Öğretmenimden hoşlanıyorum kafam çok karışık ne yapmalıyım?

Bu öğretmen bizim rehber hocamız ve tarih hocası,35 yasında yakısıklı iyi karakterli kulturlu birisi ve haftada 4 dersimiz var
Ben 3 yıldır ilk gordugum andan beri etkilendim aramizda bi cekim hissettim (gercekte olmasa bile) derslerde surekli onunla goz goze geliyordum derse katiliyordum cok ilgiliydim utangac oldugum icin bazen konusurken gozlerine bakamiyodum surekli onu izliyodum ve internette de stalklıyodum ve olmayacagini biliyodum yani yer gok yarilsa kiyamet kopsa yine olmaz kendimde kabullendim ve adam zaten evli zaten oyle bi karaktersizlik yapacak birisi de degil ve sucu da yok sadece sevdigi öğrencilerden biriyim ve bana iyi davraniyor ama ben bu iyi niyetini yanlis yorumlamaya calisiyorum
Bi ara acilmayi dusundum belki anlayisla karsilar ve ne yapmam gerektigini soyler falan diye ama hayal kırıklıgına ugrayacagını anladim
Ondan hoslandigimi fark etmis midir bilmiyorum ama galiba cok belli ediyorum siniftakiler bile anlayacak neredeyse. Gecenlerde birden yanina cagirdi ben cok korkmustum ona asik oldugumu anladi napcam ben simdi falan diye sonra rahatladim onla alakali degilmis, ben bi suredir baya mutsuzdum, depresiftim ve bunu benimle konustu , kafaya herseyi takma vb seyler dedi, konustugumuz sure boyunca okadar utandım ki yüzüne bile bakamadim ama iyi hissettim gerçekten ve sorunlarimda yanimda oldugu icin cok iyi hissettim ve gercekten ask olmasa bile onu cok seviyorum ama aramizda cok yas var ona karsi duygularimi bitiremiyorum ne yapmaliyim yardimci olun lutfen
Öğretmenimden hoşlanıyorum kafam çok karışık ne yapmalıyım?