Sevgilim geçmişimi bilmiyor ne yapmam lazım?

Arkadaşlar benim bi kaç sene önce bi ilişkim vardı ve cinsel birlikteliğimiz oldu ondan ayrıldıktan sonra ben uzun süre kimseyle konuşmadım sonra bundan 3 yıl önce hayatıma birisi girdi gerçekten çok sevdim o da beni hala da birlikteyiz ama benim geçmişimi bilmiyor hiçbi zaman söyleyemedim çünkü bunu kaldırabilecek bi insan değil bana sordu sevgilin oldumu diye söyledim evet dedim onu bile zor kaldırdı birlikte olduğumu da söylicektim ama eskiden sevgilim olduğunu öğrenince hastanelik falan oldu öyle olunca kıyamadım söyleyemedim kendine zarar verir diye ki verirde çok saf masum temiz birisi ve asla onu haketmiyorum bu yüzden kaç kere ayrıldım yapamadım ona bunu yapamadım ama bana kaç kere kendime zarar veririm beni bırakma ben sensiz yapamam seni çok seviyorum dedi ve dayanamadım çünkü bende onu çok seviyorum ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum en yakın arkadaşım biliyor sadece 15 yıllık arkadaşım ona sordum söyleme dedi hep durdurdu beni anlayacağınız ben bi çıkmazdayım ve ne yapsam doğru bilmiyorum ailesi muhafazakar bi aile kendisi de dinine çok bağlı bense bi insanın geçmişinin önemli olmadığını geçmişinin kimseyi ilgilendirmediğini düşünen bi insanım çok zıt karakterdeyiz yani ama beni çok sevdiğini bildiğim içinde ona kıyamıyorum yoksa sen kimsin benim geçmişim seni ilgilendirmez de derim ama diyemiyorum çünkü o bunu haketmiyor lütfen eleştirmeden yargılayıp kınamadan düzgün bi şekilde cevap verin empati kurarak yorum yapın rica ediyorum
Sevgilim geçmişimi bilmiyor ne yapmam lazım?