Valla hayatım benim yeni tanıştığım biri vardı daha ilişkinin başındayken yani daha doğrusu tanışma aşamasındayken durup durup beni sorguluyordu ve her şeyden şüphe duyuyordu ama her şeyden ve hep hesap sorardı sonra bir sürü olay anlatsam ağzın açık kalır.. asla aşk olmaz bu kişiler aşk nedir bilmez hayatım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şüphe çok kötü bi şey evet... ama benim gibi rahat , kıskanmayan kendiyle barışık , insanları olduğu gibi kabul eden ve şüpheyle yaklaşmaya insanları bile şüphelendirdiler yaaa , ben gerçekten hiçbi şey diyemiyorum. Alltta birisi güzel demiiş. bazen de şüphelerimiz şüphe değil aslınfa işarettir... Benim gibi birinin içine bile kuşku düşürtenleer... ahh
Açıkça söylemek isterim ki erkekler bu konuda duyarsız. Kendim için söylemiyorum ama buna mahal verecek şey yapan hemcinslerim var. Birini bulmuşsan sevmişsen birlikteysen adam gibi devam edeceksin olacak bitecek.
Eveet kesinlikle öylee... Ve cidden öyle hareketler yapıyorlar ki cidden benim gibi birini bile şüphelendirecek şeyler.. Ondan sonra ne sevgim kalıyo ne parıl parıl parlayan gözlerim ne ışıl ışıl enerjim ne de güvenimmm... Ki şüpheci olmayan insanları bile zorla içlerne şüphe düşerecek şekilde davranarak değil kendilerine tüm erkeklere olan güvenim de sevgim de kırılıyo ve kendi kabuğuma çekiliyorum... Bi kadın içinn en ama en önemli şeyy güvendir... bi kadın eğer kendini kapatmışsa , artık gözlerinin içi parlamıyosa bilin ki soldurmuşsunuz güvenini kırmışsınız... Güveni kırılan bi kadından da sevgi beklemek çok zor...
Şüphe duyulacak davranışlar sergileniyorsa maalesef sonu ayrılığa çıkıyor ve mutlaka o şüpheler haklı çıkıyor. Aksi halde iki kendini bilen ve sadık olan insanlar için bu söz konusu bile olamaz. Sorun şurda ki şüpheyi aşırı benimseyip paranoya ya çevirmemek gerekir. Dengeyi bozar.
Aşkı öldüren şey genellikle şüphe değil, güvensizlik ve iletişimsizliktir. Şüphe ilişkideki güveni zayıflatabilir, ancak güvensizlik ve iletişim eksikliği daha büyük bir etkiye sahiptir. İlişkide sağlıklı iletişim ve güven önemlidir.
Evet çok büyük bir sorun bu. Şüpheci insanlar karşısındakini suçlamadan duramıyor, sürekli huzursuzluk çıkıyor. Hem kendine hem sevdiğine yazık ediyor yani.
O zaman karşıdaki birey de şüphe bırakmasın veya onu şüphelendirecek bir şey yapmasın. O güveni vermesi lazım o güven aşılanmazsa maalesef şüphe her zaman olucaktır.
Bir konuda bırakmazsın, iki de ok, eee sonra? Sürekli aklındaki şüphelere göre hareket eden paranoyak biriyle kim ömür geçirmek ister? Güven problemi yaşayan birine, güveni aşılamak da hayli güç bir olay. Belki de şüphelenen kendinde aramalı biraz da sorunu
Bir insan neden gereksiz bir şekilde şüphe etsin ki demek karşıdaki kişi şüphelenilecek şeyler yapıyor ki şüpheleniyo. Eğer daha baştan beri böyleyse kişinin zaten ciddi psikolojik sorunları vardır
Şüphe bunun için bir etken olabilir şüpheye mahal vermek de aşkı zedeler. Takıntılı şekilde şüpheci davranmak ve tutarsızca şüpheye neden olmak aşkı zayıflatır sonra da ölür tabi. Ne saplantılı şekilde şüpheci davranmalı ne de şüpheli hareketlerle şüpheye neden olmamalı. Güven zedelenirse ve biterse aniden bütün her şey çöker.
Şüphe sadece aşkı öldürmez. İnsanı bile psikolojik olarak zehirleyecek kadar büyük bir duygudur. Ama şüphe varsa muhtemelen o gerçektir. O yüzden karşıdaki insanı şüpheye düşürecek falso hareketler yapılmazsa iyi olur.
Şüphe karşı tarafn bı davranisndan kaynaklidr ve eninde sonunda suphelenilen şey ortaya çıkar gercektr aşkı oldurense şüphe değil karşı tarafn davranışındaki tutarszlik
Supemi bilmiyorum ama ben hep korkuyorum aldatilmak supesi degil aslaa ama yari yolda birakilma terk edilme korkusu var bende ondan supe ediyorum hep biraz haber alamayinca ya da soguk davrandigini gorunce beni sevmedigini ve terk edecegini dusunuyorum bu yuzden cok kavgalar ediyorum ya da icimden geldigi gibi hareket edemiyorum daha soguk davraniyorum
Şüphe olabilir yani seviyosan bi sıkıntı olmasın diye herseyi sorgulamaya başlarsın ama karsındaki seni gerçekten seviyosa seni süphelendirecek hareket yapmaz zaten