Sade gösterişsiz bir nikah ile evlenilmez mi?

35 bin tl aliyorum 30 bin tl rahat biriktiriyorum Hayatımda Genelde zamanından beri kendime pek birsey almam uzun zaman aileme verdim. Ama 22 yaşında nişan yapacağım sıra verdigim paralari hepsini yediklerini soylediler. Maddi durumdan dolayi da ayrildi karsi taraf.2 yildir flanda yemeden icmeden biriktirmeye çalışıyorum 25 yaşındayım Uzun zamandır evlenmek istiyorum ama nasip olmuyor bir yandan da para biriktiyordum. Bende biraz kafam dağılsın diye çocukluk hayalim olan bir bilgisayarı almak istiyorum yaklaşık hersey içinde 50 bin TL tutuyor ama pişman olurum bilgisayarı aldığım gün birisi çıkar karşıma evlenemem diye korkuyorum sizce bu gereksiz mi? Zaten çıkar çıkmaz evlenmicem hem 50 bin TL yi 1 buçuk ayda yerine koyarım. Başka param da var. alkol yok sigara yok gereksiz alışveriş yok. kırk yılın başı kendim için bir şey almak istiyorum 1 yıldır da düşünüyorum sizce çok mu abartıyorum bir yanım al diyor bir yanım alma pişman olursun şu an nakitim 95 bin flan var diğer altın vs onlari saymiyorum para azalacak evlenemicem moralim flan bozulucak diye düşünüyorum sizce saçmalıyor muyum ya bu bunalıma soktu beni. evlenemem para yetmez diye düşünüyorum. Seven insan paraya bakar mı? Sade bir evlilik altınsız da evlenemez mi?
Sade gösterişsiz bir nikah ile evlenilmez mi?