Hata yaptım benimle konuşma dedi
Yazıyorum ara ara yazmaz isen mutlu olurum dedi beni affetmesi için napabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hata yapmıssın bunu kabul etmen guzel özür dilersin kabul eder veya etmez orası ona kalmıştır artık ısrar etmek bence cocukca ve çok sacma acı bir tecrübe oldu sana bundan ders cıkar an gerekir ve artık yazıp rahatsız etme
Herkeze istemiyorsa engellesin ozaman yazmışsınız hanfendi her seferinde yazma demiş size neden sözle anlamak yerine istemiyorsa engellesin yazıyorsunuz karsınızdakı insana saygınız olsun kimse kimseyi rahatsız edemez ve siz bir ilişki yaşarken sorulmadan eski ilişkinizi anlatırsanız bu kimsenin hoşuna gitmez cocuk musunuz siz
Yazı yazan arkadaşların yorumlarını okudum ve cvp larınızıda gördum bence siz buraya yazdınız sıze birileri hakversın ve piskojıkmen rahatlamak VS için yanlış anlamayın ama bence destek almalısınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Peki tamam, benim hakkımdaki düsüncelerin degisirse ulaşabilirsin" de başka da bir şey yapma. Ne kadar zorlarsan o kadar uzaklaşacak zaten. Seni terk edeni sen de terk et. Ancak o zaman "aa elimden gitti" diye kaygı duyabilir.
017 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş bitmiş ilişkimden bahsettim aptal gibi benle konuşma dedi 2 gün boyunca özür diledim 3 gün yazmadım bigün sonra yazdım merhaba nasılsın dedim cevap verdi bidaha yazarsan engellerim dedi bugün yine yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi istemiyorsa niye engellemiyor
- +1 yıl
Bunu bir kez yaptıysan tolere etmesi gerekiyordu zaten. Instagram postlarındaki "eski sevgilisinden bahseden kızla konuşmayın, hala unutamamıstır" tavsiyelerini dinlemiş heralde hahah. Bir de sen ilişkiden mi cocuktan mı bahsettin o önemli. Tabi bir kez yaptığın için bunu yapıyorsa sal gitsin. Uyarmasına ragmen tekrarladıysan sen suçlusun.
Soran+1 yılBikaç defa uyardı beni geçmiş bitmiş dedi ben canım gibi anlattım hala
- +1 yıl
O zaman problemlisin. Bu hatayı tecrübe olarak kabul edip başka kişilerle görüş. O cocugu rahatsız etme. Bir daha da bu a... ptallığı yapma.
Soran+1 yılAptallık yaptım ama çok pişmanım Allah şahit hatta üzüntüden hastanelik oldum
Stresten ellerim egzama olmuş
- +1 yıl
Bu kadar dramatize etme,35 senelik kocan değildi.
Soran+1 yılDramatizemi ne alaka Allah görüyor herşeyi doğruları söylüyorum seni istemiyorum dedi artık istemiyorsa niye engellemiyor
- +1 yıl
Illa engellemesi mi gerekiyor? Rahatsız etmeye devam edersen engelleyecek."Yazma" demiş sana işte. Laftan anlamayıp kendini öyle inandırmaya calısıyorsun. Toksik birisin anlaşılan, psikolojik problemlerin var.
Soran+1 yılPsikolojik problemlerimmi var size ne diyebilirim Allah merhamet ve biraz empati versin iyi akşamlar
- +1 yıl
Iyi aksamlar
Soran+1 yılSizede önyargılı olmayın
Ben gerçekten kendimi
Çaresiz hissettim
Tüm samimiyetimle burada
Soru sordum
- +1 yıl
Ben de samimi cevapladım.
Soran+1 yılİstemiyorsa gerçekten engellesin demi
- +1 yıl
Engellemek cocukluk.
Soran+1 yılBen kötü bişey yapmadım
Allah şahit kendiside kırıcı biri
Ben niye alınmıyorum- +1 yıl
Kendisi kırîcıysa sen niye seviyorsun arkadas? Bir dedigin bir dedigini tutmuyor. Git tedavi ol.
Soran+1 yılTedavimi olayım
Neyse sizinle konuşulmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlar da okudum baya yazdıklarını da inan üzülmene değmez ya çocukta eski sevgilisinden bahsetmiş ve bişeyler yaşadık sen benimle yaşar mısın demiş amacı farklıydı sanırım ne diye kendini bu kadar yıpratıyorsun seni istemeyen biri için kendine gel bence dünya ondan ibaret değil o olmadan öncd nasıl yaşamışsan şimdi de öyle yaşayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven ve çok isteyen erkek geçmiş ilişkinden bahsetmiş diye ayrılmıyor o çocuğun biraz bahanesi olmuş sizde sonrasında çok ısrar edince peşinde koşunca aman zaten peşimde koşuyor ben bundan ayrılsam da her şekilde beni unutamaz diye egosu tatmin olmuş sen bu çocukla buluştun mu hiç?
