Benden sonra ne halin varsa görsün diyenler gelir şimdi 😀😀

Benden sonra ne halin varsa görsün diyenler gelir şimdi 😀😀
Benim mahvolmam kimsenin işine gelmesin, gelse bile çok umurumda olmaz anca kendi negatif enerjisiyle kendini tokatlar. Ben paşa paşa acımı çeker hayatıma temiz bir sayfa açığ eskisinden daha mutlu devam ederim. Eee ne kazandı şimdi karşı taraf? 🙂 hayatın hep lehinize olacağını düşünmeyin, yeri geldiğinde öyle bir darbe yersiniz ki dünyanız tersine döner o mahvolsun dediğiniz kişi coşkuyla hayatına devam eder. En iyisi mi mutluluğunu dileyip bir daha yanaşmayın. Ve kaderin nasıl işlediğini öğrenmeye çalışın
Kadın özellikle ilişkiyi kendi bitiriyorsa erkeğin ilişki sonrasında perişan ve bitkin halde acı çekiyor olmasını ister çünkü kafasında 'Zaten acizin tekiymiş iyi ki bitirmişim' diyerek kendini tatmin eder ve pişmanlık duymaz. Fakat erkek sağlam durup, kendine odaklanırsa statüsünü yükseltirse vücuduna iyi bakarsa ve çevresel ilişkilerini özellikle karşı cinsle ilişkilerini geliştirirse ve onu terk eden kadın erkeği bu şekilde görürse o zaman büyük bir pişmanlık ve şaşkınlık yaşar. Böyle bir durumda geri dönmeye çalışır zaten yüksek olasılık, bir de ret yerse geçmiş olsun o kadın o travmadan uzun süre kurtulamaz. Kaybettiğine dair uzun süreli bir pişmanlık yaşar.
Aga cevabını çok mantıklı buldum cidden benim son sorumada bakar mısın rica etsem
göremiyom sorunu
Bekle buraya atiyorum
Arkadaşlar 3 aydır tanıştığım bir kız var ve o benim hayalimdeki kadın ona çok belli ettim duygularımı en başından beri doğru insan olduğunu biliyordum ama aramızda şöyle bir konuşma geçti1
2/2 12:12] Ali: Gostlicak mısın beni böyle artık?1
2/2 12:33] güzelim: Bana sevgilinmiş gibi davranman beni rahatsız ediyor. Her gün seninle konuşmak rahatsız ediyor. Ben seninle arkadaş olmak istiyordum
13/2 13:28] Ali: En başından beri nasıl davrandığımın farkındayım, rahatsız olduğunu daha önceden söyleyebilirdin ama2
13/2 13:29] Ali: Ben seninle daha fazlasını istiyorum Berre. Bu arkadaşlık benim için çalışır bir şey değil. Eğer fikrini değiştirirsen yazarsın
13/2 16:34] güzelim: Yakın arkadaşım olabilirdin ben bu enerjiyi almıştım senden
13/2 01:30] Ali: Anlıyorum Berre ama bu arkadaşlık olayı benim için çalışır bir şey değil.
Şimdi sürekli aklıma geliyor yazasım geliyor ama napmam lzm bilmiyorum bu sürceten sonra bekle o sana yazıcak diyorlar ama ne kadar beklicem napcam napmam lzm ne düşünmem lzm bilmiyorum
1) Doğru insan diye bir şey yok
2) Asla duygularının tamamını belli etme, duygularını kontrol et, ben seni çok seviyorum sensin ölürüm gibi triplere girme
3) Bu kız sana arzu duymuyor seninle arkadaş olmak istiyor çünkü ara sıra ona ilgi verecek köle olmanı istiyor, öncelikleri farklı. Başka erkeklerle konuşuyor, sen yedek gibi bir şeysin yedekte değilsin de işte başkası üzünce sen arkadaş olarak onu pohpohlama görevini göreceksin anladın mı?
4) Bir kadının senin omzunda ağlamasına izin verme, kadınlar onları ağlatanın kişinin kollarından sonra teselli bulacakları ağlayacakları omuz ister asla bu görevi alma.
5) Kadın arkadaş olalım diyorsa sana karşı arzu istek duymuyordur seni iplemiyordur bunu kabul et engelle veya diyaloğu kes başka birisine odaklan.
6) Kadının şimdi ilişki düşünmüyorum belki sonra olur gibisinden söylemlerini ciddiye alma eğer istese anında girişimde bulunur sadece seni erteliyor önceliği sen değilsin.
