Dırdır yapmayacak istediginiz gibi istediginiz kizla gorusebilceksiniz. O da erkeklerle goruscek. Bekar gibi yasmaaya devam ediceksiniz tek fark hayat boyu yaninizda olacak askiniz olacak derdinizi dinleyen sizi seven sayan deger veren ilgilenen 😍😍
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Soruya bak
yazdıkların insanlık adına kişilik adına eş adına olabilecek durumlar değil bence
Why not
eşler sevgililer birbirini kıskanmalı. evleniyor isen eşine saygıdan dolayı aldatmamalı
Aldatmiycak ki haber vererek cinsel iliski yasacak duygusal bir bag soz konusu olmayacak arkadasliktan oteye gecilmeyecek
Sonucta
onun yanın da da seks yapacak yani. isterlerse gurup yapacaklar öylemi
Selam ben tam böyle seviyorum, uzun boylu ve böyle seviyorsan ulaşabilirsin ❤️
Cuckold Swinger tarzı ilişkiler yaşamak istiyorum eşim isterse kıskanmam
Nikahlı oro'spum olacak yani.
Yo ne alaka iki tarafta ayni seyi yapiyor niye bir taraf irspi olsun illa irispi oluncaksa ikitarafta oyle sayilir
Ki bu cok ilkel bir laf fantezi yani sonucta kotu isimler takmak sacma
Bana verecek, konuştuklarına verecek. Oro'spu işte bildiğin. Kamu malı olsun madem ismi beğenmiyorsan
Sende baskalariyla olcaksin o da aradaki fark ne?
Niye mal olsun hem her konustuguna vermiycek ya da her onune gelene ara sira keyfi istedikce begendiklerine vericek
Seçici oro'spu o zaman.
Yo irispi diye parayla yapana denir hatta onlara bile denmez senin gibi karaktersizlere deniz onlara seks iscisi denir. Neyse kadinla erkek arasindaki farki soyle ln
Kadina sovuyon erkege de sov o zaman yabsk
Para da istemiyorsun o zaman.
Buldum;
Gönüllü seçici oro'spu.
Erkeklere niye laf edeyim, kendini s'kt'rmek isteyen sensin 😂
Ben öyle biri ile takılıyorum
Harikaymis
Nerden tanistiniz
Bilmem artık orasını
Ciddi mi iliskiniz?
Evet ciddiyiz evlenmeyi Düşünüyoruz Bi zaman sonra
Sen buldun mu
Hayır kıskanması önemli
Sebep
Kiskanclik hep kavga getiriyor bu arada huzur daha iyi degil mi
Kendimi değerli hissettiriyor
Soyle dusun kiskanabilcegi daha cok kisi olcak aslinda ama capkinliklara okey diycek mesela eve kiz arkadaşını cagirabilceksin ama onunla vakit gecirmene musade etmeyecek bas basa ya da onunla fazla konusmana faln 😂
Yani degerli hissedersin yine bence
Ya da neyse özele filan gelme sen kardeş.
Niye
Öyle
Hayır.. biraz sahiplenip kıskanmalı bence😂
Uygun var mi oykr kiz
Ben varim
Sence boyle evlilik mi daha iyi yoksa normal evlilikmi
İdeal ilişki karşı cins ile tatil vs de serbest demi
Böyle evlilik bizim bunu benzer bi ilişkimiz var ztn
Hep beraber tatil daha iyi karsi cins ile niye teke tek tatil dusundun merak ettim?
