Hayatta ki tek gayemiz bu mu, olmazsa olmazımız mi aşk bizim?

Hayatta ki tek gayemiz bu mu, olmazsa olmazımız mi aşk bizim?
Çünkü aşk çok güzel bir duygu hele de doğru kişiyle yaşarsan hayatında daima çiçekler açar ☺️🌸 ama aşkın büyüklüğü nasıl mutluluk veriyorsa, derdi de üzüntüsü de o derece acı verir. Yaşattığı duygulardan ötürü insan aşksız yapamaz fakat aşkla da yapamaz.
Ne güzel anlatmışsn 🌸
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim 🌸
Seni sen olduğun için ve aynı zamanda da senin yanında kendi olabildiği için seven bir insan, fiziksel değişimini değil ruhsal değişimini önemser, ve seni mutlu edebilmek için uğraşır. Bu yüzden; Değiştirmeye değil, devşirmeye çalışmalıyız. “Nasıl değiştiririm?” değil “Nasıl mutlu ederim?” diye düşünmeliyiz.
İnsan ancak, onu özgürleştiren ve kendini ifade imkânı bulduğu işlerde ya da kişilerle tam olabilir, kendini bulabilir. Ruh, kendini anlatabilmek ister. Ruh, her halükarda önemli cancağızım. Bir insanda, bir eşyada, bir evde, bir mekanda “ruh” aramalıyız önce. Hayalet manasında değil elbet. 😉Bize hissettirdiği, yaşattığı, verdiği şeylere ve duygulara bakmalıyız. Herkes için farklıdır “doğru eş” kavramı; Biri sadece fiziksel olarak güzel ister eş seçtiği insanı. Diğeri sadece beni sevsin yeter der. Öbürü yatı, katı olsun ister ki yaşayabilsin onunla doyuncaya kadar, beriki sevgisi saygısı ve ruhu olsun ister ki yaşayabilsin onunla yeniden doğuncaya kadar. Sevdiğin işi yap, sevdiğin eşi seç. Umarım yapabilirsin. Senin de seçimin olan tadında yalnızlığın ve sevdiceğin olan yanıbaşındaların olsun inşallah cancağızım.
Oyyy ben kurban olurum seni verene ne güzel yazmışsın öyle sen
Dimii her şey bitti aşkın üretimi bitti bunu konuşuyoruz sanki. Yahu insanlar ölüyor doğduğu gibi, minnacık bebekler, çocuklar ölümün içinde yaşam mücadelesi veriyor bizim dert ettiğimiz şeye bak 🤦♂️
Aynen öyle kuzum insan olamadık biz
ya da kaybettik önce insanlığımızı sonra kendimizi
Hayatta tek gaye bu olamaz tabiki. Hayatı tümüyle buna bağlamak çok yanlış ve saçma. Ama insanın aşk duygusunu yaşamak istemesi de bir o kadar doğal.
Kesinlikle
Cevap
12Cevap
Aslında tek derdimiz bu değil. Bence gerçekten derdi olmayan insanın dert edindiği durum bu. Yoksa ne olacak sanki olsa ne olmasa ne
Aynennn öyle
Merak uyandırıyor tatlı güzel bir heyecanı var çekiyor insanı ondandır..
Aşk bazen yerini takintiya ve alışkanlığa bırakıyor
Aşırı anlam yüklüyoruz çünkü.
Evet, güzel bir duygu vs. ama öyle dünyanın en önemli olayı da değil... Ama işte bazı savaşların, imparatorlukların yıkılmasının başlangıcı vs. hep aşkla başladı.. :D
Aptllik
Aşk, olmazsa olmazdır. Ancak ve kat’î sûretle Rabbî Rahman’a. Fânî olana duyulan geçici heyecan ve tutkudan başka bir şey değil.
👌
Neye , kime aşık olduğumuz önemli !
Ben ailemden herkese aşığım , aşkı başka kılıflara sokmaya gerek yok. Tükenmeyen aşkları severim
Ne güzel 😍
Adam gibi yaşayana hiç de Dert değil
Tamam abi
Ben hiç yaşamadım bilmiyorum ne olduğunu nasıl bir şey olduğunu, ne zaman olacak onu da bilmiyorum
Bilmiyorum bazı insanlar çok abartiyorlar
Bence de
Aşk kime dert kime mutluluk getirir iyi ve acı bir duygu
Aşk safsatadan ibarettir.
Kesinlikle
Kim demiş aşk önemli, sevgi varken.
En gereksiz şeylerden
Keşke tek derdimiz aşk olsa kardeş 😅
Yooo değil sevgil önemli, dürüstlük, güven.
bence değil
boş ver aşkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?