şu an sevgilim var ve gerçekten çok mutluyuz daha öncesinde konuştuğum kişiler olmuştu ve 2 tane sevgilim olmuştu bu ilişkimden önce. kendimi çok kötü hissediyorum 1 kere de ( 3 yıl önce ) özel bi fotomu atmıştım aşırı pişmanım çocuktum diyip geçiştiriyorum hep. sevgilim bilmiyor bu durumu. aşırı pişmanım kafayı yemek üzereyim. sevgilimle evlenince ortaya çıkar falan diye çok korkuyorum. numaramı falan değiştiricem yoksa içim rahat etmeyecek. çok büyük bir vicdan azabı. kaldıramıyorum artık 🥺
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çıkmaz neden çıksın açılmıştır zaten çoktan
ne açılmıştır anlamadım
Silmistir coktan bana geldi bir sürü de ben sildim yani
bilmiyorum takıntılı erkekler olabiliyo silmiyor koz olarak kullanıyor bir çok arkadaşımın başına geldiği için bende çok korkuyorum. numaramı değiştirirsem sorun olur mu sence Instagram hesabımı falan da değiştiririm belki?
Neden sorun olsun değiştirir kurturlursun kasma bu kadar
çoğu kisi yapmadan önce düşünecektin gibi yorum yapmış ama yaprım bir ker sil işten geçti. beni aşırı rahatlattın cidden artık dayanamıyordum. teşekkür ederim 😊
Kasma o kadar 2 sene önce ki fotoyu kim ne yapsın
haklısın umarım dediğin gibi olur. sağol 🙃
Zaman zaman pişmanlıklar yaşarız dert etme
vicdan azabı + sevgilim bilmiyor ortaya çıkarsa diye aşırı korkuyorum cidden dayanamıyorum artık. şu an söylersem kesin ayrılır
ki ben olsam bende ayrılırdım herhalde.
yaş kaç
21
yaşında küçük değilmiş öncekilerde ortaya çıkarsa diye korkmadın da bunda niye korkuyorsun
çünkü bu sefer ciddi düşünüyoruz o yüzden cidden ilişki yaşadığımı bu sefer hissediyorum
o fotoğraf eski sevgilinin elinde mi yoksa sanaldan birinin elinde mi bu arada şantaj yapacak olan ister numara değiş ister instanı kapa bi şekilde yapar yaymak isterse
sanal
ama istese bulur gibime geliyor sonuçta yaşadığım yeri biliyordu vs
il olarak mı biliyor büyük şehirse bulamaz ki
büyük şehir değil. istese her türlü bulur ama 7-8 aydır bir şey gelmedi başıma sadece doğum günümde yazdı bende direkt engellemedim bir daha beni rahatsız etme diyip.
detaylı anlatsan sanaldan attın numaranı falan mı verdin yaşadığın yeri vs biliyor ortak arkadaşınız bağlantınız falan var mı
ohoo 3 yıl önce attın ama doğum gününde mi yazıyor ne zaman yazdı en son sorunu ilk okuyunca dedim 3 yıl önceki şey olmuş bitmiştir acaba yakınından biri mi de takıntılıymış cidden
ya bak ben sana uzun uzun anlatayım. 4 yıl öncesinde bir çocukla tanıştım 17 yaşındaydım farklı illerdeydik 7 ay ilişkimiz sürdü ayrıldık nerede yaşadığımı her şeyi biliyordu sonra tekrar barıştık 2 ay daha sürdü o arada oldu foto atma olayı. sonra ayrıldık o çocukla. numaram falan vardı onda ben silmiştim. geçen doğum günümde yazmış bende yazma bir daha diyerek engelledim.
o ilişkim bitti. sonra bir çocukla daha tanıştım bu olaydan 5-6 ay sonra bana çok iyi gelmişti hemen sonra olması muhtemelen nası ya falan diyeceksin ama çocuk beni çok ikna etti açıkçası ve gerçekten çok aşıktık. onla da 6 ay bi ilişkim oldu foto olayı oldu 2. kere 🥺 sonra benim sınav senem vs ayrıldık onla. beni anlayışla karşıladı ailevi sorunlarım vardı o dönemde. bana sadece dayan ailene bir şekilde tekrar görüşürüz demişti bende asla bir daha istemediğimi söyledim. sonra tamam demişti ve o da böylece bitti numaramı falan değiştireceğim demiştim ona.
e işte sanal diyorsun da sonuçta fotoğraf attığın kişi eski sevgilinmiş her yerden engelle ulaşamasın taciz etmeye devam ederse numaranı değiştir inşallah silmiştir fotoğrafını daha yapabileceğin bir şey yok başka
bu 2 ilişkim ondan öncesinde de konuştuğum kişiler elbetteki oldu. şuanki ( muhtemelen evleneceğim kişi ) de biliyor konuştuğum
kişiler olduğunu ama bu kadar detaylı anlatmadım sevgilim olmadı demiştim bir de. eğer öğrenirse ayrılır açıklayamam da.
eğer yanlış tanımadıysam eski 2 sevgilim de yapacak insanlar değil. ama olur da yaparlar diye korktum baya. numaramı değiştireceğim yakın zamanda. Instagram hesabımı da değiştiririm sorun kalmaz umarım.
bu arada şuanki sevgilimle de 4 ay sonra nişanımız var ve aşırı korkuyorum bişi ortaya çıkar diye. bir an önce değiştirmem lazım.
konuştuğum kişiler de oldu dediğim gibi umarım onlar da bi gün karşıma çıkıp senle konuşmuştuk falan demezler. ondan fa çok korkuyorum.
ya konuştuk falan diye demezler bel altı konuşmadıysan tabi o ayrı bi konu yani ne diyeyim değiştir numaranı falan başka yapabileceğin bir şey yok
bilmiyorum aslında saçma da geliyor. neden biri durduk yerde desin ki böyle bir şeyi. bu arada sanaldan konuştuğum kişiler de atmıştı bana. tek ben atmadığım için rahatım en azından. hiçbir erkek durduğu yerde fotosu çıksın istemez.
birde sanırım çok saçma gelecek sana ama ben hukuk okuyorum ya ve o yüzden benden korkuyorlar sanırım 😅😅😅
eyvah eyvah birden fazla kişiyr foto attın bide hiç sevgilim olmadı mı dedin işler değişti şu an 😶
off evet ya deme öyle cidden aşırı korkuyorum
bende hukuk okuyorum 😂 çekiniyor olabilirler doğru valla olan olmuş zaten artık elinden geleni yapacaksın ama sevgiline bundan sonra dürüst ol ki böyle şeylere gerek kalmasın 🙂
abim de var o da avukat oldu bu sene + babam avukat onlardan da aşırı korkuyorlardı hahaha 😅😅😅 benim de kazandığımı öğrendiler daha iyi oldu ohh canıma değsin. sevgilim de hukuk okuyor aynı üniteyiz çok iyi oldu. umarım akıllarına dahi gelmem. böyle bir kötülüğü bence kimse kimseye yapamaz ya dimi. 🙃