Güncellemeler
+1 yıl
Hiç ama hiç öpüşmedim. First kissim olmadı. Böyle yanımda bi kız olucak çatur çıtır öpücem. Ama bu hissiyat böyle son zamanlarda var. Sadece öpüşmek istiyorum. Anlamadım neden bana böyle oldu...
Ben kızım. (Eşnsel) Anladınız. Son zamanlarda aşırı öxpşümexk isityorum. (Daha önce hiç öxpşümedim.) içimde bir coxşku, bir heyxecan var... Anlayamadığım. Neden böyle? Niye böyle hiç bilmiyorum. Bu normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Öpüşmek güzel bi histir cinsel anlamda arzuladığın herkese karşı hissedebilirsin bu duyguyu ama aşık olduğun bir insana karşı hissetmek çok daha kuvvetli hisler uyandırır içinde
Aşık olduğum kimse Yok ama biri bana aşık gibi hissediyorum ak
Bunu azda olsa hissedersiniz birisi size aşıksa ekstra olarak ilgi duyar normal bi arkadaşınızın verdiği ilgi gibi olmaz bu
Normal arkadaşlarımda bana manyak derecede ilgili ama öyle değil sanki biri varda doğru zamanı bekliyor gibi geliyor ve sanırım böyle bir kız olursa reddetmem
Reddetmem herhalde
Ama aşık olunca verilen ilgi bir başkadır doğru zamanda söylenilen 1-2 cümlelik diyaloglar veya hareketler bile hissettirir sana onu oturur ne demek istedi diye düşünürsün günlerce aklının bir köşesinde soru işareti kalır
Hayırlısı
Normal tabiki bu opusmek güzel şey
İyi de ben hiç öpüşmedim zaten öpüşsem ne olur normal mi demedim ki bu neden bana böyle oluyor dedim
Hiç opusmedin de iste merak ve istek var bu normal diyorum her insanda olur bu escnsl olman bunu engellemez dudaklarin dudaklarla buluşması icin daha önce opusmusmus olmana gerek yok bu farkli bir his ihtiyac gibi bir şey
Anladım
Yokmu opmek istedigin biri ya da var da yaklasamiyormysun
Abi olsa da uzakta yakında Yok ki olsa hamile bırakırım ahshahahahah
Opusmeyle hamile kalinmaz heee baska birsey yapacaksan onu bilmem 😃
Yok be ahahahha
Yokmu yakinlarinda sana asilmak isteyen belki vardir da diyemiyordur cekiniyordur
Keşke olsa da öpsem
Cok istiyorsun dimi Şu an yaninda olsada opsen onu dudaklarini yer gibi offf of 😔
Hem de nasıl öperim kollarımı sararım saçlarını okşarım beraber uyuruz masal okurum ona ninni şarkı söylerim çok severim valla
Canimi cektirdin ya offf ya bak simdi tuaf oldum😐
Sen gene bulursun benim iş daha zor
Neden daha zor hic kiz kankan yokmu arkadasin felan her kizin içinde biraz seylik vardir anla iste🤭
İlla birini bulursun burada senin gibi Harun çok
Harun derken
😂😂😂Hatun diyo
@terziayca heee
@terziayca Öyle mi demişim :D :D :D
Öpüşmek kapıyı aralar ama
Bastırdığın duyguların ortaya çıkıyor olabilir
Kız Kıza olmasaydı çözerdin
Kız kıza şansına küs kardeş
Nasılsın
İyi kardeş sen
Seksin gelmis