Saçma sapan cebap verecekler lütfen yazmasın aynı durumu yaşayan var mı borçları olan erkek sevgili?

aramızda hiç sıkıntı yok benim önceden neler yaşadığımı biliyor ona göre güzel yaklaşıyor hatta ciddi düşünüyor ama borçları var ve şu an çalışmıyor ödemelerini yapamıyor haciz gelmesinden korkuyor iş yerinden haber bekliyor ama nezaman haber gelir işe başlar belli değil ben hep yanında oldum çok anlayışlı oldum ama kafasına çok takıyor cebinde parası yok benim öyle biri olmadığımı biliyor ama kendini kötü hissediyor sanırım o yüzden görüşmüyor ve son zamanda içine kapanmaya başladı yalnız kalmak istediğini söyledi 4 gün yazmadı ilk başta ayrılmak istediğini düşündüm ona kaç kere sordum ayrılmak istemiyorum ayrılmak için nedenim yok sadece yalnız kalmak istiyorum dedi ondan öncesinde çocuk ve düğün konusunu açtı para olsa ilk borçlarımı kapar sonra evlenirdik dedi 8gün yine konuşmadık sonunda ayrılma konusunu açtı senle bir sorun yok ki ben kendimle ilgilenemiyorum sana ilgi sevgi veremiyorumki dedi konuştuk hallettik ama arada mesaj atıyorum bilerek bakmıyor yazınca soğuk konuşuyor bir anda yalnız kalmak istedi özellikle mi benle konuşmuyor görüşmüyorsun dedim böylesi daha iyi dedi

Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi öyle çapkın şerefsiz biri değil borçlarına yoğunlaşan çözüm arayan biri
Saçma sapan cebap verecekler lütfen yazmasın aynı durumu yaşayan var mı borçları olan erkek sevgili?