Her konuda. Erkeğin büyük olması kızın bazen şımarık hallerni olgunlukla karsılayabilir. Ve kız bunu görünce daha cok etkilenir. Sahiplenme duygusu yüksektir. Ve özellikle seks muhteşem olur. 33 yaşındayım kendimden 7-8 yaş küçük sevgililermle inanılmaz geçiyordu vakit
Seviyorsa vardır. Var ya en sonunda burdan birisinin ilişkisini bozup sevgili yapıcam. Ulan sizin gibi kızlar bizim gibi aşk adamlarına nie denk gelmio
Doğru cevap, öncelikle şunu bilin evliliğe dair ciddi adımlar sergilenmedigi sürece hiçbir ilişki ciddi değildir, eğer O kişi ciddiyse öncelikle sizin ailenizle tanışmak ister, sizi kendi çevresiyle tanıştırmak ciddi olduğunu göstermez
Ne desem bilemedim ama Şöyle 1 2 sene geçmeden güvenilir olmanın G si bile olamaz diyebiliriz, insanların iyi bir oyuncu olduğunu unutma şimdilik ben kaçıyorum Sağlıcakla kalın:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence tam sınır ama okk. Ne mutlu size işte anlaşıyorsanız
Teşekkürler acaba beni çocuk gibi görüyo mudur
Ne demek. Haa işte o kısmı bilemem. Görebilir de onu işte o bilir sadece
Çok olgunsun falan dedi ama bilmiyorum çokta güvenmemek lazım
Bilemem o kısmı işte. Dikkat edersin sen
😊
Yaş farkı olunca daha iyi anlaşılır. Erkeğin tecrübelisi iyidir. Dost tavsiyesi😉
Ne konuda t☺️
Her konuda. Erkeğin büyük olması kızın bazen şımarık hallerni olgunlukla karsılayabilir. Ve kız bunu görünce daha cok etkilenir. Sahiplenme duygusu yüksektir. Ve özellikle seks muhteşem olur. 33 yaşındayım kendimden 7-8 yaş küçük sevgililermle inanılmaz geçiyordu vakit
Acaba o bana karşı ne düşünüyordur korumak kollamak aklımda var mıdır
Seviyorsa vardır. Var ya en sonunda burdan birisinin ilişkisini bozup sevgili yapıcam. Ulan sizin gibi kızlar bizim gibi aşk adamlarına nie denk gelmio
😂 inşallah sana da denk gelir
Yatakta dediğim gibi mi:)
What
Seks te 7 yas olunca orada da erkek tecrübeli oluo dedim ya
😭of yaaa ilkini benle yaşasaydı
Neden. Sen onla mı yasadın. İlki senle olsaydı hemen bosalırdı o zaman kısa sürerdi:)
Olsun başkasının vücudunu gördü :(((
Ya sen bana bi dm atsana özel sorucam cok merak ettim
Acil😁😁
Normal keşke benim eski eşimde benden büyük olaydı çocuk büyüttüm say
Hayır aranızdaki yaş farkı normal erkeğin kadından büyük olması gerekiyor
Yaşa değil kişiliğine öncelik ver ciddi ilişki insaniysan onunda öyle olup olmadığından tam anlamıyla Emin ol
Nasıl emin olabilirim peki napmalıyım
Ciddi ilişki istemeyen erkek neden ilişki içerisinde bulunur, önce bu cevabi bul
Cinsellik için
Bulunur
Doğru cevap, öncelikle şunu bilin evliliğe dair ciddi adımlar sergilenmedigi sürece hiçbir ilişki ciddi değildir, eğer O kişi ciddiyse öncelikle sizin ailenizle tanışmak ister, sizi kendi çevresiyle tanıştırmak ciddi olduğunu göstermez
Valla doğru söylüyorsun gerçekten haklısın
Erkekler ilk olarak karşı tarafa güven aşılar sonra isteklerini dayatır bu hep böyledir, nekadar süredir berabersiniz
Henüz iki günlüğüz😂😂 ahhah
Ne desem bilemedim ama Şöyle 1 2 sene geçmeden güvenilir olmanın G si bile olamaz diyebiliriz, insanların iyi bir oyuncu olduğunu unutma şimdilik ben kaçıyorum Sağlıcakla kalın:)
Çok değil, mutluluğunuza bakın
bu soruyu sorduysan çok
zannetmem en fazla 8 yaş fazla
Sen kaç yaşındasın o kacyadinda
Büyük olan sensen değil
anlaşıyorsan sorun yok
Anlsiyosaniz keyfini cikarin
Evet anlasiyoruz
Ama o 7 yaşındayken ben yoktum🤣🤣🤣 tuhaf oluyorum düşününce
Bırak böyle dusunceleri o şekilde düşünürsen bu işin sonu gelmez
Haklısın
normal gibi