Dış görünüşü bana estetik, hoş gelmiyor ama insan olarak beğeniyorum.
o beni her anlamda beğeniyor ve seviyor. Bunu da sürekli dile getiriyor.
bugün bir sorun değil, dolu biri çünkü. Entelektüel düzeyi beni etkiliyor.
İleride bu sorun olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dış görünüşü bana estetik, hoş gelmiyor ama insan olarak beğeniyorum.
o beni her anlamda beğeniyor ve seviyor. Bunu da sürekli dile getiriyor.
bugün bir sorun değil, dolu biri çünkü. Entelektüel düzeyi beni etkiliyor.
İleride bu sorun olur mu?
Evet erkegin dis gorunusu disindaki ozellikleri de onemli ama dis gorunuste önemli. Kadinda bence daha da onemli olmali dis görünüş. Cunku bizim cinselligimiz farkli. Biz erkekler gibi iki m*meye bilmem neye aninda tahrik olan canlilar degiliz.
Cinselligi ise karakteriyle, gonlunun hosluguyla yasamiyorsun sonucta. Erkek bakimli, temiz olacak, fit olacak, biraz yakisikli olacak ki hazzi artirsin. Ciddi iliskilerde ve evlilige gidecek durumda dis gorunus onemli erkekte bence. Erkek delige girince zevk alan bir canli ama kadin icin bircok noktadan etkilenme olmasi lazim.
Ben icini cok sevip dışını pek begenmedigim adamlardan iliskide zevk aldigimi soyleyemem. Cunku bu işi kalple, gonul gozuyle, karakterle falan yapmiyorsunuz ya da yatakta entellektuel konuşmalar yapmiyorsunuz.
Karsindaki erkegin ici, karakteri ne kadar iyi olursa olsun iş yataga geldigi zaman görsellik, bakim, yakisiklilik, goruntu ön planda oluyor. Ve kadin erkek gorsellik ozellikle yatak iliskisinde bas rolde.
Yani ben kendim icin, bir kadin olarak bunu tespit ettim. Icini ne kadar beğensemde dis gorunus olarak gorselligi iyi olmayan erkekten yatakta etkilenemiyorum. Evet gunluk hayatta saydigin kriterler onemli ama dis gorunusu es gecmek olmaz. Hepsi bir butun aslinda.
Arzulamadigin bir erkek oldugunda da ne onun cinsel ihtiyacini karsilayabilirsin, ne de kendi cinsel ihtiyacini karsilayabilirsin. Benim en zevk aldigim iliskilerim eli yuzu duzgun yakisikli, bakimli erkeklerdi. Ve bu tarz erkekleri sahsen daha cok arzuladigimi farkettim.
Kisiden kisiye degisir mi bilmem ama bence kadinlar icinde erkegin dis gorunusu önemli. Bunu kadinlar olarak cok fazla es geciyorsunuz belki de iliskinizdeki cozemediginiz, isteksiz oldugunuz, basinizin habire agridigi mesele budur.
Dis gorunus haricinde o erkek ne kadar iyi olursa olsun ozellikle yatak işinde fiziksel olarak etkilenmediginiz, sizi cezbetmeyen erkekle zor yürür gibi geliyor bana. Evet erkek bircok ozellige sahip olmali ama yatak işi ilkel bir davranis. Erkegin karakteri, konusmasi, ettigi sohbetler, entellektuel olmasi yatakta pek isinize yaramaz. Beyin devre dışı kaliyor zaten, orada bedenleriniz devrede.
Gunluk hayatta evet kadinlarin istedigi bircok kriter olmali ama gorselligi es gecmek kadinlarin kendine yaptigi saygisizlik gibi geliyor bana.
Ama derseniz ki benim icin kadin gibi, dişi gibi hissetmek onemli degil, seks cok aradigim bir sey degil, gorev gibi yapar idare ederim, esimde/ciddi iliskimde fiziksle goruntu disinda her sey iyi onu her acidan cok begeniyorum tipini begenmesem de olur bir sey kaybetmem diyorsaniz sizin bileceginiz iş.
Ben bir kadin olarak yatak dahil bütünü önemsiyorum. Gorsellikten de etkilenen biriyim benim es gecebilecegim bir konu degil. Bircogunuz bunu sorun etmiyorsa siz bilirsiniz. Ama bence ilk baslarda olmasa da bir yerden sonra yaninizda ki erkegi fiziksel olarak cekici bulmama konusunda cogu kadin sıkıntı yaşıyor gibi geliyor bana.
Yani bazi kadinlarin yaninda oyle erkekler goruyorum ki kil yumagi, sac sakal karisik, duzgun giyimli degil, cok bakimli da durmuyor, gobekli kilolu vs bu tiplerle nasil yataga giriyor karisi, nasil arzu duyabiliyor ya da duymasa bile oylesine nasil yataga girebiliyor diye dusunmeden edemiyorum.
