Beni her görüşünde dikkatle bana bakıp duruyordu, gözgöze gelince odaklanıyordu gözlerime hemen. Bende onu beğendim, muhabbet olsun diye bir kaç soru sordum ama baya ciddi davrandı, sizce neden ilgisi yok gibi yapmış olabilir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kanka iş yeri ya hani? Patron müdür? İster istemez mesafeli davranmak zorunda yani ağırdan sattığı falan yok sana kur yaptığını müdürü görse hemen çıkarırlar
Evet olabilir doğru. Bu durumda ne yapmam lazım. Korkuyorum acaba sevgilisi mı var
Ters piskolji yap biz kizların aklı karışır öyle o sana bakarken sen bakma alacağın şeyi al çık kasa da o varsa telefonla ilgilen biriyle konuşuyormuş gibi yap seni merak etsin
Y böylece uzaklaşırsa trip atarsa falan
sevgilimisiniz ki trip atsın o senle mesafeli konuşurken seni kırdığının farkında değildi veya çocuk yalnıs anlar diye düşünmedi ne olursa olsun bi yolunu bulup sana iletişim için bi numara sosyal medya hesabı verebilir ama üstüne düşme sakın kendinden uzaklaştırırsın kaçan kovalanır sakın unutma
Değiliz tabi ama ben muhabbet kurmak istiyorum. Ama baya ciddi duruyor bende napıcam bilmiyorum. Ya sevgilisi varsa diye geldi aklıma
Bi kiz arkadaşın veya kardeşin varsa markete gönder veya beraber gidin şimdi karşı cins olduğu için müdür sorun yapabilir o konuşsun yani en mantıklısı bu simdi sevgilisi olup olmadığından emin değilken numara verirsen sorun olur şimarır sevgilisi varsa ona verir numaranı ya da ayak üstü 2 dakika hayatında biri var mı numaramı verebilir miyim diyebilirsin ama güzel bi parfüm de sık güzel giyin
Güzel fikir. Şunu merak ediyorum, kıza bakınca mesela oda hemen bana uzun uzun bakıyor kısa sürelide olsa bakışıyoruz. Ama ters falan bakmıyor güzel bakıyor. Sadece ben soru sorunca kısa cevaplar veriyor, konuşma taraftarı değil gibi ona takıldım neden diye
Kanka bak iş yeri çok normal çalışanlar müdür insan çekinir yani
He bu yüzdende çok iyi, bende acaba beni beğenmedi mi diye üzülüyordum
Hangi şehir de oturuyorsun
Buna gerek yok şimdi ksde falan olur bilmem ki
Bence sen kızın bakışlarını yanlış yorumlamışsın
Naz yapiyodur ağırdan satiyodur utanmistir
Bende acaba ilgisi yok mu diye düşündüm ya, ben onu beğeniyorum, ne yapmam lazım
Mücadele edeceksin. Kadınlar birden yelkenleri indirerse bu sefer erkek buda hemen kendini bıraktı der. Sen pes etme aynen devam
Evet ama şöyle davranıyor. Ben muhabbet oluşsun diye soru soruyorum ufaktan tek kelime cevap veriyor, o bana soru pek sormadı mesela. Ben bakınca oda uzun uzun bana bakar ama konuşmaya gelince baya mesafeli
Yahu kadın heyecan yapınca iki kelime zor eder öğrenemediniz gitti 😂
Ya heyecan yapan bendim hahsh o gayet normal davranıyordu, umursamıyor gibiydı sanki
Tamam işte bastırıyor. Biz heyecanımızı iyi bastiririsiz karşı taraf anlamaz
Hmm tekrar gidince ben nasıl yol izlemeliyim. Biraz madde halinde yazar mısın :)
Tabi efendim. Güzel şık giyiniyorsun kokunu sürüyorsun çekici bakış atıp hafiften bıyık altı gülümse okadar. Geri çek kendini bu sefer
Hmm peki hanımefendi. Umarım böyle davranınca benden kaçmaz. Zaten o bana kaç gündür bakıp duruyordu ben uzak duruyordum, bende beğenip biraz konuşunca böyle oldu
Simdi taktik yap bırak o sohbet etmeye çalışsın etmesede başka maçlara
Yani uzak dursa uğraşma mı diyorsun
Merhaba, burada mısın. Markete gittiğimde anlatıyım durumu