Hakkında hiçbir şey bilmediğin, yüzünü bile görmeden sadece vakit geçirdiğin birini sevebilir misin?
Başka detaylar da ekleyebilirsin. Sadece fikrini bildiğin, gözlemlediğin vs

Bir filmden esinlenmiş olabilirim
Hakkında hiçbir şey bilmediğin, yüzünü bile görmeden sadece vakit geçirdiğin birini sevebilir misin?
Başka detaylar da ekleyebilirsin. Sadece fikrini bildiğin, gözlemlediğin vs

Bir filmden esinlenmiş olabilirim
Sevmek değil belki ama etkilenebilir insan, konuşmaya, fikirlere, tavırlara... Yüzünü gördüğü zaman insan, fikirleriyle örtüşen bir yüzse seve de bilir aşık da olabilir... Ama sadece yüz ya da sadece görüşler yetmez kişi istediği gibi yansıtabilir kendisini...
Yo sevemem. Daha öncesinde tıpkı yazdığın şekilde sevdiğimi sandım ama bu bir nasıl desem kafamda olusturdugum karşı tarafın hayaline aşık olmaktan öteye giden bir durum olmaz..
olabilir hiç yaşamadım ama bana mümkün gibi geliyor
Herkesin hisleri ve dusunus biçimi farklıdır kuzum ❤️
1.5 sene boyunca sadece ufak bir fotoğrafını görerek sohbetine aşık olmuştum. Olunuyor yani
Sadece hayalini kurduğun birini bile sevebilirsin, ama kendine yazık etmiş olursun.
Cevap
9Cevap
Görünce etkilenir tanıdıkça gördükçe severim..
Bazen insanların duruşu, karakteri, nerde nasıl davranması gerektiği ilgisini çekebilir ve zamanla tanımaya çalışırken nasıl olduğunu bilmeden sevebilir..
Seversin tabi insanlar sadece fiziki olarak beğenir ruhen severler yalnıs mi düşünüyorum öyle yorum yapmışlar ilginç seni nasıl sevdim ben peki?
Sever tabi ki sevmek için bi kabuk şart değil ki sevgi dolu bir insan için karşısında merhametli bir yürek olması yeter
İletişimim varsa evet sevebilirim fakat hiç bir iletişim yoksa bu çok zor.
Hiç tanımadığım görmediğim birini bana hissettirdiklerinden sebep sevebilirim
Hakkında hiçbir şey bilmediğim kısmı hariç iletişimde olduğum güzel yüreklerle kalpten kalbe bir bağım var dolayısıyla severim.
🥹💮
Hiçbir şekilde iletişim kurmadığım birini, hiç tanımadan sevemem. Mutlaka ona dair bir şeyler bilmem gerekir.
Bu mümkün ancak bir süreliğine, sonrasında iki taraftan biri mutlaka görmek konuşmak karşı karşıya gelmek ister.
bu hakkında bir şey bilmemek değil yüzünü görmemek oluyor ama. hayır ben sevemem
bilmiyor da aslında nereden geldiğini kim olduğunu bilmiyor mesela..
Hayir cünkü hayalperest değilim. Birlikte etkinlik yaşantı içerisinde olduysak zaten tanirim
İnsan hakkında hiçbir şey bilmediği, hiç tanımadığı birini sevemez bence
Duygu boşluğu doldurmak olur sevmek filan değil hikayelerde masallarda olur
İlgi duyabilirsin ama fiziksel olarak görmeden zor diye düşünüyorum
Hayır bu sevgi değil hayranlık olur. Aşk için sedini duyman lazım. Görmen lazım. İzlemen lazım. Gülüşünü yakalaman lazım. Kokusunu alman lazım. Lazım da lazım
Hayır en azından bir iletişimim olması gerekiyor
Tanımadan görmeden hakkında hiçbişey bilmeden imkansız bi insan ismini düşünüp aşık olmak gibi bişi olurdu
Kalbe söz dinletemezsin
Elbet sevebilirim ama tanıdıkça tanımadığım gibi kalmazsa çok üzülürüm.
Sadece hoşlantı olabilir yaaa 😁👉👈. Olmas mı
sevgi de olabilir sankii
Şimdi tam anlayamadım uzak mesafe mi oluyor bu
yok bebik öyle değil yanında mesela ama maske takıyor yüzünü hiç görmüyorsun vakit geçiriyorsun onunla ama hiç görmüyorsun konuşuyorsun ama kendi hakkında pek bilgi vermiyor gibii
E ya bu mafyanın tekiyse 😈
aslında filmde katilin teki oluyor ama şimdi adamın karizma da üff yani
Kız delirme 😅😅😅
Piskolojiler firarda... nasıl olcak o?
Evet olabilir
Hayır yalandan olur bu
Tanımadan sevmemeli insan.
Sevdim. Severim de
Sevdim
Hayır sevmem
Hayır
Evetttt