05 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi ile yüz yüze dışarda çay içicektik Asker kendisi Allah şahit kötü bişey anlatmadım
Evlenmeden bişey yaşamam asla tek anlattığım şey geçmişte bi yalancı ile konuştum şerefsizdi dedim Benle konuşma dedi 2 gün özür diledim yazma dedi engellerim 3 gün yazmadım Bi gün sonra merhaba nasılsın yazdım Cevap verdi diğer gün seni engellerim dedi bu akşam yazdım yazmazsan seni engellerim dedi bahane sanki biraz
Cevap sahibi+1 yılAskerlerden uzak dur ya keyfi konuşmuş seninle kim bilir kaç kızla daha konuşuyordur boş ver unut üzülmeye değmez seni suçlu hissettirmiş aklı sıra sen engelle hemen bi tarafı kalkmış pisliğin
Soran+1 yılBenim hayalim hep oldum olası Asker bi eşim olsundu hep nasip işte benim üzüldüğüm
Bahane gibi sanki
Geçmişte bi kızla konuştum dedi eee dedim bişeyler yaşadık ben doğru bulmuyorum dedim evlenmeden bişeyler yaşamaya bu benim düşüncem dedim başka düşüncelere saygı duyarım bu kızdan bişey olmaz dedi Bundan olabilirmi konuşmak istememesi günah almiyim ama
Cevap sahibi+1 yılOlabilir takılmalık bir ilişki peşinde gibi zaten
Soran+1 yılBu bana niye tek kırmızı gül atıyordu hep
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Kendi haline bırak diyen kişiler ve daha onlarca insan o kadar ilişkilerden anlamıyorsunuz ki... Günümüzdeki özellikle gençlerin ilişkilerde başarısız olmasını bu açıklıyor. Kızın yapması gereken erkeği kaderine terk etmek değil çünkü bir hata yapmış. Sevgilisinin gönlünü alması gerek. Onun daha çok yanında olması lazım. Araya küslük dargınlık girince uzaklaşarak değil, daha da yaklaşarak çözülür bu işler.
10 Yorumla
+1 yılIsrarlı takip, suçtur. Yazmayı bırakacaksın, bu sırada kafası dağılır neden yaptın diye sorarsa özür dileyeceksin. Sormazsa yoluna bakacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün boyunca özür diledim yazma engellerim dedi 3 gün hiç yazmadım bigün sonra yazdım Cevap verdi seni engellerim dedi bu akşam yine yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi
- +1 yıl
Gitme üstüne... Olacağı varsa da baltalıyorsun böyle...
+1 yılaskim basindan atmis bence ve iliski yasamayacagim dedigin icin basmis gecmis bence ama sen yine de pozitif bakmaya bak de ki ben sadece guvensizligimi bahsetmistim ama sana güveniyorum kirdiysam ozur dilerim falan de ama buyuk iht cinssllk icin gecmis seni
00 Yorumla
+1 yılYaratılmışları razı etmek için yaratılmadık. Konuşmak istemiyorsa yazmayacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün önce bile hergün
Bana niye az mesaj atıyorsun
Derdi ben geçmiş ilişkimden bahsettim yalancıydı dedim
Benle konuşma dedi bana 2 gün boyunca özür diledim Seni engellerim dedi 3 gün yazmadım bigün sonra yazdım Cevap verdi bigün sonra seni engellerim dedi bu akşam yine yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu seviyeye geldiyse burdan düzelmez , duzelse dahi aynı olmaz. Yıkılanı tamir edecegine yeni köprüler dik yeni insanlar ile
00 Yorumla
+1 yılKendi haline birak en iyisi gercekten , bunaltma surekli yazarak.
