Var , onunla karanlık ıssız bir yolda yürüsem bile güvenirim korkmam
öyle o derece güven verdi bana 🫶🏻
öyle o derece güven verdi bana 🫶🏻
burada özellikle samimiyetlerini ve o güveni gönülden hissettiğim birbirinden değerli üyeler var@swordofdemocles @infiniterelationship @Hadiiyani @guapomorena @Cendere1910 @Kırmızı8 @SkrErd37 @Danışabilirsin @novel bu birbirinden değerli üyelerle hiç korkmadan güvenle her yere giderdim ( Bunlar benden korksunlar ama 😂 ) burdan onlara sevgi ve saygılarımı gönderiyorum 🙋🙏🥰
@r_engarenkyollar hadi hazirlan kiminin hosuna kominin zoruna gidiyoruz renkli😎😂😂😂
@r_engarenkyollar değerli arkadaşım ben de aynı duyguları yaşıyorum seninle güzel insan. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim çiçeeem. her şey karşılıklı. Sen de benim güven duyduğum, sevdiğim ve değer verdiğim birisin :)
@mekaninsahibihande @greenmilitary yaa sizin canınızı yerim ben 🤗 siz ne kadar güzel bir çift olmuşsunuz böyle çok tatlısınız 🥰maşallah size 🧿 inşallah iliskinizi daha da güzel yerlere tasırsınız 🙏 her şey gönlünüzce olsun inşallah 🙏🙋
@r_engarenkyollar teşekkürler ❤️
@r_engarenkyollar çok tskrler senin kalbin çok güzel ondan dolayı maviş kalbinin temizliği yüzüne vurmuş biliyorsun değilmi ☺️
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 iyi ki varsınız iyi ki buradasınız 🙋🙏🙏🥰
Sana o güveni verdiğim için ne mutlu bana, seni gerçekten çok seviyorum. Seninle olan her şeyi seviyorum iyi ki varsın balkızım benim 🥰
Sende iyi ki varsın çekik gözlüm
Cevap
13Cevap
Aynaya baktığımda gördüğüme, yukarıya baktığımda göremediğime güvenirim
Aşk anlamında yok. Kşikisel var
Hayır bu dünyada kendimden başka kimseye güvenmem. ama güvendiğim burada dostum dediğim biri var
Görmemişin bir sevgilisi olmuş KS de her yere yazar olmuş. Yakında aldatsın da seni gör ebninkini.
Maşallah 😍🥰 hep böyle mutlu olun benimde eşim var iyi ki var 🍀🌺
Annem
Gerisi hikâye
Öyle hissettiğim birisi var.
Güvenin fazlası şahsıma ait.
Allahtan başka kimseye güvenmiyorum
Helal olsun o kişiye
Yok hayır
Arkadaşım
Evet
Yoktur
Ben kendime bile güvenmem