Davet edip, iki kahvenin hesabını yapan erkek?

Tüm objektifliğimle olayı açıklamak istiyorum. Hukuk fakültesinde öğrenciyim, fakültede herkesin parmakla gösterdiği, oldukça beğenilen bir tipim. Sevgilim adliyede memur. Herkesin bu kız bu adama nasıl baktı dediği bir ilişkimiz var, ben oldukça alımlı ve bakımlıyken o görünümüne hiç özen göstermeyen oldukça bakımsız biri. Aramızdaki iletişimden ve ilk başlarda bana oldukça kibar davranmasından kaynaklı 2 yıldır devam eden bir ilişkimiz var. Aramızda cinsel münasebet hiç olmadı. Genelde dışarıda yüz yüze görüşürüz ve hesabı o öder. Hesaba el atmama nedenim kiramın yüksek olması, gelirimin şu an düşük olması ve bu sebeple görüşmeyi istememem onunsa hep davet eden, görüşmek isteyen taraf olması ve düzenli bir gelire sahipken kira vs. durumunun olmaması. Rağmen hep mütevazi yerlere gidiyoruz ve genelde sadece iki kahve ya da en fazla bir tost yiyoruz. Geçenlerde sevgilim yanlış anlama ama hesabı hep ben ödüyorum diyecek oldu bu benim zoruma gitti. Her şey eşit olacaksa ben de kendime eşit biri ile görüşmem gerekmez mi? Bu dediğimi kibir olarak algılamanız beni üzer; bugüne kadar tek bir çiçek bile almadığım bir ilişki oldu bu ve bu duruma hiç takılmadım ama iki kahvenin hesabını yapmasına bir tık bozuldum, sizce kim haklı?

Davet edip, iki kahvenin hesabını yapan erkek?