7) Çok yıkıkça davranmışsın kadınlar böyle bir erkeğe saygı duymaz
8) Kendine gel ve kendine saygı duy
Zaten ilişkimi kestim şuanda knk bu konuşma gectikten sonra sosyal medyalardan takipte çıktım tavrımı belli ettim ve konuşmayı kestim eger o isterse gelir artık ben hayatıma bakiyorum misali ama dedigim gibi aklıma gelip duruyor şimdi ona karşı ilgili davranmış olabilirim ama bu içimden gelen bir şeydi zaten normalde böyle birisi değilim sadece biraz ilestişimimi kesmek istiyorum çünkü bu hoşlantı hissinin azalmasına veya gitmesine müsade etmem lzm benden ondan sonra belki konuşabilirim ama şuanki fikrim o yazmadığı sürece yazmiyicam zaten
Sadece aklıma gelip duruyor acaba ya diye ama işte bazende hayat gercekleri var sevgili bile olsam olmicak birisi galiba birşeylerin olma olanağına karşı olan inancım yok zaten sadece hislerim var o kadar hayatıma da devam ediyorum öyle ağlayıp zırlamıyorum ama aklıma geliyor işte
Anladım. Ya zaten sevdiğin birisi sana saygı duymazsa ondan ret yersen buna üzülürsün bu normal ara sıra aklına da gelecek, takma kafayı demek rasyonel bir çözüm değil. Aklına geldikçe, tecrübe oldu diyeceksin, zaman geçtikçe ulan nasıl ret yedim ne kadar saçma konuştum ya ahahha deyip kahkaha atıp bunu eğlenceli bulacaksın. Bir süre sonra bir şey hissetmeyeceksin, başka arayışlarda bulunacaksın, o yüzden kısa zamanda biraz acı çekmen normal zaman geçtikçe alışırsın bir şey olmaz. Sana saygı gösteren birisini buldun mu bir daha bunun esamesi bile okunmaz daha da.
mahvolsun kendini duvardan duvara vursun, tırın önüne atlasın, 20. kattan intihar haberiyle show tv ye çıksın ister😂😂 ama gerçekler ertesi gün hiç olmamış gibi devam ederler.
Ayrılık sonrası eyvallah ama bu nedir ya resmen soykırım yapmak istiyor kadın 😂
Yavrum sakin ya
Tamam sakinim en iyisi mahalleyi yakmak😂
O kadar dızzoya üzülmeyecek misin diyecem yooo diyeceksin 😂
Benim dızzoları ayır yak yavrum oturup çay içelim karşısında 😂
Senin dızzolar kim🥺 şoktan bime girip gelcem🥺😂 iğrenç espri hakettin bunu🤭
Can , Mithat , ufuk , Cenk , hayatsız , engin , Halil , Buğra , Alparslan , Kadir falan işte yavrum semtin önde gelen dızzoları hep 😂
Engini de yakayım benden çok görüyor seni😪
Engin’i işten kovma fikri çık aklımdan 🥹
Yooo çıkmasın kov😂
Haydaaa olmaz yavrum adam çay getiriyor hem çoluk cocugu var
Hiç istemedim benden sonra mutlu bir yaşamı olsun istedim ama o bensiz mutluluktansa benimle acıları seçti her daim 😅 birlikte sürüneceğiz bu dünya yokuşunda umarım
Hayırlısı olsun canım 😀
Teşekkür ederim bakalım 😅
Cevap
19Cevap
Hayır ama sevmiş mi bizi hiç, onun kanıtı da ayrılır ayrılmaz başka kollara atmaması kendisini. İlla sürünmesi gerekmiyor da, bir ilişki bitmiş bir bekle daa..
Genelde çoğu öyle ister :D istesinler de erkek hatalıdır muhtemelen.. bed dua edenleri de vardır. ama bazıları da hiç umursamaz ne hali varsa görsün der
Evet çünkü ayrıldığı konusunda kendini ikna etmek için Erkek sünepeyse kendini yeryere atıp kadının peşinden koşup yalvarırsa (sözde kadınlar bunu istediğini söyler) Ezik zayıf muhtaç imajı çizer. Hem arzu tamamen yok olur Hemde kadın kendini ayrılmakta haklı olduğuna ikna etmiş olur. Erkeğin umrunda bile olmazsa Durum farklı Kadınlar Erkeğin hayatını varsa yeni sevgilisi ve ona olan yatırımını şiddetli şekilde kıskanır. Yani Erkek direk tamam deyip kestirip atar. Ayrılık sonrası hayatını gayet güzel şekilde yaşar ve bunu gösterirse veya kadın görürse Bunun yanında yeni sevgilide bulunur. Herşeyi güzelce yaşar yatırımını ona yaparsa Bunu gören Kadın çıldırır kudurur çatlar kafayı yer resmen ve Kendini ayrılma kararında İkna edemez. Değerli güçlü bir adamı s, alaklık yapıp kendi eliyle bıraktığını düşünür ve aynı zamanda Kıskanır. Ah bizim efendi s, alak sünepelerimiz ah
Tüm ilişkilerimin bitişinde.. üzerinde bir hakkım olduysa helal et demişimdir.. Hayat zaten yeterince herkesi bir şekilde sınarken.. bu kadar yorucuyken.. helalleşip gitmek kalbe çok daha iyi gelir.. Akıbetini Öğrensek de öğrenmesek de hepimiz bir zaman diliminde bir yerde bir şekilde üzüntüler acılar yaşıyoruz ve yaşayacağız.. hayatımızdan çıkmış biri için bunu istemek zaten fazlasıyla gereksiz..
