı
Muhtemel sonum shshs
Yapacak bir şey yok ayrıca sorarsa cevap dahi verme
Soru işareti attı
Nerden attıysa ordan da engelle kalsın mal gibi ayrıca onemsemese yazmazdi o da bu anı bekliyormus
Ne düşünmüştür sence 😥
Ne düşünürse düşünsün zaten sende atmak istemezdin kötü bir şeyde yapmadın kendinden utansın eğer hala dusundgnu dusunduysede kaybettigine yansın aklına bir kezz daha sen geldin bu şekilde sakın kafana takma ve ona cevap yazma çünkü? Atmak da çok mantıklı bir harekt değil düzgünce soru cümlesi bile kuramıyor daha
Soru işareti attı bende attım, sonra ekran görüntüsü attı. Onu takip ettiğime dair. Haberim yok ben kullanmıyorum yazdım. O da ben mi kullanıyorum yazdı. Siteyi silmişim bilmiyorum dedim ya. Dedim.. O da tamam yazıp :) bunu attı
Keşke cevap yazmasaydin ama neyse bir şey yazma dJs bir tarafı kalkmıştır
Beni engellemişti engeli geri kaldırıp yazdı ve geri engellemedi sence neden 🙄onu sevdiğimi mi düşünmüştür hala?
Senin için bir önemi var mi
Aslında yok ama çekindim
Yoksa seni göreceği her yerden çıkar onu goremesin seni o seni mutsuz etmiş şu an ayrisiniz gelmek istyorsa adım atar bir şekilde uzak dur
Uzak duruyorum zaten ondan adım beklemiyorum ama neden sordu madem umurunda değil
İşte çünkü umrunda dedim ya o da bu anı bekliyormus diye ama yazdığı önemli bir şey yok ki öyle olsa bu fırsatı kullanır başka bir konu açardı eğer istese yani madem ki sen vekindin uzak durucaksin şimdi onun aklından geçen belki şudur ben bir konuşma başlattım zaten cebimde her türlü o bana yazar ama şunu unutmaki bir insan neyse hep öyle kalır degismiycek gene bir ilişki yasasaniz hayatta seni mutlu edebilecek sana kadınlığını hissettirecek gerçekten sevecek çok insan var böyle buna takılı kalırsan kendine gelemezsin ilerleyemezsin hep üzülürsün
Evet değişmeyecek değişmiyor, 4 senedir de böyle. Bende onunla olan ilişkimden yoruldum çok ve pes ettim. Şimdi böyle olsun istemezdim çünkü egolu bir insan bende adım atacağını düşünmüyorum ikimizde hataylıyız. şu an kendisi İstanbul'da çalışıyor. Buraya gelirse büyük ihtimalle buluşmak isteyecek ama ilerisi olmuyor barışıyoruz ve yine aynı yere sürükleniyoruz
İşte bu yüzden ilk uapacagim sey onun profiline bakma onunla alakalı bir şeye bakarsan unutamazsın birini unutmanın yoluda budur zaten onunla alakli şeylere bakmamak ve ilişkinin kötü yanlarını kendine hayirlatmak kıymetini bilen biri olsaydı zamanında bilirdi gene aynı şeyler yasanacaksa uzaklaş çok uzaklaş hiç bir yerden bulamasın yani gerek var mı dünyada kintek erkek oymuş gibi davranmaya sakın bak
Bende öyle düşünüyorum en son kasımın 15inde mesaj attı bana seni unutamıyorum diye unutamıyorum dedi ama aynı zamanda istemediğini de belirtti ne seninle oluyor nede sensiz dedi. bana beni engelle diye yalvardı. Bende onu engelledim o da beni engelledi. O günden beridir de konuşmuyoruz sanırım beni unutmuş kendisi artık
Kesinlikle ne istediğini bilmeyen bir insan psikolojik sorunları var bunun böyle bir insanla birliktelik yaşanmaz yaşamaksa pek sağlıklı olmaz zaten mental açıdan bırak naparsa yapsın ya unutsun lütfen
Sence wp tan engelliyim mi onu?
