Acı çekiyorum resmen, 24 yaşındayım ve hayatımda hiç kimse olmadı şimdiye kadar. O kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam size. Neden böyleyim, neden olmuyor, neden düzgün erkekler tarafından sevilmiyorum? Hep ciddiyetsiz eğlence peşinde erkekler ilgi duyuyor bana, cinsellik peşinde vs. Ciddi bir insana denk gelemiyorum, gelsem de kişilikleri hoşuma gitmiyor. Ilk defa birisinden çok etkilendim ki o bile bana cinsel obje gözüyle baktı
Çok büyük bir beklentim de yok, cidden. Olgun olsun, kültürlü olsun istiyorum.
Çok büyük bir beklentim de yok, cidden. Olgun olsun, kültürlü olsun istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
"Belki aradığınız çoktan karşınıza çıkmıştır bile hanfendi. 😏"
Umarım hayatında seni daima sevecek iyi niyetli biri çıkar karşına hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sence neden bu şekilde görüyorlar nasıl düzeltirip bu durumu giyimimde çok klasik aslında. Ama güleryüzlüyüm herkese karşı ondan mi öyle görüyorlar ki
Aynı duyguları yaşıyorum aynı şeyleri hissediyorum bende hayatıma beni sevecek değilde beni kullanmaya çalışan insanşar giriyor 😔
Çok gülen kişiye eskimiş Kars peyniri gözüyle bakarlar
Ondan mı diyorsun güleryüzlüyüm insanlara yardim falan ediyorum ondan mı cidden. Çünkü başka aciklamasi yok giyimim falan cok klasik kot bluz
Tabiki giyim kuşam da etkiler. Hemde büyük ölçüde. Bi kadın vardı. Ultra mal. Mahalleden. Herseyini bilirdim. Elimden geldiğince yol gösterir yardım ederdim. O da kendince güleryuzlu olduğunu söylüyordu. Bigun dedi ki akşam eve giderken yanliz başına oraları süpüren belediye temizlik personeline kolay gelsin dedim. İyi halt ettin. Bekle gör dedim.
Bi kaç gün sonra geldi. Bu adam bana salça oldu dedi.
Ben emekçi olduğu için işçi kardeş gözüyle baktim , o yuzden selam verip kolay gelsin dedim.
Bu ablanın da başı dertten kurtulmaz. Herkes bunu hafifmesrep görürdü.
Anlattıklarına bakılırsa aynı zihniyete sahipsin
Yani giyimimde bir sıkıntı yok ondan eminim bol bluz klasik kot giyerim.
Bence bu konuda haklısın ben de bundan süphelendim şu son günlerde direk erkeklere soğuk davranmaya başladım ve bence etkisini de gördüm, asılan falan olmadı en azından. Ancak ne zaman ciddi bir ilişkim başlayacak gibi oldu o ciddi görünen çocuk bile beni yataga atmaya çalıştı, hayal kırıklığına uğradım, yıkıldım resmen.
Şöyle bi durum da var bedenim cinsellik uyandıracak derecede çekici değil, zayıf bi kızım. Ancak yüzüme günlük hayatta sürekli iltifat alıyorum yürürken falan hep bakıyorlar , iltifat ediyorlar vs...
Hiç muhabbetim olmayan soguk davrandigim erkekler bile bana kötü gözle bakabiliyorlar
Güzel olarak kabul edildiğim için mi bunlar geliyor benim başıma? Ya da bütün kızlar mı bu sorunları yaşıyor acaba?
Yani soyle soyliyim mesela geçen tiyatroya gittim genç bi erkek yanıma gelip benimle tanışmak istediğini güzel buldugunu vs söyledi muhabbetini sevince iletisime geçtik. Instagram'dan bana otel'e gitme teklifinde falan bulundu tabii bunu direk yapmadi, suraya tatile gidelip birlikte vs seklinde.
Halbuki guler yuzlu de degildim o gun cok mesafeliydim.
Yardım edin bana lütfen düzgün bir iliskim , hayatimda birisi olsun ilerde bir ailem olsun vs bunların hayalini kuruyorum
Bu kadar kiside aynı düşünceyi uyandırman? Sen kendini kendi bakış açınla anlatma. Sözüne güvendiğin birinden yardım almalısın. Erkekler böyle bi kadınla asla evlenmek istemezler. Yolda yürürken bile başını belaya sokarlar insanin
Ne yapmam lazım peki bu durum beni gerçekten etkiledi insanlarla iletişim koptu , içime kapandım. Arkadasim da kalmadı depresyona dogru gidiyorum ben. Bu durumu bi arkadasima sormuştum o benim aklıma bunu soktu, güzel oldugun icin vs dedi.
Şu son günlerde insanlzrda farketti "neyin var neden ruhsuzsun" vs seklinde konusuyorlar.
Bilemem
İnsan neyi çok isterse olmazmış benimde hiç olmadı ama artık hiç aramıyorum bana asılana bile yazılmıyorum
Denkine gelmemisin bence olumsuz bakma mutlulugun ne zaman geleceğini bilemezsin
Neden denk gelmiyorum bi turlu
Gelirsin gelirsin sabirli ol dengesiz birinin hayatinda olmasi dahami. iyi
Kızların yüzünden olan size oluyor işte
dm gelirsendaha açık olucam ama şu an sadece çok iyi niyetlisn diye bilirim
24 yaşında hayatımda bi kız var evleneceğiz çokta güzel bir birlikteliğimiz var elini tutmadım daha. darısı sana.
Çirkin şansı olacak insanda
Ne demek istiyorsun
Çirkin kızlar hemen koca bulup evleniyor
Senin gibi kızlar çile çekiyor
Basit davranırsan basit insanlar çıkar karşına
Basit davranmıyorum. Çekingen birisiyim
Benden bahsetmişsin aslında
Aranıp bulamadığın içindir aranma derim
Dua 🤲 et hayırlısını dile ve bekle
Çok şey istiyorsun devir kötü maalesef
basitmisin? değilsen neyi kafana takıyosunki🤷♂️
Hayatıma düzgün birisi girsin istiyorum artık
iste istede. pek kafayada takma.. çıkar karşına bigün
Allah gönlüne göre versin
Sen ne durumdasın? Genel olarak..
Olgun derken yaş olarak mı ?
Mentalite olarak
Ağırdan sat kendini
Nasil detayli anlatir misin
Biraz cilve yap mesela ama istemiyomus gibide yap. Her dediğine tamam deme.
Bide şu bı gerçek azda olsa cinsellik olacak. Onuda kullan
Tamam demiyorum ki zaten su ana kadzr herkese hayır dedim
İşte evet demeninde hayır demeninde bı ölçüsü olmalı. Nasıl birisin bilmiyorum ama çok çekici değilsen bazı hayırlardan sonra ugrasmazlar.
dertleselim mi
sabret
Yaptirtirma