Aşık olunan kişi nasıl unutulur?

Ben aşık olunca çok içten tutuluyorum aşık olduğum kişileri de şanslı buluyorum. 2 sene olmuştu ayrıldığımız sevgilimle çok sevmiştim kimseyle konuşmadım ayrılınca kiminle görüşteysem onu tekrar hatırladım kokusunu sarılışını falan ilerde evlenirsem o kişiye yazık mantığıyla yaşardım. Sonra biri karşıma çıktı ilk tanışmamız çok güzeldi arkadaş olduk tüm günümüzü beraber geçirirdik konuşması sarmaya başladı onsuz eksik hissediyordum sonra araya flört girdi sevgili olduk kendimden emin değildim ilk görüşmeye bağlıydı her şey ailem çok baskiciydi bakkala diye çıkıp gittim yanına içimden bi his vardı tekrar geçmişi hatirliycam diye korkuyordum sonra sarılmak istedim ona sarıldım çok güvende hissettim kalbim tekrar atmaya başladı tekrar aska inanmıştım sanki aylar geçti ilgisi değişti benim ona aşkım değişmedi zamanla bana yalanlar söyledi ihanet etti ona aşık olduğumu anlayınca değişti gittikçe dahada aşık oluyordum ona babam gibi güvende hissettirdi bana barışıp hep ayrılıyoruz ne yaparsa yapsın affettim dışarda kimi görsem ona benzetiyorum kalbim çıkıcak gibi oluyor görüşünce yüzüm kizariyo kalbim hızlı hizli atiyo ne kadar süre geçerse geçsin hala heyecan kalbimde duruyor şimdi ayrıyız ilk aşkını unutmamış beni aska inandıran adam gitti yerine ölsem haberi olmaz biri geldi 2 kelime bisey yazsa yemek yiyorum su içiyorum konuşmadığımız zaman içim yaniyo sürekli düşünüyorum onu şarkılar açıp benimle beraber olmak isteyen bir sürü kişi var ama göremiyorum onlari saçma geliyo onsuz aşk unutmak istiyorum onu unutamıyorum yazıp yazıp siliyorum engelleyip engelleyip açıyorum uykumdan uyanınca sarılmak istiyorum tekrar ona mesaj attığı zaman konuşmak istemiyorum önce tersliyorum geri yumuşuyor kalbim ne yapabilirim unutmak için?
Aşık olunan kişi nasıl unutulur?