Bana göre zaman ayırmaktır. İnsanın sevdiği insana ayıracak zamanı hep vardır, olmalıdır…Peki size göre?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre zaman ayırmaktır. İnsanın sevdiği insana ayıracak zamanı hep vardır, olmalıdır…Peki size göre?

Sevgisi için mücadeleyi görürsem en büyük sevgi belirtisi bu olur benim için. Çünkü zorluklar karşısında pes eden biri olursa sevgisi o kadar az ve kıymetsizdir.
Sürekli bir iletişim halini aramıyorum. İş güç yoğunluğu sebebi ile kısıtlı da olsa benimle geçirdiği kaliteli zaman çok önemli. Herkesin meleği bol olsun.
Fedakar olması, en büyük göstergesidir bunun.. Dümdüz bir çizgide ilerleyip asla bir emek vermeden mutlu bir yolculuk düşünülemez.. Burnundan kıl aldırmayan, zoru görünce topuklayan, bildiğinden şaşmayan, "ben böyleyim, değişmem" diyen birine sevgiyi anlatamayız..
Bence de ona verdiği vakittir. Zaman ayırmasıdır. Ona verdiği değerdir. Ama bazı asalak kızlar ne kadar sevsen de zaman ayırsan da anlamıyorlar. Çalışıyorsun iştesin bazen 1 dakikan bile olmuyor anlamıyorlar.
Kırdığını fark edip telafi etmektir. Seviyorum demenin altını doldurmaktır., ayrıca karsındaki kişiye sahip cıkmaktır ve asla güvensizlik olusturak tüm olgulardan kacmaktır, ve asla yalan söylememektir.
Cevap
23Cevap
İlgi/alaka idir. Zaman ayırmayla eşdeğer.
Saygı ilgi ve gözlerdeki o sıcak bakış..
Sevdiğine sadık kalmak. Sevgisinin arkasında olmak
Sevdiğini hiç bir zaman terk etmemek.. onun yanında olmak özellikle de zor günler de desteklemek.. onu mutlu etmek kısaca onun için yaşamak.. ama günümüzde böyle sevenler kalmadı pek
Sen olmasanda hayatinda onun mutlulugu icin dua etmendir. Sevsin, sevilsin, kalbi yorulmasin demendir. Ondan habersiz gozyasi dokmendir. Ama bunu kimsenin bilmemesidir. Hani derler ya ruzgar eserken bile nefessiz kalmasin o hesap.
En üzgün zamanımda bir sözüyle veya atacağı bir komik fotoğrafla yüzümü güldüren kadın davranışı en büyük sevgi belirtisidir bence
Birlik güzel şey ama ona kendiyle geçirmesi için zaman vermek de gerek. Ben halı yıkarken o sinemaya gidebilir mesela😂😂😂
Her an sesini duymak, görmek, temas etmek isterim ben.
Seni görünce saçmalıyorsa sana sırılsıklam aşık demektir
Dikkatli olmak. Sevmediği şeyleri yapmamaya dikkat eder.
Zaman ve emek derdim bende.
O'nu ondan önce düşünmek.
Aynen katiliyorun ne kadarda yoğun işi olsa bu saatte bile birseyler yapmak mümkün
Ben yokkende beni düşünüp benim için birşeyler yapması
Fedakarlık..
Ayy fotoğraf atmışım özür dilerim ya
Eğer bir kadının gözünü ve gönlünü doyura biliyorsan gözü dışarıda kamıyorsa onada zaman ayırırsan en güzeli budur derim
Her zaman ayıran seviyor diyemeyiz ki. Öznel bir şey sevmek, kişiye göre değişen belrtileri var, karakterize bir şey.
Aynen bende sana katılıyorum ama yinede kıymet goremedik
İlgi , fedakarlık , zorluk , güven
Fedekarlık yapmaktır. Anlamak anlayıştır.
Nezaket ve Sadakat.
onunla bir ömür geçirme isteği
İlgi göstermek
Sevgı neydı sevgı emektı
Zaman ve verilen değer
Gerçek sevgi belirtisi.
Katılıyorum, destekliyorum
ilgi ciddiye almak
Fedakarlık
Verilen zaman
Önceliği olmak
Fedakarlık