+1 yılSevgililer genellikle çeşitli ortamlarda tanışabilirler. İşte sıkça karşılaşılan bazı tanışma ortamları:
1. **Arkadaş Çevresi**: Ortak arkadaşlar veya tanıdıklar aracılığıyla tanışma oldukça yaygındır. Ortak bir sosyal çevrede bulunmak, insanların bir araya gelmesine ve tanışmasına olanak sağlar.
2. **İnternet ve Mobil Uygulamalar**: İnternet ve mobil uygulamalar, insanların birbirleriyle tanışmaları için popüler bir platformdur. Arkadaşlık siteleri ve flört uygulamaları, milyonlarca insanın birbirleriyle iletişim kurmasını sağlar.
3. **İş Ortamları**: İş yerinde veya iş ilişkileri sırasında insanlar, birbirleriyle tanışabilir ve ilişki geliştirebilirler. Ortak bir iş alanında çalışmak, insanların birbirleriyle ortak bir ilgi veya amaç etrafında bir araya gelmelerine olanak sağlar.
4. **Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler**: Sosyal etkinlikler, kulüpler, kurslar ve topluluk faaliyetleri gibi ortamlar da tanışma için fırsatlar sunabilir. Ortak ilgi alanları etrafında bir araya gelen insanlar, ortak bir bağ oluşturabilirler.
5. **Spor ve Egzersiz**: Spor salonları, koşu grupları, yoga dersleri gibi spor ve egzersiz etkinlikleri, insanların birbirleriyle tanışmasına ve sosyal etkileşimde bulunmasına olanak sağlar.
6. **Sosyal Etkinlikler ve Partiler**: Doğum günü partileri, düğünler, konserler, gece kulüpleri gibi sosyal etkinlikler, insanların birbirleriyle tanışmaları için ideal ortamlar olabilir.
Bu ortamların her biri, insanların farklı şekillerde tanışmasına ve ilişki geliştirmesine olanak sağlar. Herkesin tercih ettiği tanışma yöntemi farklı olabilir ve önemli olan uygun bir ortamda kendinizi rahat hissetmenizdir.04 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğin yerlere gidicem ama tanışamazsam gelir bulurum seni.
- +1 yıl
@battalgazi007 kanka sende iş yoksa kız napsın
- +1 yıl
@Decline61 bak bak laflara bak kime beğendirmeye çalışıon kendini yukardakine mi
En İyi Cevaplar
+1 yılbu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. iş/okul ortamım olmadığı için yıllardır kimseyle tanışamıyorum. cafe market vs'de kimseye tanışılmıyor. işinin başındaki garsonla kasiyerle mi tanışacaksın ne diyeceksin bana bi çay bi de telefon numaranı mı ver diyeceksin
03 Yorumla- +1 yıl
Tanışma için 19 yaşında iken a101 olsun BİM olsun gider kızlarla tanışır telefon numaralarını alırdım. Fakat bi yaştan sonra da o işler gerçekten zor oluyor
- +1 yıl
Çağrı merkezinde çalışıyordum bana gelen çağrılardan biri oydu. İki defa bana düştü sonra dayısı da aynı yerde benle çalıştığı için araştırmıştı beni buldu instagramdan beni ekledi o şekilde
- +1 yıl
Bi zaman sonra birine yanaşıp arkadaş olmak gerçekten zor
şahsen ben dışarıda gördüğüm güzel kızların yanına gidip tanışıyorum yani :D
benim için öyle yok okul yok su yok bu benlik değil tek başımayım hep zaten erkeğim
erkek gibi karşısına çıkıp tanışacağımı belirtirim :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. İlk sevgilimle camiide (kuran kursuna gitmiştim)
İkinci sevgilimle okul çıkışında
Üçüncü sevgilimle internet cafede
Dördüncü sevgilimle düğün salonunda
Beşinci altıncı ve yedinci sevgililerimle yine okulda
9 ve onuncu sevgilimle dershane de
11inciyle tiyatro kursunda
12 ve 13 ile valeybol kursunda
14 15 16 17incisiyle dershane de
18 ve 19 okul
şu an sevgilim yok.326 Yorumla- +1 yıl
Kızlar futbol topuna benzer 15-20'lerde, peşinden 10'larca erkek koşar. 20-25'lerde basketbol topuna benzer peşinden 5-6 kişi koşar. 25-30'larda tenis topuna benzer peşinden 1-2 kişi koşar ondan sonra da yakan topa benzer... Senin de yakan top dönemin başlamış galiba
- +1 yıl
pörsümüşündür sen
- +1 yıl
Yanlış yazmışsın. Kadınlar futbol toouna benzer, bir futbol topunun peşinden 10 larca erkek değil, 20 erkek koşuyor. Ayrıca yaşları da yanlış. Belki doşrudur ama günümüzde 15-25 ysş arasının peşinden, 20 erkek koşuyor 25-35 arası olunca peşinden 5-6 kişi 35-45 arası olunca 1-2 kişi 45 sonrası yakartop misali. 30 dan sonrası yakartop olmaz. Eskiden öyleydi. Günümüzde değil. 40 yaşında olup, beni rededen bekar kadınlar var. Daha iyisini bulurum diye
- +1 yıl
Kimseyle tanışmadım "Opsiyonel"
- +1 yıl
-Selam tanışabilir miyiz
+ Ne diyon amca, dayı, dede, baba - +1 yıl
yani yaşımızı duyan kaçıyo o manada söyledim bakan yok yani
- +1 yıl
Bu arada. Yirminci sevgiliyi de buradan bulabilirsin belki 😅 ayrıca 19 tane sevgilinin olup, biriyle evlenmemen şaşırttı beni.
