Pavyona gitmeyen erkek yok mudur? Gitmedim diyen de yalan mı söylüyordur?

Bugün eltime gittim neyse konu konuyu açtı işte pavyon meselesi açıldı. Bende dedim ki yılbaşında ben Emreyledim dedim yemek yedik erkenden de eve dönüyordum dedim neyse whatsapp da bir arkadaş grubu var 3 kişi orada konuşuyolar ve o gün evli olan başka bir arkadaşı bunlara gelip “ son gününüz pavyona gidin “ diye bir mesaj atıyor dedim. Tabii o sırada telefon benim elimdeydi ve ben mesajı görünce deliye döndüm dedim. Neyse sonra kendisi arkadaşını aradı saydırdı vs. Sonra Emre eniştemi aramış abi böyle böyle bir şey var ben gitmiyorum ne işim olur arkadaşım slkca esprisine yazmış demiş dedim. Neyde ben bunları anlatırken birden İşte eşinin bekarken pavyona gittiğini söyledi. İşte fotoğraflarını buldum dedi. Noldu sonra dedim kavga dövüş ayrılık sonra barıştık dedi. Yani ben erkeklere güvenmiyorum dedi. Bazen dedi eşimin ne zaman eve geldiğini bile bilmem dedi. Kahvehane işletiyor eşi.
5-6 senelik evliler , 2 çocukları var. Sonra devam etti yani bana göre gitmedim diyene inanmamak gerekir dedi. Bende dedim ki ben hayatında yokken gitmişse beni ilgilendirmez dedim ama ben Emre nin yüzüne de söyledim böyle bir şey yakalarsam bitiririm dedim. Bugün pavyona eğlenmeye giden yarın başkasının koynunda da gezer. eltime de çok şaşırdım açıkçası. Bekarken gitti falan dedi ama sanki orada lafı çevirdi gibi de geldi. Sonra beni de kuşkuya soktu tekrar. Dedim Emreden de mi öyle bir şey gördün abla.. ha yok valla Emreyi bilmem dedi ama ben inanmıyorum gitmediklerine dedi.

Pavyona gitmeyen erkek yok mudur? Gitmedim diyen de yalan mı söylüyordur?