Hiç bişeyi iplemiyorum keyfimce yaşıyorum instada mesela konuştuğum oluyor 2 3 gün sonra aniden engelliyorum çıkartıyorum falan , zaten hiç bir insana güvenim yok insanları sıkıldığım zaman araç gibi kullanıyorum desem yeridir ( herkesi olmasada ) hiç bir insandan beklentimde yok bu kötü bir şeymi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kötü değildir
Aynı ben de hicbi seye hevesim isteğim yok her şey boş geçici geliyor umursamıyorum
aynen öyle tükettiler çünkü
Bu yaptıklarına iyi diyecek biri çıkarsa emin ol samimiyetsizdir
Bence gayet iyi insanlar zaten değeri hak etmiyor iki gün takılıp bırak
Sanaldan tanıştığın insanlar mı bunlar? Reeldeki insanlara da yapıyor musun aynısını? Çünkü yüz yüze oturup gözünün içine baktığın bir insana açıklama yapmadan hayatından çıkarmak karşı taraf açısından kırıcı ama seni de olgunlaşmamış ve dengesiz gösterebilir
Eğer soğursam ve saçma bi hareketini hissedersem yaparım yaptığımda çok oldu
umrumda olmaz kırılmışmı üzülmüşmü
Kendinin nasıl gözüktüğünü de umursamıyorsun o zaman
Önemsesem yapmam benim için benim mutluluğum önemli
Mutlu hissediyor musun peki? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlama. Benim düşüncem ile senin ki zıt. Belki de sen daha mutlusundur. Doğru olan belki bencillik yapmaktır biraz da
Valla gayet mutluyum keyfimede bakıyorum hiç bi insan zaten değeri vs hak etmez en azından fazla değeri hak etmez onun için önce kendine değer ver
Kendimi değersiz gördüğüm için demiyorum. İnsan belli bir yaşı geçince bir tık daha düşünerek hareket ediyor sanırım. Ya da birini hayatımdan çıkarırken açıklama yapmam gerekir saygıdan gibi geliyor
Ama daha gençken benim de ehhhhh defol dediğim oldu yalan değil. İyi hissettirmedi ama sadece kötü hissetme hissinden kurtardı
Ya ne saygısı kanka kimin kime saygısı var ki 😂 Yeni dünyada saygının falan yeri yok
Senin işin daha zor. Senin yaşıtların gerçekten daha zor. Kızlar da erkekler de.
zor değil kullanıp atıyorum mis kdkdkskd
Ay sen de o korkunç olanlardan birisin
Korkunçluk bişey yok insanoğlu zaten bunu hak ediyor napıcam gereksiz sevgilermi göstericem kızlara dkdkkss
Hiç aşık olmadın mı?
Aşkmı 😂 hayır aşık olunacak birisi var mı ki
Cinsellik ayıp değil, ama bunu gerçekten duygu yaşadığın biri ile paylaştığında aradaki farkın ne olduğunu anlayacaksın. Tüketim toplumuna doğmuş bunu normalleştirmiş binlerce gençten birisin sen
Çokta umrumda değil abla epi topu 60 70 yıl yaşayıp gidicez keyfime bakarım kimseyide bağlamaz saçma insanlara bağlanıp hayatımı üzemem
Umarım karşına düzgün biri çıkar. Senin de özenip düzgün davranmak isteyeceğin önemseyeceğin biri. İyi geceler diliyorum sana 🙏🏻
Sen bu dünya için fazla masumsun bunu bil ablacım. Dileklerin için sağol ama çıkmasın gerek yok iyiyim böyle 😂
seni çok üzerler diyeyim böyle olma tavsiyem
erkekler genelde senin gibi düşünen kadınlara saf kadın her istediğimizi yapar niyetiyle bakıyor kfkdk
Yok ben kendime kendim gibi birini buldum ablacım. O da benim gibi birini arıyormuş. Beni bulunca her istediğimi yapar kafasında da bakmadı hiç. Öyle bakması için kötü niyetli olması ve bunu alışkanlık haline getirmesi gerekirdi diye düşünüyorum. İkimizinde birbirimizin öncesinde sadece 1 sevgilisi olmuş. Gayet mutluyuz, uzun süreli ciddi bir ilişki. Sana da bir büyüğün için tavsiyem kıymetsiz insanlar için yozlaşma, içindeki bütün iyi niyetleri güzellikleri değmeyecek insanlar için harcama. Eminim senin de içindeki güzellikleri ortaya çıkaracak seni mutlu edecek kıymetli tatlı kızlar vardır. Onlara denk gelirsin umarım
Şanslısın normalde senin gibi insanlar hep üzülüyor. Teşekkür ederim böyle güzel konuşman uğraşman bile çok tatlı. Senin gibi iyi kadında emin ol çok az kaldı
Ben de böyleyim sonumuz hayırlıdir ins fjjdjdj
inş
Bi kaç sene sonra neden yalnızım diye ağlama
zaten yalnızım haja
Aslında herkes öyle değilmi