cok merak ediyorum ne alsam?
Parfum saat falan hep alindi, bu sefer öyle bir sey olsun ki, gözleri parlasin istiyorum..
cok merak ediyorum ne alsam?
Parfum saat falan hep alindi, bu sefer öyle bir sey olsun ki, gözleri parlasin istiyorum..
Ne yap biliyor musun onu bi restoranta yemeğe davet et gelsin. Takıl güzelce sonra 14 şubatta da böyle olsun istedim de. Ondan sonrası önemli zaten. Umarım ne demek istediğimi anlarsın.
Cevap
3Cevap
Oyun konsolu al, bence bir erkeğin alacağı ve mutlu olacağı en net hediyedir.
bu anlatış bile eşiği baya bi yükseltmiş. para sınırınız yoksa spesifik bir şeyler yaptırmaya yönelik bir şeyler düşünebilirsiniz.
Ne mesela?
size çokça fikir sunacak bir mesaj aktarıyorum, buradan bence sizin düşüncenizle özelleştirilebilir çok fazla şey çıkar.
Açık Hava ürünleri olabilir. Kamp, balıkçılık, dağcılık veya off-road gibi açık hava etkinlikleri için gerekli ekipmanlar ya da bu tarz bir aktivite için planlanmış bir macera turu. Eğer adrenalin tutkunu ise, paraşüt atlama veya bungee jumping gibi ekstrem sporları deneyimleyebileceği bir hediye de düşünebilirsiniz.
Yüksek Kaliteli Alet Seti: El işi yapmayı seven biri için, işlerini kolaylaştıracak yüksek kaliteli bir alet seti veya belirli bir hobiye yönelik özel aletler mükemmel bir hediye olabilir.
Spor Ekipmanları: Sporla ilgileniyorsa, favori sporuna özel ekipmanlar veya aksesuarlar. Örneğin, golf için özel bir putter, koşu için son teknoloji spor ayakkabılar veya fitness tutkunları için akıllı bir egzersiz ekipmanı.
Özel İçki Koleksiyonu: İyi bir viski, şarap veya zanaat birası gibi özel içkileri takdir eden biri için, nadir bulunan veya kişiselleştirilmiş bir içki koleksiyonu. Belki de onun için özel olarak hazırlanmış bir viski tadım seti.
Kişiselleştirilmiş Deri Ürünler: Kaliteli deriden yapılmış, ismi veya baş harfleriyle kişiselleştirilmiş bir cüzdan, kemer veya sırt çantası. Bu tür ürünler hem şık hem de uzun ömürlü hediyelerdir.
Otomobil Aksesuarları: Eğer araba tutkunu ise, aracını kişiselleştirebileceği yüksek kaliteli oto aksesuarları veya teknolojik gadget'lar. Örneğin, gelişmiş bir araç içi kamera sistemi, özel bir direksiyon kılıfı veya araç performansını izlemeye yarayan bir gadget.
Teknoloji ve Hobiler: Eğer bir hobiye meraklıysa veya belirli bir teknolojiye ilgi duyuyorsa, bu alanda yeni ve ilginç bir gadget, enstrüman veya ekipman alabilirsiniz. Mesela, sanal gerçeklik gözlüğü, drone, akıllı saat, müzik enstrümanlarından özel bir parça gibi
Teşekkür :)))
oturdu mu fikirler biraz belirlediniz mi hiçbiri işime yaramaz gibi mi düşündünüz
Bu adam böyle tamir falan işler seviyor
Marangoz programları izliyor hep
Bu tür şey bulunurmu aktivite
valla atölyeler falan olabilir ama büyük şehirlerde yani, o nasıl olur tam bilemiyorum.
Bullll nolr
onu bulması çok zor olur ya
Yaaaa
Evett
Orijinal forma al ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?