Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada annesi ismini söyledi bi ara duydum sanırım çocukken 10-11 yaşlarımdayken vampir köylü oynadığım çocukmuş çünkü o da o apartmanda oturuyodu 😅
Kendisiyle görüşmüyoruz iletişim halinde değiliz saçma gelecek ama görmedim bile sadece Kuran okuduğu zaman duyuyorum ve çok güzel okuyor maşallah kapısını çalmaya bile utanırım ne diyeceğim çok güzel kuran okuyorsun mu 🥲 aynı apartmanda olsak en azından gördüğüm için bi şekilde muhabbet edebilirdim belki ama böyle apartman dibimde de olsa imkansızmış gibi geliyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İmkansız sadece bu ülkenin insanlarını beynine takılmış bir kelepçedir.
ALLAH (cc) akıl vermiştir insanlara.. bu ülked enedense sürekli erkekler"köpek" ve zorla kadınların peşinden koşmaları gerekiyormuş gibi kötü kara propagandalar yapılıyor etrafta bu ÇOK YANLIŞ ! hele ki bu zamanda.. erkeklere TVde orada burada sabahtan akşama kadar saapıık taacizzci kaatiill abaaza vs vs sürekli hakaretler ediliyor ve "düzgün" erkekler artık kendilerini geri çektiler kadınlarla tanışmıyorlar !!! en azından tanışmaya hiçbir çabası olmayan bakmayan iligilenmeyen , kime baktığı belli olmasın diye gözlük takıp gezen , kimseyi duymak istemediği için kulaklıkla gezen tipler vs vs bunlar erkeklerin kesinlikle UZAK durması ve zorla gidip tanışmaması gereken kadın tipleridir !!!
aşk sevgi karşılıklıdır , iki tarafta çabalamalıdır ama bu ülkede son zamanlarda birileri sürekli erkekler köpek olacak zorla kadınların peşinden tek taraflı olarak koşacak koşmalı vs vs gibisinden Gazz veriyorlar.. yanlış yanlış işler !!! kimse istenmediğiy erde zorla durmaz, düzgün bir erkek hiç durmaz. Türk kadınları aşkı sevgiyi pizza sanıyor , zorla kapısına gelecek diye bekliyorlar kendileri "hiçbir çaba" göstermeden. !!! Pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle kapına gelir ama Türk kadınları öyle bozuldula röyle şımardılar öyle yoldan kibirlenip Narsist oldularki artık herşeyi erkekten bekliyorlar ama erkeğe saygıları YOK çabaları YOK tanışmaya (genel konuştum direk senle alakalı değil)
Neyse konuyu derin ve uzun ben başa döneyim ve sorunun net cevabını veriyim : bizler insanız değil mi? anlatığına göre sizlerde komşusunuz değil mi? Peki komşular ne yapar? komşu , komşusuna evd eyaptığı bir yemeği ikram eder , muhallebi , poğça , kek , börek vs vs vs vs herneyse farketmez..
ve bilinen bir laf vardır = "Erkeğin Kalbine Giden Yol Midesinden Geçer"
Ozaman senin izleyeceğin yol hangi yolmuş? :-) Ve ayrıca Kuran okuduğunu duyduğunu ve çok güzel olduğunuda mutlaka söyle !!!
Selam Aleyküm.. İnşallah hayrlısıyla tanışırsın ve güzel bir sonuç olur
Biz aynı apartmanda değiliz yan apartmanımda yani komşum sayılmaz kek yapıp götürsem ne alaka bakışı atsa normaldir yani.
Sen beni dinle ! ... Dairesini öğren, Kek yap ve hayrına götür , kapıyı çal..
"Geçen gün Kuran okunurken duymuştum" bizim evden çok beğendik evde Kek yapmıştık komşu olarak size getirdim dersin.. bu hayatta hiçkimse verilen hediyeyi geri çevirmez ! hele KEKse :-))
Hatta söylersin biz yan apartmanda şu dairedeniz sesi bizden duyuluyor diye ,
"selamlar saygılar" dersin.. onlar size bakarlar artık camdan :-)
Birşeyi istersen yaparsın istemek gerekiyor..
Kuran , RAD 14 'te ne diyor? Su ağzına gelsin isteyemezsin çaban olacak ! gidip içeceksin !!
Seni hiç görmemiş duymamış birinin , gelip durup dururken seni bulmasını mı bekliyorsun?
Bu dediğini 90 larda yapsak makul olabilir ama bu dönemde kolay değil. Ayrıca kek yapmak mantıklı gelmiyo direkt söylesem olmaz mı o daha bi zor neyse 🥲 ya bi yolunu bulacağım ya da zamanla bitecek bilmiyorum, teşekkürler yine de
Su orada çeşmeden akıyor , su sadıysan çaban olacak eline bardak alıp gidip içeceksin..
ama yok çeşme uzak , ben yorgunum , evin kapısı kitli , bardak kirli yıkakmam lazım diyrosan ozaman sen "istemiyorsun" demektir.. seçim senin hayat senin.. Seni tanımayan birinin senin ayağına gelmesini bekliyorsan ozaman ömür boyu beklersin. Akıl hastası ilişki uzmanlarını ve feminist kadınları asla din-le-me ! herzaman doğal ol kendin ol , aklı kalbin ne diyors aonu yap .. ALLAH akıl vermiştir kullanılım diye.. ya da sen kendin bir yol bul.. Selamlar
Aleyküm selam teşekkürler.
Dur bulaşma adama kuranı nı okusun Allah yolunda ayırma
Allah yolundan niye ayırayım görüşürsem ciddi bir görüşme için görüşürüm zaten. Ama kapısını çalmam çok saçma olur yani biri kapını çalıp böyle bi itirafta bulunsa ne düşünürdün?
Araya ortak tanıkdıkalr dan 40 yaşını geçmiş ablaları koy onlar meraklıdır böyle şeylere
Ya ama 😅 valla utanırım söyleyemem ki bi de saçma bi şekilde adım çıkmaz di mi bundan sebep kimseye güvenemiyorum :/
Sırrını sır olarak bilip saklayacak biri olmalı bu iş olumlu da olsa olumsuz da olsa saklayacak biri olmalı çok konuşan ve çok sosyal olan biri olmasın faka basarsın herkes duyar
Çevremde öyle biri yok ama teşekkür ederim yine de
Eyvallah