Hep beraber de olur
Bu fazla romantik kacabilir kocami tatile gondermem yaa bensin baska kizlarla 😂😂😂
Sdsdfgdd ams sen varken başka kızlarla yaparsa
Yapsin bende katilirim belki hatta izlemesi de guzel olur diye dusunuyorum kocisimin performansini😂😂😂
O da beni izlesin 😂😂
Xcddscxfgxvgc kız için güzel oluyor da erkek için izlemesi canın sıkıcı olabiliyor ya hani sabırsızlık gösteriyorsun bu sefer olmana da izin vermiyor hani sadece izleme ile yetiniyorsun Hani istiyorsun ama o izin vermiyor kötü oluyor yani🤣🤣😍😍😂
Niye izin vermiyor ki 😂😂ben verirdim 😂
O benim goguslerimi yalarken baskasi miksin mesela 😂😂
Işte benimki izin vermiyor Madem böyle bir şey yaşamaya izin verdin diyor sadece izlemeye de yetineceksin diyor hani Yani bir nevi Ceza gibi bir şey madem buna izin verdin diyor tadını çıkar diyor sadece izleyeceksin o zaman diyor
Çok ilgincmis😂sevgili misiniz yoksa evli mi
Bu arada o da cok zevk aliyor mu kimin fikriydi bu😂
Sevgili de değiliz flört de değiliz birbirimiz arayıp soran neredesin ne yapıyorsun diye konuşan saatlik haberleşen biriyiz ama ne olduğumuzu biz de bilmiyoruz
Bide siz tam anlamiyla coculd musunuz yani cucold da asagilama falan da oluyormus galiba ama cucolda benzer bir iliski daha var onda yokmus oyle seyler
Yani zevk alıyor ki yapıyoruz yani zevk almasa Yani neden farklı farklı aksiyonları riske girelim ki ikimiz takılırdık yoksa hasta bu biraz da benim Fikrimde seviyordum teklif ettim hani ilk başlarda karşı geldi ama sonradan gerçekten karşı koyamayacağı birisiyle olunca hoşuma gitti
Sevgi besliyor musun peki ona karsi
Birde nasil tanistiniz?
Yok bizde aşağılama Yok ben yani biriniz sevişiyorum ama ben ilişkiye girmiyorum sadece onunla ilişkiye giriyor Biz de aşağılama yok Normal rutin takılıyoruz yani genelde Ben izleme taraftarıyım zaten ama hani dediğim gibi heyecanlı oluyor yani
Ne hastasi?
Sikayet mi edeceksinnnn?
Ya Hayır benim yorumumu şikayet ediyorlar hesabım bloke oluyor onu diyorum diğer üyeleri şikayet ediyor etmesinler diye özele gel diyorum
Saçmalık 😂
Neresi
Her tarafı bende pek g*vatlık yok ya kadınımı paylaşamam ben
Niye gvtlik olsun satmiyorsun bem erkekler capkin oluyor genelde kadinlarda olsun esitlik saglansin
Hem*
Bir cok erkek esini aldatiyor asil gavtlik o
O g*vatlık değil pez*venklik oluyor başkasına ihtiyaç duyuluyorsa benim olmama gerek gerek yok ilişkide bence kaldı ki bu olaydan sonra sevgi besleyemem ben o kadına
Erkekler niye baskasina ihtiyac duydugu halde eslerini bosamiyor
Kendileri de bosasinlar o zaman
Kıt beyinli gibi davranmayi birakip
Erkek için boşanmak o kadar kolay bir şey değil yavrucum 👍
O zaman evlenmeselermis eger evlilige uygun davranmiyorlarsa sonucuna da katlansinlar bir zahmet kuzum
Katlanıyoruz zaten 😂
Bosanarak diyorum ya esine karsi durust olarak aldatma gibi bir durum soz konusuysa yani
Buna senin karşı olman biraz saçma değil mi 😂
Açık ilişki bu yaşayanlar var
Evet sence bunu yasamak isteyen cok erkek varmidir
Vardır mutlaka şimdi evlilik zor değil mi
Niye zor olsun
Detaylı şekilde tartışalım
Öyle eş olmaz
Niye olmasin
Kıskanmayan eş mi olur
eşe ne gerek var ki
Hayat arkadasi olmak ve aile kurmak icin gerek var :) evlilik guzeldir kari koca hayati falan cok tatlii olur
kur da gör :)
Evet
Sen bunu ister miydin karsi taraf için?
Tam benim kafa inşallah nasip olur öyle biri