Başlıktan anlasildigi üzere ruhen rahatsız edildim. Eşim tarafından. İki senedir ona karşı iyi olduğumda kendime ihanet etmişim hissi geliyor. Biz 21 yıllık evliyiz. Fakat onun bana yaptığı bı saygısızlık yüzünden koskaca senelerim gözümde bı hiç olup çıktı. ona karşı bir duvar ördü ruhum. Elimde değil. İki senedir tahammül ediyorum. Ona karşı öfkem var kinde oluştu. Onun hak ettiği şeyin ayrılık olduğunu dusunuyorum buyuzden.2 ay tatile çıktım. normalde ben eşimden dört gün bile ayrı kalamazdim. Ama o bu ayrılığa dayanamazken ben baya rahat ve daha huzurlu geçirdim. Güvenimde bitmiş. Yerine gelcegini düşünüyordum ama da. Her ay kesinlikle bana yapmış olduğu saygısızlığı başına kakmisligim var ve ısrarla soylediklerimi yutuyor. ama ben yutmuyorum kusuyorum artık. olay bu. Ona olan kin ve öfkem gecmiyor. Dua da okuyorum ayetler fakat gecmiyro arkadaslar. İki senedir sustu karşımda sessizce fakat ben daha bedel ödemisinden. yanayim.. sizce artik ne yapayım başka bir hayatmi yoksa yasayipta düzelen var mı geciyormu sabretmelimiyim mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sekiz yıl ayni kadinla mi aldatmiş
ve sen iki yildir nasil dayandin
Hayır aynı kadın yok. Bir sevgili edinmemis. İki sene boyunca yaptıklarıma nasıl dayandi diye sorsak daha iyi olur. En kızdığım şey benim duygularımı değiştirmesi yani bambaska bir insan oldum sayesinde kimliğim değişmiş gibi hissediyorum. Eski ban iyi birisiydim ve o. Onu katletti. Şu an ben bir bağ hissetmedigim için söylediği hicnbir sey bana eşimin sözü gelmiyor.. dayanma yok yanında olmamim sebebi bazı şeylerin bedelini ödetmek. neden dayanayimki sebebim kalmadı. o bir sevgili edinmemis ama ben edindim mesela. İki ay tatile çıkmıştım onun için baya şüpheli bir tatildi. Bence onun için iyi bir bedel
bu dediklerine okuyunca sen çok emek vermişsin ve tüm emeklerin hiç olmuş gibi hissediyorsun ve bunu hezmedemediğinden
cocuk var mi
Orta da uzun yıllar verilmiş bir emek var bence sabret ve biraz daha zaman ver sabır iyidir
Esin seni aldatsa ve seni manipüle etseydi bosanirmiydin yoksa intikammi alırdin yoksa dediğin gibi emek var sabredeyim mi derdin.
bu kişiden kişiye değişir gercktn pişman olduğuna inanırsam affederim ama sen sanırım intikam almadan öfken dinmick
Aldatmayı yazmamışsınız açıkçası aldatma asla asla kabul edilir bir şey değil ama bu şekilde bence kendinize eziyet ediyorsunuz şu an dünyanız harabe ve bu durumu tek başınıza ciddi anlamda düşünerek atlatmak en doğrusu başka seçenekler hiç bir zaman tam olarak doğru değil
@okan131313 gerçekten mi bunu sekiz sene yapmış olsa bilemi.
8 yıl neden affettin peki
@okan131313 8 yıl boyunca ara ara aldatmış ben bunu sadece iki yıl önce öğrendim ayrıca affettigimi söylemedim ona. Ona yapacağım şeyleri tek tek yüzüne söyledim.. o içine dustigum şeyi atlatacagimizi düşünüyor bunu beraber atlatacağız diyor. ama. ben. sadclece kamufulaj içindeyim. kinimden haberdar tamam yoksa onu affettigim. falan yok sekiz sene boyunca.
ben senin aklındakini anladım sanırım aynısını yasasın istiyorsun
@okan131313 evt. Zaten söyledim ona. Bu kaçınılmaz sonun dedim..
peki gerckten yapacakmsn
Arkadaşlar bence özelden konuşsanız daha iyi gibi devamlı bana bildiri geliyor
anladığım kadarıyla aldatıldın ve bir türlü kızgınlığın gecmiyor doğru mu
Kızgınlık kin intikam duygusu zarar . İki senedir daha katlanıyor ama dışarıdan en minimum durumunda kamuflaj halindeyim.
Yeni bir hayat kesinlikle
boşan. bu hayata bir daha mı geleceksin
ciddiyim. boşan. dertleşmek istersen buradayım
. Onun yaptıkları yanına kar kalmadan hemen boşanmak aptallık olur .
Karın var mı?
evet
Onunla derleşebiecek birilerini ayarlayalım seninle daha makul.
Nasıl bir Saygısızlık?
Namusszluk.
Aldatma yani
Evet o da var ayriyetten hemde manipüle ediyormuş terapiye gittiğimde yaptığı hareketleri sorgulattim sonuç bu.. iyi görünümün altında erkek bacım yapmış yani.
Yanlış yazdım iyi görünümün altında namuslu erkekmis gibi davranmış yani
Aldatıyor musun
Hayır ama konuşmak. istedigim. ve devamının gelmesini istediğim. Birisi var artik neden sordun
Şeytan dürtüyor herhalde
Tatmin oluyor musun
Rahatla
Takip et