Onu sevmemekten korkuyorum, neden böyle hissediyorum?

Olay şu ben uzun zamandır arkadaşımdan hoşlanıyordum çok iyi arkadaşlığımız vardı fakat kendisi benimle aşırı “bro” gibi konuşuyordu ama ben buna rağmen ona açıldım benim kafamda o dünyanın en odun insanıydı anlamasına rağmen anlamıyor gibi yapıyor sanıyordum ya da harbiden canım diye düşünüyordum. Aklımın ucundan dahi aynı şeyleri hissediyor olabileceğini düşünmedim. Her neyse açıldım ve biz bildiğin hemen başladık sevgili gibi olmaya fakat ben çok korkuyorum aramızdaki her şey çok değişti eskisi gibi değiliz bu illa kötü bişey olmak zorunda değil ama bilmiyorum kafam çok karışık bana bugüne kadar güzelsin demeyen çirkinsin diye dalga geçen arkadaşım gördüğüm en güzel kadınsın diyor alışamıyorum bana çok yabancı geliyor. Asla bana romantik yaklaşmayan biriydi yani güzel kardeşim olabileceğinden şüphe dahi edilebilirdi o kadar dikkatliydi bana böyle yaklaşması ne hoşuma gidiyor ne rahatsız oluyorum ama hoşuma gitmemesi beni çok tedirgin ediyor üstelik ikimizde birbirimizin ilk ilişkisiyiz ve hiç daha önce aşık olmadık belki bundan dolayı olabilir garipsiyor olabilir miyim bilmiyorum ama arkadaş olduğumuz zaman onu daha çok düşünüyordum onla hayal kurmak en büyük hobimdi şimdi bilmiyorum kuruyorum ama eskisi gibi değil sorun ne olabilir onu sevmemekten korkuyorum ben onu sevmek istiyorum ve galiba o beni daha çok seviyor şu an çok kafam karışık sadece neden böyle hissettiğimi bilsem yeter.

Güncellemeler
+1 yıl
lütfen cevap verin
Onu sevmemekten korkuyorum, neden böyle hissediyorum?