Dün dişim çekildi o kadar zor çekildi ki. Bi de yanlış bir şey yaptıklarını düşünerek panik yaptılar baya bi korktum eve geldim ağladım hatta. Yazıyodu ediyordu anlattım ne oldu diyince çalışıyormuş gece dönebildi çok üzüldüm vs vs dedi
sabah da o kadar kötüydüm ki ateşim çıktı evde tektim ilaç içtim toparladım kendimi o zaman da sordu falan yazdım ama demek ki laf olsun diye sordu ki bugün akşama kadar yazmadı hiç.
Bana güller çiçekler gönderen kişi basit bir derdimi bile dinlemek istemiyor demek ki. Ben de kendimi sıkıcı ve çok dert anlatab biri gibi hissediyorum şu an
ama gerçekten çok hastayım yüzüm şişti bilmiyorum sorsa bile anlatmamak gerekiyormuş demek ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seven insanlar derdinizi dinler.
Aynen öyle demek ki sıkılmış sıkılacaksın ne soruyorsun ki ben de o kadar üzülmüştüm ki evet çocukça olabilir ama dişimi gerçekten çok zor çektiler bi de asistanlar toplaştı bişey olmuş gibi paniklediler ağlıycaktım sonra sorun yok diyip yolladılar bunu söyledim bugün de enfeksiyon kaptırdılar heralde üşüme titreme falan oldu
Bunlar yüzünden pek yazmıyor 😂😂
Ama lafımı sokacağım yeri gelince beklesin o
Çocukça olan şeyi anlamadım? gayet normal bir şey. Tekrar başka bir yere kontrole gitmenizi öneririm.
Hani bazıları öyle yorumlayabilir ne büyüttü çocuk gibi ilgi çekmeye çalışıyor gibi algılanabilir ama cidden sabah çok kötüydüm
Bilmiyorum, sevdiğim insanın herhangi bir derdini dinlerim büyük veya küçük olması önemli değil. İlişkiniz hakkında yorum yapmayacağım ama gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Artık ona göre davranırım ben de annesi hastaydı öldü etti o yazdı ben bişey yapmadım. Çiçekleri güller gönderiyodu sadece dişim çekildi 20lik dişim ya ölümcül hastalığa yakalanmış olsam engelleyecekmiş demek ki. 😂 böyle böyle tanıyoruz baştan tanımak iyi güzel
Doğru, insanları zamanla tanırsın. En azından daha ilerlemeden kendini belli etmiş ucuz kurtulmuşsunuz.
Annesine bile üzülmüyordu demek ki annesi ölümcülken bana çiçek gönderiyodu ordan anlamak lazımmış
Orasını bilemem artık.
Dişimin ağrısı geçti şükür, sağlığıma kavuştum o düşünsün artık.
Geçmiş olsun, iyi akşamlar.
Erkeklerden nefret ediyorum
Yani garip bir şekilde sürekli yazan eden biri sadece 20lik dişimi çektirdim diye uzaklaştı 😂😂 ben annesinin ölümünü hastalığını dinlemiştim oysa ki 😂 neyse
Gerçekten erkeklerin çoğu aşırı sinir bozucu
Neyse ben de yazmıyorum artık böyle böyle uzaklaşıp kaybolsun umurumda bile olmaz. Sadece komik dişim gidince böyle yapan ilerde yaşlanınca elden ayaktan düşünce ne yapar kim bilir
😂🤣🤣 kafalar çok iyi ya
Hep beni buluyor zaten
Bi de beni bulurlar 😀
Kanser olunca terkedeni duyduk da 20 lik dişi gidince terkedilen ilk olabilirim
😅ağlarken güldürdün
E öyle kendi derdi bitti anası geberdi gitti hayatı düzelince ilk tekmeyi sana atarlar zaten
Erkeklerin tek düşündüğü bişey var o da kendi organları başka da bi şey bilmezler
Doğrudur ama bu öyle biri değildi. Neyse artık yazarsa söylerim, iyi ki 20likmiş ön dişlerim çekilseydi sen engellerdin. Yazıcam
Kaç yıllık evlisiniz
Ne evlisi kocam mı dedim ben
Pardon sevgilin olsun
Evet