Aldatıldığını nasıl öğrendin ve ne kadar sürelim bir ilişkide aldattı seni? Yaşlarınız kaçtı?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başka bir kızı ekleyip beni engellediği anda anladım. Tüm foyası ortaya döküldü bugün. Siteden birisi. Hala kızlar ona inanıyor şaka gibi
Ablam kendisi itiraf etti kocamla yattığını 2 senelik evliydik birde bebeğimiz vardı yaşlarımızda ben 20 o 35
Yuhh
Bu yaşandı mı
@BaşbuğKürşad evet
Yaşadım
Geçmiş olsun gerçekten...
Ailen o ablan olacak şırfıntıyla görüşüyor mu
@BaşbuğKürşad evet banada otur kocanın evinde dediler
Oturdun mu :/
@BaşbuğKürşad evet oturuyrm hala başka çarem yok
Ailende sorunlu nasıl bunu kabullenebilirler. Yine yapıyordur o adam seni kaybetme korkusu yok
Ablan kaç yaşında? Üzüldün mü hiç nasıl saçını başını yolmadın
Ablanın saçını başını
Beni kimse aldatamaz
neden?
Aldatma potansiyeli olan birisini hayatıma almam
onu nasıl anlıyorsun
Hissi vuku geliyor bana 😂😂
ooo bak sen. senden korkmalı mıyım yani :) başka neler geliyor sana bakim :) ahahha. burcun ne?
Orası da size kalmış ben gidiyorum iyi günler
hahahaha bak sen kaçma ki sen gel bu sefer de :))
Hiçbir zaman hiçbir şeyden kaçmadım aslanım umarım memnun etmiştir sizi cevabım
bol keseden atmak kolaydır tavşanım :) anlatabilmişimdir umarım jelibon
Ne diyorsunuz hiçbir şey anlamıyorum Türkçe konuşur musunuz
burcun ne diyorum inatçı hanımefendi :) neden bu kadar agresifsiniz bana karşı
Aslan dedim ya
Türkce konuşmayı bilmediginiz gibi Türkçe de anlamıyorsunuz sanırım sinirlendim ben gidiyorum
hımm gözümden kaçmış afedersin. öğrenci misin yoksa çalışıyor musun?
aslanın bende ayrı bir hatırası var şimdi anladım bu tavrını biraz
Iyi ve şunu da söyleyeyim sizde aldatma potansiyeli gördüm mesela yine hisler vuku buldu ne yaparsınız
her sinirlenince kaçmak çözüm mü. siz türkçe biliyorsunuz ama karşıdaki insanın halinden anlamıyorsunuz. hisleriniz veya duygularınız mı yok? ya da aldırdınız mı o merhamet unsurlarını? aslan olduğun için olabilir değil mi bu yapın
Aynen öyle peki bu sizi neden rahatsız ediyor yok benim kalbim de duygum da
bu kadar kısa sürede o hisler vuku bulmaz edebiyatçı hanımefendi. daha iki kelam edemedik hep bir önyargı halindesiniz bana karşı. tanımadığınız birine çamur atarken kendi elinizin ilk olarak kirlendiğini unutuyor gibisiniz dikkatinizi çekerim
Vayy Türkçe konuşmayı öğrenmiş birileri hisler doğuştan gelir ve ben öyle hissediyorsam öyledir bu bir iftira değil dikkatinizi çekerim
rahatsız etmiyor belki. kendi yalnızlığınız içinde kalmaktansa iki yalnız kişinin böyle sohbet etmesinin ne kötü yanı olabilir? iki medeni insan gibi konuşamaz mıyız?
kimin ne olduğu bilinmez bazen. hayatta bazı şeyler vardır insana bilmece gibi gelir ya da şaşırtır. büyük konuşmayınız lütfen. aldatma potansiyeli var dediğiniz birileri başkaları tarafından aldatılmış olup güven hissine karşı zaafı olan kendi kabuğuna çekilen kendi halinde düzgün bir profil de de olabilir
Tamam beyefendi sizin duygularınız sizin benimki de benim konuşmak istemiyorum diyorum rahatsız oldum canımı sıktınız neden anlamıyorsunuz
peki ama konuşmak istemezken karşınızdakini rencide etmeniz hoş değil bir de cevap vermek için değil anlamak için dinleseniz daha güzel olmaz mı? konuşma isteğimi de normal görebilirdiniz. bazen yalnızlıklar böyle zıt kutapların sohbeti ile anlam kazanabilir belki de. kim bilir... yaşanmadan bilinmez. iyi günler. kendini kutlayın birini daha kırdınız...
Konuşma tarzınızı beğenmedim bunu söylemek birini rencide etmek değildir siz anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz kimseyi de kırmam ben hayatta ve ayriyetten yazınızı okumadan size cevap vermem mümkün değildi yani ne ektiyseniz onu bictiniz hatayı başkalarında aramak yerine biraz da kendinizde arayın her insanla aynı üslupta konuşulmaz kaç yaşına gelmişsiniz bunu benden daha iyi biliyor olmalısınız
konuşma tarzı öyle hemen beğenilecek veya beğenilmeyecek şekilde anlaşılmaz diye düşünüyorum. birinin size yanıldığını söylemesi sizi sinirlendirmemeli. saygı çerçevesinde karşımda bir hanımefendi olduğu bilinciyle yaklaşırken sizin sırf erkek var diye bu tarz konuşmanız ne kadar doğru. şimdi daha mutlusunuzdur böyle davrandığınız için. yapıcı olmak yerine bu tarz olmayı insanların neden seçtiğini anlamak gerçekten zor. yalnız biriyle anlaşılacağını düşünerek sohbet etmenin ne tür olumsuz bir tarzı olabilir. canınız sağolsun. yolunuz açık olsun.
bu yaşa gelip anlamamanız tabirini kullanırken dikkatli olun. kimin ne yaşadığını bilemezseniz.
Öğrenmedim