Bi gülme geldi, soruya da cevap veremedim, özür.
Ben istiyorum yalan yok ben saf halimle kendimi sunuyorum onun rahatsız olduğu şeylere dikkat ediyorum sonra da aldatılıyorım hak etmiyorum bunları o yüzden beter olsun
Beter olsun istemene gerek yok O zaten beter durumdaymış. Aldatma piskolojisini biliyormusun bilmiyorum. Ama özünde kişinin kendini değersiz hissetmesi ile bağlantılı bir şey ki O değeri başkalarından bulmaya çalışıyor. Hatta bu yüzden aldayan insanların bunu defalarca tekrarladığı söylenir. Sana hiç belli etti mi Bilmiyorum. Fakat bunca zamandır zavallı eziğin tekiyle berabermişsin Kimle olursa olsun içinde o değersizlik boşluğunu asla dolduramaz o Yani özetle bu durum seni üzüyorsa ona eğer Ona üzülmen hatta belki gülmen gerekir. Sadakat güç gerektiren bir şeydir. Anlattıklarına bakarsak ki Öylesin Güçlü olan üstün olan taraf sen ken Zayıf olan oymuş. Sen kendinle barışık olan öyle olduğu için başkasının Onayına ihtiyač duymayan tarafken Birlikte olduğun sünepe başkalarının onayına muhtaç yaşıyor yani 🤣 Sonuç:Beter olsun değil Zaten beter bi durumda çekirge bir zıplar iki zıplar Bir yerde mutlaka yine bunu yapacak ki yapıyorlar Günün sonunda son gülen iyi gülecek 😄👍
Tecrübelerim bu yönde
E yani şimdi sürüm sürüm sürünse, mahfu perişan olsa, bbeter olup hergün salya sümük ağlasa, eeehhhh yaniiii fena olmaz sanki 😂😂
@ALTAYBEY yoooo portakal kabuklu da olur, ama nasıl güzel aklıma düştü bak 😂😂
@ALTAYBEY hemde her daim
Mahvolması yalvarması egomuzu okşuyor kabul 😂 ama bittiyse de baksın hayatına takılı kalması hem ona hem bana zaman kaybı kafa yorgunluğu.
Aman.
Ağlamalı sızlamalı beddua ayinleri. Ne kanımız kalıyor ne boynumuz ne de ciğerimiz.
Aldattıysa özellikle ister ya da hicten bir sebepten terkedildiyse ama hic bir zaman sasmaz bu erkekler geri dönerler😂
Ben ayrıldıktan sonra en fazla iki gün üzerimdeki şoku atarım, üçüncü gün gündelik hayatıma dönerim ve unuturum.
Herkes olmasa bile birçok insan ister. Yokluğumu hissettsin değerimi anlasın der. Haksız da sayılmaz
kesinlikle öyle. ama genelde olan kadına olur erkek zaman geçtikçe mal varlığı parası statüsü artar kadın zaman geçtikçe yaşlanır partner bulmakta zorlanır ve eskiyi daha çok özler
Evlendnmi daha önce🤭
Her kadın ister mi bilmiyorum ama isteyen bir güruh var
Mahvolmasın ama beni kaybetmenin pişmanlığını ve acısını da yaşasın yani 😄
Mahvolsun diye hiçbir istekte bulunmadım ama şimdiki aklım olsa mahvederdim 🤣
Kizlar reddedildiginde begenilmediklerini duyduklarinda ve biten ikiskilerinin ardindan intikam duygusuyla dolarlar
Sevgi varsa sonsuza kadar iyi olmasını ister …
Ne istiyorsunuz bizden 😅
Allah razı olsun 😅
Görüşlere bak Lut kavmi böyle lanetlenmedi ya 😂
Benden sonra iki yakası bir araya gelmesin
Yok benimkiler hep müstehakımı istiyordu. 😂
Bakalım kadınlar ne diyor
Bedduaa loading genelde
Gebermesin ama sürünsüüüüünnn
Hemde nasıl 🤣🤣🤣
Evet isterler hainler
Oda çeksin ister
Sürüm sürüm sürünsün