Aşk İlişkileri Hayalindeki erkeği/kadını buldun ama bir sorun var, hangisine katlanabilirsin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangisine katlanabilirsin? Hayalindeki kadın/erkek ama yemek seçiyor. Örn Çiğ köfte az yiyor ama severek değil Hayalindeki kadın ama senden uzun/ hayalindeki erkek ama senden kısa Hayalindeki kadın/ erkek ama yaptığın espriden söylediğin bir replikten anlamıyor Hayalindeki kadın/ erkek ama hep elalem ne der? Diye düşünerek hareket ediyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Erkek isen kadın senden uzun Kadın isen erkek senden kısa Hayalindeki erkeği/kadını buldun ama bir sorun var, hangisine katlanabilirsin? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. benden uzun, kısa olmasını seçerim. bunu sorun etmem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senden kısa olması yani Yorumla Asya_2275 +1 yıl benden kısa olabilir, sorun değil hiç Yorumla
Deniz078 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Elalem beni bağlamaz. Elelem ne der diye düşünürse eğer. O ilişki asla yürümez. Başta kaybeden o olur her şekliyle. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. yemek seçebilir umrum dışı 1 0 Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yemek seçmesi en masumu geldi bana 1 0 Yorumla
senoriitaa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yemek seçebilir diğerlerine katlanamam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Galiba bende bu seçeneği seçerdim Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ay espiri anlamıyorsa imkansız ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
benden uzun, kısa olmasını seçerim. bunu sorun etmem
Senden kısa olması yani
benden kısa olabilir, sorun değil hiç
Elalem beni bağlamaz. Elelem ne der diye düşünürse eğer. O ilişki asla yürümez. Başta kaybeden o olur her şekliyle.
yemek seçebilir umrum dışı
Yemek seçmesi en masumu geldi bana
Yemek seçebilir diğerlerine katlanamam
Galiba bende bu seçeneği seçerdim
Ay espiri anlamıyorsa imkansız ya
Sonuncusyna katlanamam
Hiç birine