İLK DEFA BİR ÇOCUK İNSTAGRAM HESABIMI İSTEDİ?

ilk defa biri instagramimi istedii bugün arkadaşlarımla okul çıkışı parka gittik parkın içinde önü tellerle örülmüş bir kolej var kolejin camından bir çocuk bize biseyler diyodu sonra ben tek başıma tellerin onundeyken cocuk bana aşşağı iniyim mi diye bağırdı tamam isareti yaptım saçını basini düzelte düzelte assagı indi tellerin önüne geldi arkadaşlarımla tellerde cocukla konustuk sonra bana ''kanka'' senin instagramını alabilir miyim dedi gülerek sanki gülmekle karışık utanç gibiydi gülüşü. utançtan mı kanka dedi bilmiyorum telefonu yanında değildi telefonumu tellerden uzattım instagramını yazdı su an sadece selam yazdım su anlik cevap yok onunla ne hakkında konuşabilirim hic bilmiyorum ya beni sıkıcı bulursa? konuşacak konu fikri verin lütfen. nelere dikkat etmeliyim, bilmem gereken seyler nelerdir. tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurlerrr
Güncellemeler
+1 yıl
ha birde yasima laf etcekseniz yorum yapmayın sizde bu yaşlardaydiniz daha once saygili olun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
bir şeyi eklemeyi unutmusum cocuk gelirken besiktasli kalem getirdi besiktasli olan varsa veriyim diye
İLK DEFA BİR ÇOCUK İNSTAGRAM HESABIMI İSTEDİ?