Engellemek. yeniden açabilirim demek direkt sileceksin profili falan da sadece kişilerin yap o goremesin hemde engellemiş görüntüsünde verir sil. yani engellemek bile önemsemek demek bu kadar önem verme. kimseye bir insanı engellemem ocin bile onu onemsemem. ve aramda. olum kalım meselesi olmalı ki ben bunda bile engellemek silerim onun bana bir faydası olamaz bu hayatta bu saatten sonra silerim gider yenisi gelir ya amaaan
Peki sence şimdi bu stalk olayında küçük mü düştüm?
Hayır dusmedin hatta tersine bir kez daha neden ayrılmış olduğunu anladin bence öyle baksna böyle ruhsuz odun bir adam olmsaydi sacma sapan bir konuşma geçmezdi sonuç olarak mesaj atmadin bir şey yapmadin o takip isteği orada da kalmadı her ne kadar görse de kıymetini bilseydi zaten konuyu evirie cevirir seninle. yeniden konuş. ak için çaba gösterirdi bak düşünüp durma insanları da bu kadar onemseme hele ki hayatında artık yeri ve önemi olmayanı hiç düşünme ya
Haklısın cidden çok teşekkür ederim ☺️, tekrar yazarsa benim onu sevdiğimi düşünerek mi yazacak?
Hayır tekrar yazarsa o da konuşmak istedgi için yazicak sen sevmediğin istemediğin bir insana istemeyerek mesaj atabilir misin heh aynen işte kimse atmaz ne olucaksa kendi istegiyle olcak bak isteyen erkek bir şekilde bir şey yapar arar da mesaj da atar o firsatida kendi yaratir istemeyen de hiç bir şekilde yazmaz zaten erkekler canım yani daldan dala konan asl sevgi ne bilmeyen ruhsuz insanlar yani onemseme diyorum ya hayatına bak ya
Ben eskiden önemsemiyordum ama döngü oldu 2020den beri ayrılıp barışıyoruz. Alışkanlık oldu bende de. 2020den beri onunda benimde hayatımıza birbirimizden başka kimse girmedi. Bilmiyorum ne olur ama kötü hissettim bugün böyle oldu diye artık hayırlısı olsun
Olsun ya hiç bir şey durduk yere olmaz hayatta ama sen şimdi sürekli ayrıl barış böyle bir hayat istiyorsan dediğim gibi olurda yazarsa yine hiç durma sende onun gibi davran ama akıllı kadınlar her zaman erkekleri peşinden koşturur ve ona istedgni hemen vermez o seni cepte görüyorsa cikcaksin o cepten zor kadın olucaksin ve hayatına bakicaksin sana değer vermeyeni oyuncak gibi kullanmanı sutliycaksin hayatindan
Hayatında mutluluklar diliyorum sana iyi aksamalr 🙏
Teşekkür ederim sana da 💜✨
Ne demek rica ederim
Seni stalkliyordum ölmüş olman umuduyla ama yine hayal kırıklığı yaz
Soru işareti attı
Hesabım çalındı de
kuzenim takip atmis de
Kuzenlerimi tanıyor onları böyle birşeyle suçlayamam
dalgasına dedim zaten senin kurtuluşun yok :D
Cevap vermeni gerektirecek bir durum yok
Soru işareti attı
Ne oldu de bilmiyorum de sonra
Soru işareti attı bende attım, sonra ekran görüntüsü attı. Onu takip ettiğime dair. Haberim yok ben kullanmıyorum yazdım. O da ben mi kullanıyorum yazdı. Siteyi silmişim bilmiyorum dedim ya. Dedim.. O da tamam yazıp 🙂 bunu attı
Takip atsana
Salla
Ne sitesi orası