Hep böyle oldu int*har etmeye kalktığımda yalnızdım sarılacak omuz aradım yoktu hasta olurum kimse sormaz nasılsın diye ama bir sınav olsun hemen kıymete binerim midem bulanıyor kulları da Allah gibi çıkarcı maalesef hayatın gerçekleri bunlar. Allah 'ta öyle bir seviyor ki beni acı çekerken izlemeyi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dostum bir tek acı ceken değilsin acı çekenler kaybetmez acıya sabredenler kazanır anladığım kadarıyla sen kaybedenlerden olmak istiyorsun
Şu karşılaştırmayı yaptığın için bile ciddiye alinmazsin. Kaybedecek neyim kalmış en zor zamanımda bile yalnızdım Allah bile yardımcı olmadı kötü kullarına gününü gün ettirir
Hahaha senin geçtigin yollardan bende geçtim bilmesem hadi neyse intihar eşiğine geldim hep yalnizdim halada yalnızım çevremde dostum arkadaşım diyebileceğim kimsem yok ama buna rağmen yılmıyorum
Hani Allah adildi hep öyle deniyor ama bazı insanlar acı çekiyor sadece bazıları çok mutlu sence bir çelişki yok mu
Hayır bir celiski yok
İnsanlar, hiç imtihana tâbi tutulmadan, sadece “İnandık!” demekle bırakılıvereceklerini mi sandılar? Ankebut 2. Ayet
Benliğini kaybetmişsin hayattan zevk alamiyorsun ve bunu dine bagliyorsun aslında sorunu kendinde ve çevrende çözmeye çalışırsan cevabı bulabilirsin
Bu imtihan neden bitmiyor aralıksız imtihan mi olur psikolojim kaldırmıyor artık sınav yapsın ama art arda olur mu mantığa aykırı. Tabi ki de uzaklaştım Allah tan , sürekli dediği gibi kul olmaya özen gösterdim sonuç hep hayal kırıklığı ne yapayım ben bende mi karaktersiz olayım öyle olunca mı kıymet bilir kulları gibi
İmtihan dünya hayatı boyunca devam eder evet şuanda imtihan yaşıyorsun ancak belki yarın belki bidahaki hafta belki bidahaki sene bu imtihanlara değecek bir hayatın olacak bu ise sadece çektiğin acılar kısmından bakma herşeyin bir sonu olduğu gibi acılarında bir sonu olur
Sen Allah'ı değilde daha çok kullarını kafaya taktiğin için sorun yaşıyorsun emin ol insanlari tırnağın kadar kafana takmamalisin
Ben uzun zamandır insanları düşünmüyorum kafaya takmakla uğraşmıyorum ve o kadar güzel biseyki
Düşüncelerin geleceğini oluşturuyor
Beyninin içi neyse hayatın tam olarak o dur
İyi düşündüğümde de aynı bana garezi var büyük ihtimalle Allah in
iyi düşününce Allah'ın sana garezi olduğunu düşünüyorsun
Yani aslında sen hiç iyi düşünmedin şüphelerin vardı hep
Önce zihnini arındır ve Allaha güven
En ufak şüphe tüm iyi şeyleri alır götürür bunu unutma
Hayır öyle düşünme Allah'a kulluk et Allah en bagışlayandir en merhametlidir
Samimi ve içten bir şekilde Allah'a kulluk edersen sıkıntılarından kurtulursun emin ol
Çok kez denedim yine sıfır bir canım var sadece alacaksa da alsın ben bu dünyaya gelmek istemedim sonuçta kendi kafasına göre fırlatmis bu dünyaya madem adil benim yaşımdakiler hep mutlu hep değer veriliyor ben iyi oldum kullanılıyorum her konuda bana mı garezi var bu Allah in. Sinav falan da olmaz böyle şahsen ne bitmez imtihanmiş psikolojimide aldı elimden daha ne yapayım en son seçeneği bıraktıriyor insana
Senin yaşadıklarını bende yaşadim emin ol hemde daha fazlasını ve şunu anladım ki Allah'a karşı içten bir sevgi içten bir kulluk edildiği zaman insanın sıkıntılari son buluyor
İmtihan denilen şey hiç mi bitmez bıktım artık hiç haketmedigim muameleyi yaşattı bana
Allah yok ki.