015 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama hata bende geçmiş ilişkimden bahsettim yalancıydı dedim Geçmiş bitmiş dedi ne anlatıyorsun benle konuşma dedi 10 gündür üzüntüden uyuyamıyorum 3 gün yazmadım hiç Bigün sonra yazdım merhaba nasılsın dedim cevap verdi bigün sonra yazdım seni engellerim dedi bak bu akşam yine yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi ben onu seviyorum napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
En buyk hata zaten gecmisteki iliskinden basetmen. Bunu bende bimmjyodum.. unutamamis diye dusunmustur
Soran+1 yılO kadar pişmanımki 10 gündür uyumuyorum üzüntüden stresten ellerimde egzama olmuş hastaneye gittim
İstemiyorum seni dedi istemiyorsa niye engellemiyor- +1 yıl
Bilmemki gecmis olsun
Soran+1 yılYazmaz isen mutlu olurum dedi
Bu akşam
10 gün önce ise hergün
Kırmızı tek gül atardı
Hakkını helal et yazdım
Bu akşam ona cevap vermedi- +1 yıl
Yazma canim yazma , aayh abarti oda boş ver. Keyfine bak git gez dollas onlari paylas. Evde oturup onu kafana taktigini energiesini yansitiyosun ona. Yapma yani bunu kendine
Soran+1 yılAllah şahit kötü bişey anlatmadım geçmişte 4 sene bi Askerle konuştum bugün gelicez istemeye diyordu Ailemle yarın gelicez bi yalanını farkettim araştırdım bana bekarım diyen insan 2 evlilik yapmış 2 çocuğu var dünya başıma yıkıldı güven denen şey yok oldu uzun zaman sonra bu kişi ile konuşmaya başladım anlattığım nokta ise şerefsizdi dedim yalancıydı dedim
- +1 yıl
Buda bunu anlatin diye bahanesi olmus bosvere sene ya. Nazli adam iste
Soran+1 yılBen telefon vermem dedi anlamadım dedim bu nedemek ben telefon numarası isticek biri değilim dedim
Buda bana tuhaf geldi- +1 yıl
Adami gozunde fazla buyutmusun.. boş ver
Soran+1 yılŞuda olabilirmi
Evlenmeden bişey düşünmüyorum dedim
Ayrıldığım kızla
Yaşadık bişeyler dedi
Ben hiç bişey yaşamadım dedim
Benle yaşarmısın dedi
Biraz
Günah almiyim
Ben hayır dedim
Bahane etti olabilirmi- +1 yıl
Hmmmmm olabilir gercekten mumkun hatta
Soran+1 yılPeki ben telefon numarası vermem nedemek çok saçma ben senin numaranı napim
- +1 yıl
Cunku ya evlidir? Ya sevgilisi var..
Soran+1 yılBende aynısını düşündüm çünkü çok saçma ben senden telefon istemedimki bana telefon vermem dedin ben
Numara
- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılYazma bir kaç gün o zihinde bir muhasebe yapsın. Hem gitmek isteyeni tutamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 gündür ne haldeyim üzüntüden Allah görüyor
- +1 yıl
Yapacak bir şey abla. Bu dünya da herkes vicdansız
+1 yılBahane etmiş de olabilir ama bence bir erkek eskilerden bahsedilmesini sevmez şöyle düşün sen eşinle evlenmişsin ama kocanın akrabaları şu kız güzeldi onunla evlenseydi demesinde sinir olacağın gibi o da sinir olmuş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçmiş ilişkisinden bahsedenle olmaz kanka olmaz! Çoçuk haklı, yazma derken yaz diyo gönlümü al diyor…. Güven ver ona👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatanı kabul etme erdemine sahip olman iyi bir şey bunu gösterirsen bir süre sonra belki affedebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe hatası yaptın söylesen ona göre yorum yapsak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşağıda yazdığın cevapları okudum. Bence amacı cinsellik olabilir. Sen istemeyince de bahane edip ayrılmış olabilir. Bence hiç zorlama yazdıklarına bakarsak güven veren bir tip değil
00 YorumlaSabırlı olup yavaş hareket etmelisin. Açık ve net konuşup kendini ifade edip geri çekilmeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılBu çocuğu gerçekten seviyorsan peşinden koş kendini affettir gerekirse kapan ayağına özür dilerim de ağla sızla aşkta gurur olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzürünü dile bekle konuşmak isterse konuşur zaten o kadar da üsteleme ters teper sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzür diledim yazma engellerim dedi 3 gün yazmadım bigün sonra yazdım Cevap verdi yazma engellerim dedi bu akşam yine yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istemiyor seninle sen elinden geleni yapmışsın boş ver artık başkası çıkar karşına hatandan ders aldıysan önüne o şekilde bakarsın karşına çıkan insanlara da öyle davranırsın çok da takmamak gerek hayatı her insan hata yapar tecrübe oldu senin için
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHata derken aldatma filan mı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş ilişkimden bahsettim yalancıydı dedim Benle konuşma dedi 2 gün boyunca özür diledim 3 gün yazmadım bigün sonra yazdım Cevap verdi bigün sonra seni engellerim dedi bu akşam yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi bahane sanki biraz
- +1 yıl
Geçmiş ilişkinden niye bahsediyorsun ki o çok sorarsa bahsedersin durduk yere niye böyle bir şey yapıyorsun
Soran+1 yılHata işte
İstemiyorsa bi süre kendi haline bırak onu
03 Yorumla
Soran+1 yılAptal gibi geçmiş ilişkimden bahsettim benle konuşma dedi 2 gün özür diledim