Hayatimiza alacagimiz erkegi fiziksel olarak begenmekte onemli. Kimse kendini kandirmasin. Dış görünüşü bana iyi, estetik gelmiyorsa devam edemezdim. Özellikle ciddi iliski, evlilik konusunda. O adamla bir omur gecirecegim, belki bilmem kac defa iliskiye girecegim. Görsel olarak begenmiyorsam, estetik gelmiyorsa bu konuda bana zulüm olur baskasina degil. Ben o adamla ayni yatakta yatacagim en mahrem konularda bir arada olacagim.
Bakimli eli yuzu duzgun olacak, fiziksel olarakta begenip arzulayacagim ki evlilik ya da iliskimizde uzun omurlu olsun. Onun bana dokunmasi, bakmasi, mimikleri, fizigi, yakisikliligi beni heyecanlandirmali, diger konular dahil fiziksel olarakta arzu duymaliyim. Yoksa dokunmasi bile rahatsiz eder. Bence kadinlar olarak erkekte dis gorunusu cok es gecmeyin derim.
Onunla bir yola çıktığında, bir yuva kurduğunda, yaşlandığında yani tüm güzelliğini/albenisini kaybettiğinde anlamsız olur. Ya da seni onun her halini, kalbini sevdiğini anladığında önemsemezsin nasıl göründüğünü. Bakım yapıyorsa ve kendine saygısı varsa pek de önemi yok zaten
Dış görünüş, bir ilişkinin başlangıcında genellikle dikkat çeker, ancak uzun vadeli bir ilişkide diğer faktörler de önem kazanır. Zamanla, karakter, kişilik, değerler ve iletişim gibi içsel özellikler daha belirleyici hale gelebilir. Dış görünüşün önemi kişiden kişiye değişir, ancak sağlıklı bir ilişkide içsel uyum ve bağlantı da oldukça değerlidir. Dış görünüşün önemi, zaman içinde azalabilir, özellikle de derin bir bağ kurulduğunda.
Evet. Ona olan manevi hislerin zamanla sana sıradan bir hale gelecek. Bu da dış gorunusunu sevmedigin için sorun yaratacak. Dış görünüş ve karakteri terazide sallanan iki eşya 2 gibi düşün dengeyi bulması için ikisini de bulman gerekiyor bir erkekte. Biri olmadı mı diğeri de olmuyor.
Cevap
11Cevap
Dış görünüş romantik ilişkilerde her şey belki maddi statü daha önemlidir kimse kimsenin kişilik özelliklerini umursamaz (bknz hapishanelere gönderilen aşk mektupları) kişilik özelliklerin iyi olunca maximum iyi bir arkadaş olabiliyorsun hem erkek hem kadınlar için geçerli hele sub5 bir ucubeysen bir kadına selam vermen bile o kadının moralini bozar kimse hamaböcegine doğduğu memleketi sormaz bu yüzden her türlü estetik cerrahi imkan dahilinde yapılabilir bir kişi birisi ile dış görünüşü kötü olmasına rağmen birlikte olursa da zaten gold digger sigar mommy etc olarak mimleniyor dış görünüş o kadar önemli ki estetik ameliyatı olan kötü gözüken bireyler daha fazla tepki alıyor.
Gizli cevap veriyorum ola ki bi tanıdık görür diye 🤣
Eşim öyle çok yakışıklı değil, tipim ve tarzımda değil, asla dönüp bakmam yani ama kalbini öyle sevdim ki bu devirde böyle iyi niyetli adamı nereden bulurum diyip bastık nikahi 3 yıl geçmesine rağmen ailem dahil kabullenemedi bizi kimse yakıştırmaz ama asla sorun etmiyorum benim gözümde o bir bebeeeek 🫶🏻
Al işte birileri dış görünüşü kötü olan bir bireyle beraber olsa bile toplum tarafından kabul edilmiyor kötü gözükmek toplumsal olarak dışlanma sebebi resmen çok aşağılayıcı bişey eşin adına üzüldüm inşallah ömrünüzün sonuna kadar mutlu mesut yaşarsınız boy boy veletleriniz olur.
Çok güzel olmasına gerek yok, manken aramıyorum ama bakımsız birini istemem. Karakteri iyi olsun, sağlam olsun yeter. Annem gibi bir eş istedim daima.
İlişkide her şey önemini kaybeder, bunu söyliyim.
Görünüş 100 de 40, alımlılık we karakter 100 de 60.
Gerçi s.. r et. , bunun tartoşmasını bile yapmayan dolu erkek war
Karakterini begenirsem dis gorunus cokta onemli olmuyor sonradan ama ilk gordugumde begenmem lazim
Dış görünüş önemli değil diyen yalancılara bakmak için geldim.
Takılıyorsan cok önemli ciddiuet varsa cok önemli degil salam bır ilişkiyse önemi yok
Dışını beğenmediğin bir insanın içini asla bilemezsin. Çünkü asla dinlemezsin.
Kişiyi tanıdıktan sonra dış görünüş önemini kaybeder
Dış gorunuş içini tanıyana kadardır
Dış görünüş değil de duş görünüş diyorlar artık
Cesurmusun
İkisde önemli
Çok önemli
Hepimiz bakıyoruz
Baya önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?