- +1 yıl
Çok film izleme sen. Üç kişiyi öldürdün, ve şu an hapisde değilsin, anlıyorum... Üç kişiyi öldürenin ömrü hapisde geçer. Hadi birincide , ikincide yırttın. Üçüncüde müebbet yersin 😅
- +1 yıl
@Emre3558123 bu sistemde mümkün knk aslında. d
- +1 yıl
nasıl öldürdün
- +1 yıl
Yapma Mülayim bu kadar sevgiliye dayanamazsın
- +1 yıl
boşta kaldığı günler çok olmuş akjsdnsa
- +1 yıl
8. Sevgilinizi yazmamışsınız
- +1 yıl
Bana da duygusal işkence çektirir misiniz aşağılayıp oyuncak gibi kullanır mısınız yalvarırım Efendim🙏🙏
- +1 yıl
😢😢😢😢 bu kadar bedbaht olmak kaderim mi
Sgk da staj görüyordum orada göz göze geldik ama adım atılmadı. Sonrasında üniversite nin stajını yapıyordum sağlık işlerinde eşimin babasıyla tanıştık konuştuk ama birbirnizden habersizdik. 1 yıl sonra beraber olduk eşimle 10 ay içerisinde de evlendik. İyi ki evlenmişim💖
40 YorumlaBen en cok istragramda nasıl tanıştıklarını merak ediyorum kızlar mesela nasıl buluyor oradan ortak arkadaşlardan mı yoksa hiç tanımadıgı kişilerdenmi
21 Yorumla- +1 yıl
Hemen anlatıyorum tanıştıgımız dönemde ben harp okulu istiyorum (şu an öğretmenim) sevgilim de o dönem harp okulu öğrencisiydi (artık mezun oldu ve subay) çevremde merak ettiklerimi soracak biri yoktu bende asker editleri paylaşan bir sayfanın beğenilenlerine baktım ppsinde harp okulu harici kıyafetiyle çekilmiş fotodu vardı bende en fazla ne olabilir dedim yazdım merak ettiklerimi sordum sonra da sevgili olduk 5 senelik ilişkimiz var
+1 yılAslında biz birbirimizi sürekli görüyorduk ama sadece tipine aşinaydım hic konuşmamız yoktu ve ismini bile bilmiyordum daha sonra ortak arkadaşımıza bana aşırı sinir oldufunu sevmediğini söylemiş durdurup seni tanımıyorum niye sevmiyorsun beni dediğimde bilmiyorum çok malsın demişti daha sonra konserde karşılaştık beraber şarkı dinledik ve konser gününün akşamında bana mesaj atmış :) 6 aydır sevgiliyiz
11 Yorumla
+1 yılİnternette tanıştık yengesi sayesinden yengesinin üstüne kuma gelecekti onu engellemeye çalışıyordum. (Yengesinin üstüne kuma geldi, biz sevgili olduk ayrıldık ve evlendi sevmediği biriyle evlendiği günün gecesi bile bana yazıyordu.) exim oldu sonuç olarak beni de aşktan soğuttu.