Soran+1 yılEvlenmeden cinsellik düşünen biri değilim anlattığım kısım
Şerefsiz dedim çok yalancıydı
Niye anlattım
Benle konuşmuyor
10 gündür üzüntüden uyuyamıyorum ara ara yazıyorum seni engellerim diyor bak
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaptığın hataya göre değişir
00 YorumlaÖnünde diz çökersen affetmek zorunda kalır
00 Yorumla
+1 yılFirar etmiş hatan biyukse gelmez
00 YorumlaKonuşma mutlu olsun, istemezmisin mutlu olmasını?
00 Yorumla
+1 yılBekleyeceksin sabır et siniri Geçsin
00 YorumlaAmaaan affettirme boş ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni iste istiyor zorlama yani
05 Yorumla
Soran+1 yılIstiyormu beni
Cevap sahibi+1 yılYanlış yazdım sorry düzeltiyorum seni istemiyor işte zorlama
Soran+1 yılİstemiyorsa niye engellemiyor
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem ama söylediklerin seni istemediğini açıkça belli ediyor
Soran+1 yılİstemeyen erkek anında engeller ama
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Çocuk diyeceğini demiş küfür mü yemek istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatmasaydın çocuğa... yazık değilmi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zamana birak
018 Yorumla
Soran+1 yıl10 gündür uyumuyorum üzüntüden 3 gün yazmadım
Bigün sonra yazdım Cevap verdi diğer gün yazarsan seni engellerim dedi bu akşam yine yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi istemiyorsa niye engellemiyor
Soran+1 yılBu akşam yine yazdım
Cevap verdi yazmaz isen mutlu olurum dedi sevdiğim için yazıyorum oysa
Kimseyi kolay kolay beğenmeyen biriyim
Onu seviyorum ama
Durum bu işte
Soran+1 yılNeyi boşverim siz ne diyorsunuz ben Allah görüyor
Mecbur kaldım samimi bi şekilde bi soru sordum
Yalansız dolansıZ
Soran+1 yılSevdiğim için
Allah şahit kötü bişey anlatmadım
Tek hatam eski bitmiş gitmiş
Üzüntüden ben bu 10 günde
Ellerimde egzama oldu
Bi sürü ilaç aldım
Soran+1 yılBelki kırdım diyorum istemeden belki onu üzdüm diyorum
Soran+1 yıl2 gün özür diledim yazarsan seni engellerim dedi 3 gün boyunca yazmadım bigün sonra yazdım seni engellerim dedi bu akşam yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi
Soran+1 yılGüzel olan ne
Soran+1 yılNe ilişkisi seninle konuşmak istemiyorum dedi yazma dedi engellerim dedi 10 gün oldu
Soran+1 yılSeni istemiyorum dedi bunun nesi çok iyi ben geçmiş ilişkimden bahsettim yalancıydı dedim Benle konuşma dedi 2 gün boyunca özür diledim
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılSenden soğumuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılO is yas
00 Yorumla
+1 yılUzaklaş
00 YorumlaHatan neydi önce onu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş ilişkimden bahsettim yalancıydı dedim Benle konuşma dedi 2 gün özür diledim 3 gün yazmadım hiç
2 gün sonra yazdım Cevap verdi bigün sonra seni engellerim dedi bu akşam yazdım yazmaz isen mutlu olurum dedi ben kötü bişey yapmadım Allah şahit
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel bir seks yap kapında köpeğin olur
02 Yorumla- +1 yıl
Her şey seks mi ya
Cevap sahibi+1 yılErkekler için evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaptın ki
00 Yorumlaboş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılBosverle olmuyor
+1 yılBokumu ye deseydin
00 Yorumla
+1 yılUğraşma
00 Yorumla
+1 yılTamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetmez
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim çocuğa hata yaptım. Benimle konuşma, yazmazsan mutlu olurum dedi. Kendimi nasıl affettirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım