Uzun ilişkim biteli 2 ay oldu. Daha önce de ayrilmistik cok kez. Ama bu sefer cok uzun sürdü.
Numaramı hala silmemiş, son görülme gözüküyor bende. başka cihazda gözükmüyor.
Onu özledim. Wp de durum atsam fotoğrafımı görüp özlem duyar mı acaba?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun ilişkim biteli 2 ay oldu. Daha önce de ayrilmistik cok kez. Ama bu sefer cok uzun sürdü.
Numaramı hala silmemiş, son görülme gözüküyor bende. başka cihazda gözükmüyor.
Onu özledim. Wp de durum atsam fotoğrafımı görüp özlem duyar mı acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşınız kaçtı
23
Normalde açık olayım sana ne falan demenizi beklerdim ama sorma sebebim de aktarayım hani yaşa göre olayın ciddiyetini böyle bir durumda nasıl mantıklar gelişebileceği üzerinden fikir vermek için sordum.
Yani niye ayrıldığınız çok önemli bu bir ikincisi ilişki esnasında iken Hani tanım olarak toksik bir ilişkimi ilerliyor ayrılmalarını neden oluyor Hani üzgünlük daha mı baskın durumda Siz oradaki sevme duygusunun yani kısmen karşılanmasından mı hoşlanıyorsunuz bunların iyi tespitinin yapılması gerekiyor Ona göre karar vermeniz gerekiyor
İlişki süresinde birbirimize karşı çok hatamız oldu. Yeri geldi ben onu cepte görüp salladım. O peşimden koşarken umursamadim diklendim dediklerini hiç yapmadım vs... sonra ben düzelmeye çalıştım değerini anladım güzel bi ilişki yaşayalım istedim. Bu sefer o bozuldu bana rest çekmeye başladı. Umursamamaya başladı. Buluşma teklif etmezdi aramaz sormazdi adan yerine koymazdı ve sürekli kavga ederdik şiddetli geçimsizlik vardı. Ilgisizliginden sikayet ederdim o da benim laf dinlemememden.. sonra ben onun peşinde koşmaya başladıkça o beni cepte görmeye başladı. En sonki kavga çok şiddetli oldu ortak kararla ayrıldık. Numaralar hala duruyor o da silmemjs. Fotoları da sildiğini düşünmüyorum. Yeni birini bulmadan ve tamamen umudunu kesmeden silmez. Ancak birini bulursa öyle siler.. 4 sene beraberdik onu çok iyi tanıyorum ama geleceğini yazacağını da pek düşünmüyorum çünkü son zamanlar çok değersiz hissettrdi ve sevgisi ciddiyeti bitmiş gibiydi soğumuş gibiydi.. ama ayrılamazdik da ikimiz de mutsuzduk ama bitiremiyoduk bazen ben geri dönerdim bazen o geri gelirdi.. toksikti kısaca.
Ama hala seviyorum bilmiyorum o seviyor mu özlüyor mu hala bilmiyorum. Yani yorumun nedir buna? Sence?
Yani şu hali bile kötüleme anlamında söylemiyorum ama ilişkinin içi diyeceğimiz dönemdeki yaşanılanlardan dolayı daralttı Yani beni şu anlamda daralttı Yani karşılıklı gerçekten bol bol üzüldüğünüz sinirlendiğiniz Aslında sevme duygusunda hiç olmaması gereken şeyler yaşadığınız bir süreç olmuş. Bu bağlamda Hani bazı güzel anlara istinaden sevdiğinizi istediğinizi düşünebilirsiniz veya karşısı da aynı şekilde bazı şeyleri silmemiş olabilir güzel yaşanılanların hatırına o anları güzelce hatırlamak adına Ama bu birliktelik bütüncül ve ileriye dönük düşündüğümüzde sıkıntılı geçecek ve yine yüzüme temalı olacak bir ilişki gibi gözüküyor
Yani artık ne dusuncegimj bilmiyorum gelse ona karşı daha dikkatli davranabilirim tabiki karşılıklı şekilde.. çünkü benim hatam olduğu kadar onunda birçok hatası oldu. Beni sevip sevmediğini hiç anlayamadım. Yanında istiyodu hep ama öyle yoğun hır sevgi de hissetmedim onun bana karşı yani.. dediğim gibi birini bulsa mutlaka siler bunları. Ama şu an demek ki yok biri..
Duruma fotoğraf atayım mı acaba görsün mü
Benim demek istediğim genel olarak şu şekilde bu ilişki kovalamaya yönelik bir şey yapmanıza bence çok gerek yok çünkü çok hani bir araya gelinesi bir ilişki değil gibi, hani şöyle böyle fotoğraf atarak karşılıklı imana gönderme yaparak değil de gerçekten çok düzgün bir ortamınız denk gelse de konuşsanız birbirinizdeki o ışığı tam olarak görseniz Emin olsanız çok iyi anlarım hak veririm buradan verilebilecek sınırda desteği de veririm ama Şu haliyle olay hala şaibeli bir şekilde gidiyor zaten dedim ya üzüntü kaynaklı bitmiş
Göndermeli laf sokmalı bisey asla paylasmadim. Hatta barismadan önce instagramdan istek atmıştı. O isteği bekletiyodum onaylamiyodum hala 3 aydır geri çekmemiş. Wp ye kendi fotomu atsam kovalamak olmaz ki bu? Ona yönelik bi paylaşım değil sonuçta
Yok Çok laf sokma anlamında demiyorum şimdi dediniz ya fotoğraf paylaşsam mı diye Hani bu bir gönderme gibi bir şey yani gönderme bu ona istinaden bunu söyledim, Hani genel zemininde çok gönderme gibi değil söylediğiniz tarzda endi İsteğinizi yaptınız paylaşım gibi ama o kişi özelinde biraz Huyuna suyuna da bağlı olsa da gönderme gibi algılanabilir o kişi tarafından
atarsin evet