217 Yorumla- +1 yıl
Kız durumu tam anlat
- +1 yıl
Amcası mı ikinci eşi alıyor du
- +1 yıl
Yengesi ile mi evleniyordu
- +1 yıl
Amcası değil abisi çocuğu olmuyor diye kuma getirdi üstüne biz sevgili olduk o arada çokta mutluyduk ama olmadı ayrıldık ama hala birbirimizi seviyorduk ben çok ağır konuştum demediğimi bırakmadım bu da gitti başkasıyla evlendi ama nefret ediyor kızdan kız bana kaç kere yazdı yalvardı hatta evin gelini ben miyim sen misin belli değil lütfen konuşmayın falan dedi de boşanacaklar zaten başka bir şey için evlendiler çok karışık mevzular
- +1 yıl
bu nasıl anlatış sekili olm
- +1 yıl
Öyle işte nasıl anlatayım daha
- +1 yıl
Zor bir durum ne desem az olur Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Amin. Ben yanlış kişiye gönlümü vermişim suç bende ama hayatımın dersi oldu tek isteğim onu unutabilmek nasıl olacaksa artık
- +1 yıl
İnşallah unutursun kardeşim
O adam boş yere gitti o zavallı kızın başını yaktı
Seni seviyordu keşke onunla evlenmeyeydi - +1 yıl
O kıza üzüldüm
- +1 yıl
Kız çok fena üzülmene gerek yok kızın bana demediği kalmadı ben sevdiğim adam evli diye uzak dururken bile kız beni annemden babamdan vurdu etmediği hakaret kalmadı bu durumda mağdur olan benim ve tabiki ne kadar sevsemde uzak duruyorum hala yapışıyorlar bana
- +1 yıl
O zaman numaranı değiştir bunlarla tüm bağını kopar kurtul bunlardan
- +1 yıl
Numaramı bir kaç ay sonra değiştireceğim zaten kardeşi falan yazıyor bakmıyorum engellemiştik sevdiğim adamla birbirimizi ama ikimizde bir saat aralıkla kaldırdık engeli (: ama konuşmuyorum tabiki
- +1 yıl
Tek çaren onla tüm bağını koparmak
Yoksa mutlu olamazsın kendine yeni bir yol çizmen lazım - +1 yıl
Haklısın ama asıl yapmam gereken onla iletişimimi kesmek falan değil onu içimde bitirebilmek
- +1 yıl
İnşallah oda olacak Kardeşim bu süreç te sabırlı ol
- +1 yıl
Teşekkür ederim💕
+1 yılyaaa komik ve cringe belki ama pubg'de tanıştık :D arkadaşımın arkadaşıydı biz oyun oynarken sonra o da geldi hep beraber oynadık. Oynarken sohbet muhabbet, ınstadan ekleme numara derken
00 Yorumlasnap attım spor programı yazabilen biri var mı diye bir çocuk şu an ki sevgilimin resmini attı bu ilgileniyor diye bende beğenmeyip iyy bu mu ya yazdım o çocukta sevgilime atmış bu dediğimi. sevgilimde o cahil bilgiyle vücudun ne alakası var demiş sonra beni ekledi bende naber cahil yazdım atıfta bulundum ve 1. seneye girdikkk
00 Yorumla
+1 yılBen doğduğum da tanıştım 32 senedir hayatımda ondan başka seven yok, o da annem başkası da olmadı
41 Yorumla- +1 yıl
@cinnamoncakeyy görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı iş yerindeyiz tanıştık sevgili olduk sonra da ayrıldık hala aynı iş yerinde birbirimizi gördükçe köşe bucak kaçıyoruz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn son sevgilimle burada tanıştık 2 bucuk yıl birlikte olduk ama olmadı yolu açık olsun dünyanın en iyi insanı 🌷
10 Yorumla Akla hayale gelmeyecek bir yerde. Hayat çok değişik bir şey, kendi planı var ve tıkır tıkır işletiyor.
00 Yorumla
+1 yılBirilerinin bulması gereken birileri var ve bir şekilde bir birlerini buluyorlar, bizim yok o yüzden bulamıyoz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılYer mekan fark etmiyor. Örneğin bu siteden bile çokça sevgili yapanlar var
10 Yorumla Henüz daha tanışamadık paşamlaa bende merak ediyorum nerde tanışçam acaba 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe o erkek bulamıyon ilişkisi olanlara mı soruyon taktik kapmak İçin
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet noldu?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kafe ortamı ve instigram üzerinden tanışıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Tanışmak için kriterleriniz neler?
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum..😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evleri bizim cadde üzerinde , beni hep takip etmiş geçerken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk aşkımla basket oynarken tanıştım.
