Size iyi gelmeyen , aynı zamanda iyi gelen şeylerden nasıl uzak duruyorsunuz?

Size iyi gelmeyen , aynı zamanda iyi gelen şeylerden nasıl uzak duruyorsunuz?

Numarasını siliyorum fakat engellemiyorum bile çünkü kendimi biliyorum sürekli engellenlerden girip engeli kaldırır bakarım veya o beni engellediyse bunu görür kendimi üzerim bunun için asla engellemem
Ona dair fotoğraf, mesaj, onunla dinlediğim şarkılara kadar herseyi silerim, onunla gittiğimiz yerlere gitmem, ortak arkadaşlarla asla onun hakkında iyi veya kötü konuşmam, aklıma getirmem , onunla yaşadığım iyi günleri değil bana yaşattığı kötü günleri sürekli aklıma getiririm ettiğimiz kavgalar o olmayan huzur bunları düşündükçe yeniden sogurum zaten yazacağım olsa da yazmam
Hayatı sorguladım bir gün, oturup biraz düşündüm. Bugün başına bir şey gelse yanında kimler olurdu, kim sana destek olurdu diye düşündüm. Cevap aileme götürdü beni. Sadece her şartta yanımda ailen olurdu dedim kendi kendime.
O zaman neden başkalarına yazıp bu sınırlı ömrümü onların egosunu tatmin etmek için harcayayım ki. Ben bana iyi gelmeyen bütün herkesten bugün vazgeçmiş biriyim. Çok defa elim telefona gitti, aramak yazmak istedim ama neden yapayım ki dedim. Onların şu an umrunda bile değilsin.
Daha sonra değer verdiğim insanları hayatımdan canım yana yana silmek zorunda kalmanın bana birşeyler kattığını farkettim. Güç diyemem ama daha başka bir şey bu.
İyi gelen insanlara gelecek olursak onlar zaten yanımda her zaman. Hem iyi günde, hem kötü günde..
Zamanla oldu bazı şeyler. Vazgeçmek zorunda kaldım, belkide bir süre sonra buna alıştım. Öyle özel bir şey yapmadım 😊
Bunun dengesini kurmak çok zor ama bir kez başlarinca bazen çevrenizde şaşırıyor bende böyle bir fırsatı kullanmadın diye ama sonrası iyi düşündüğünü şey öyle kötü etkiler yaratıyor ki bu sefer iyi ki vazgeçtim diyorsunuz..
Bu yüzden bazı mesafeler kendiliğinden oluşuyor
Bana iyi gelen bir şeyden hayatta uzak kalmam. Ama bana kötü geliyorsa neden kendime acı çektireyim ki. Uzak dururum mesajına yanıt vermem yavaş yavaş zaten unuturum.
Teşekkür ederim 🙏 😇
Rica ederim :)
Cevap
2Cevap
Bana iyi gelmeyen herşeyden herkesten uzak dururum bu zor olsa bile kendimi bir sekilde frenlerim başka şeylere adaklanırım bana iyi gelen şeylere
Gurunu düşünerek veya sen onu düşünürken onun aklına bile gelmediğini varsayarak zaten umursuyor olsa yazardı çoktan.
Kimse benden degerli degil. oyuzden mesaj atmam yani
Bi sürü tantana olucak şimdi ne gerek var
Engellemek yok saymak umursamamak
Duramıyoruz?
Ders çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?