İçim rahat değil?

Başlıktan anlasildigi üzere ruhen rahatsız edildim. Eşim tarafından. İki senedir ona karşı iyi olduğumda kendime ihanet etmişim hissi geliyor. Biz 21 yıllık evliyiz. Fakat onun bana yaptığı bı saygısızlık yüzünden koskaca senelerim gözümde bı hiç olup çıktı. ona karşı bir duvar ördü ruhum. Elimde değil. İki senedir tahammül ediyorum. Ona karşı öfkem var kinde oluştu. Onun hak ettiği şeyin ayrılık olduğunu dusunuyorum buyuzden.2 ay tatile çıktım. normalde ben eşimden dört gün bile ayrı kalamazdim. Ama o bu ayrılığa dayanamazken ben baya rahat ve daha huzurlu geçirdim. Güvenimde bitmiş. Yerine gelcegini düşünüyordum ama da. Her ay kesinlikle bana yapmış olduğu saygısızlığı başına kakmisligim var ve ısrarla soylediklerimi yutuyor. ama ben yutmuyorum kusuyorum artık. olay bu. Ona olan kin ve öfkem gecmiyor. Dua da okuyorum ayetler fakat gecmiyro arkadaslar. İki senedir sustu karşımda sessizce fakat ben daha bedel ödemisinden. yanayim.. sizce artik ne yapayım başka bir hayatmi yoksa yasayipta düzelen var mı geciyormu sabretmelimiyim mi

İçim rahat değil?