Diğerleri hep arkadaş kurbanı oldum.00 Yorumla
+1 yılİş yerinde çalışıyordum müsteri olarak gelmişti :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç bir bilgim yok en iyi seçenek okul bence 😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevgilim yok ki her yerde tanışılıyor bence
00 Yorumlaiş ortamı, arkadaş ortamı, tanıdık vesilesi, en son internet
01 Yorumla
+1 yılDaha tanışamadık yakışıklıyla kendisi karşıma çıkmamakta ısrar ediyo 😅 naz yapıyoooo yaa dksksjsmsm
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Otobüs olur durakta ise gidip gelirken olur konserde olur plajda olurkafede olur
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan. Buluştuk. Kendisi evli ve yasak aşkım benim:)
07 Yorumla- +1 yıl
püüü nerde edep nerde haya yaziklar olsun sjdjjrfjf
- +1 yıl
Edep ne güzel şey, bu devirde olmayan. Allah hidayet versin bu gençlere..
- +1 yıl
yani sana
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
yasak aşkı olan ben değilimmm tövbee tövbe evlerden uzak
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
ayy senin gibi biriyle tanışıp evlenirim diye ödüm kopuyo
+1 yılBi tanışanilsem en ince ayrıntısına kadar anlatıcam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnternette tanıştım ama fazla uzun sürmedi 3 yıl ancak sürdü
00 Yorumla
+1 yılFacebook'ta fotosunu gördüm aşık oldum 6 ay sonra okul önünde buluştuk heyecandan konusamadik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İş- cafe- gezi- sosyal medya en yoğun olan yerler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyadan. Ben ona mesaj attım. Oda geri dönüş yaptı. Yazışmaya başladık. Zaten uyumluyduk, görüşmeye başladık ve sevgili olduk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bu olayı ben de bilmiyorum ya ortamım da gayet var ama niyeyse hiç öyle tanışmak isteyen vs olmadı xhdhxhd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle KS de tanıştım 13 yıl önce, 6 yıllık da evliyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben rüyalarımda tanıştım aramız çok iyi her rüyada kumrular gibiyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternette eski sevgilimi sokakta tanıdım birtanede burada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok ki olunca söylerim :)
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılYok ama böyle giderse kimseyle tanışamıycam 😂 neyse böyle de iyi sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılHinge Appini telefonuma yükledikten 3 gün sonra şimdi'ki sevgilimle tanıştım ve şu an bir seneyi geçti beraberiz.
tavsiye edebilirim.00 Yorumla
+1 yılİş arkadaş çevresi sosyal ortamlar dershane etkinlikler ve de internet instagram gibi Twitter gibi veya diğer arkadaşlık uygulamaları
00 Yorumla
+1 yılBiz genshin impact diye bir oyundan şu an 1.5 yıllık sevgiliyiz🤭
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır daha buluşmadık yaza buluşacağız ama hergun oyun oynuyoruz görüntülü konuşuyoruz
- +1 yıl
Evet daha kolay olurdu :D
merhaba bu sorunum cevabi herkese duruma gore degisiyor
00 Yorumla
+1 yılBen ne sosyal medyada nede reelde tanışmadım konuşmadım
00 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım daha yaşamadım o hissi gerçek aşktan bahsediyorum ama
00 YorumlaHarbi nerde tanışıyolar bi söyleyin biz de bi gidip bakalım
00 Yorumla
+1 yılAcil kapasinda :D
10 YorumlaHenüz tanışmadık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılArtık tamam sosyal medya üzerinden tanışıyorlar
10 Yorumla
+1 yılokulda tanıştım lisede 9. sınıfta aynı sınıftaydk
10 Yorumla
+1 yılSevgilim yok eski sevgilimle lise de tanışmıştık
13 Yorumla- +1 yıl
Lisede mi oldu sadece yani
- +1 yıl
Hayır?
- +1 yıl
Sordum sadece anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSevgililer gününde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çalıştığım yerde tanıştım.
00 Yorumla
+1 yılDaha birini bulamadık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKömürlükte 🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılNerede olduğunu öğrenirsen bize de söyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili mi? Olmayan bir şeyle nasıl tanışırım? 😊
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. sevgili nee yeniyomu 🥴
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Tanışmak nasip olmadı henüz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uzun bir süre oldu tanışmayalı o yüzden cevap yok
00 Yorumla
+1 yılİş ortamında tanıştık.
00 YorumlaRüyalar aleminden
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım