AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evlilik gercekden de guzel kimseye bakmam her insan uyustugu kisiyle bag kurar sonucda kaderler farklidir baskasina bakarak evlenme diyenlere bakmam
Kız ben 25'im evlilik için erken diyorum akışta kal senin olan seni bulur zaten
Bk bulur, yas gectikten sonra kim me yapsin senin burusumus seyini
@mrcot yok ya yaş ilerledikçe bulunmuyor
25 ten sonrasi kotu, cocuk bakacan vs vs yani.
Şimdi şöyle 25 sonrası aslında en ideali çünkü herşeyin kesinleşiyor muallaklık yok ekonomik olarak her manada olgunlaşıyorsun erken evlenen kaç arkadaşım kuzenlerim çokça pişmanlar kimisi boşanmak için çabalıyor kimisi kaderine razı kaldı falanda filan
Bosanmanin yasla alakasi yok gecinmeyi bilmek onemli, 25 ten sonrasi kotu. Erken kalkan yol alir evini bilir yuvasini kurar
Haklısın ama %75 böyle benim gözlemim olsun en basitinden senin çevrenden olsun oluyor bunlar tama erken yaşta evlenip mutlu olanlarda oluyor ama kalan yüzdelik dilimdeler onlar da
Yasla alakali degil iste, gunumuzde gecinmeyi aile olmayi esler birbirinin sozunu dinlemeyi bilmiyor. birbirlerine uysalar soz dinleseler her sey cok guzel olur, yasin bunla alakisi yok
Karşılıklı olmalı ama bu ki karşılıklı çok da olmuyor gibi
E karsililli olacak tabi, bak mesela ben esimin kisa giymesini istemem mesela hani kotulugune veya kisitlama veya ustunluk amacli degil sende biliyondur disardaki erkekleri koruma amacim var cunku bede dogustan bi ailemi koru hissim var ee o beni mesela bu konuda dinlemesi gerek tabiki bende onun yap dedgininyaparim yaoma dedigini yapmam, evlilik zaten budur 2den bir olmaktir iste bunu bilmeden evlenen evli! igi yurutemez
?
Doğru ama günümüzde tahammül seviye düşüklüğü, kaynana sorunu, özgürlüğüe düşkünlük, sosyokültürel yapısı vs vs bunlarda bilinmeli ve anlayışla karşılanmalı
Kaynana sorununu salla gitsin sorun olmaz onlar sen ke di aileni olusturyorsun kârismazlar, ozgurlukten giyimi kastbettiysen bu olmaz bence cunku biri dinlemezse digeride dinlemez
Giyim onemli bence hem ozgurluke alakasi yok
Peki sana bir soru, bir kızla tanıştın yeri geldiğinde açık giyiniyor, değiştirmeye vs çalışır mısın?
Calismam ama duzgunce cekerim yanima konusurm erkekleri duygulari hisleri anlatirim samimice, bu dunyanin yalan oldugunu anlatirim asil olan yaninda her zaman olacak olandir derim aile olmanin hatrini soylerim ki hatir cok onemlidir diymussundur hatir icin cig tavuk yenir sozunu. Hala dinlemezse inan ikiletmem bile cunku amacim birini degistirmek degil, beni anlayan gercek bi birliktelik, sonsuz bir aile isteyen zaten anlar kabul eder ayrica seven her seyi yapar. Birde sunu soyleyim hani kadinlar arada bi ciciek bekler ya kucuk bi hediye ister ya ben hediye degil saygi isterim, sozumun dinlendigini anlamak isterim, gozum kapali bir yere gidebilmeyi isterim yanlis anlama bu dedhimi erkegin ustunlugu falan degil demek isytedigim hatta hic alaksi yok bunun ustunlukle demek istedigim bana deger verdigini gostersin bana isterim ayni kadinin bir tane gul istemesi gibi. Ama dedigim gibi dinlemiyorsa ustelemem cunku ugrasamam zaten kendim icin istedim bisey bile degil bu fiilen onun disaridan korunmasini istedimden disardaki zihniyeti bildigimden bunu isterim
Aile olmak fedakarlik ister aile olmak kolay degildir, yukari yazdinya bosaniyolar pismanlar falan diye iste bu yuzden. Erkek kadin ikisi birbirini dinlemeli dinlemezse ya bosanir ya da mutsuz aile olurlar. Ben kadini asagilayan bir zihniyette degilim benimde annem kardesim var, ama disarda ailemin yoldaki kufurleri duymasindan bile rahatsiz olan biriyim ki bu bu zamanda cok yayginlasti siradanlasti kufur terbiyesizlik, iste boyle bi ortamda sevdigimin acik giymesi sortla gezmesi beni rahatsiz eder amacim onu korumak ayrica dedigim gibi sozumun dinlenmeside bana cok guzel bir gul buketi olur. Hala bunu anlamayacak kizada ben daha ne yapabilirim ki
Aile sevgi ask bunlar fedakarlik ve tavizler olmadan olmaz, olmus sanarsin bir bakmissin ayrilirsin ve ya mutsuz bir cift olursun
erken değil mi bekle 30 a kadar :)
O zamana evde kalırım
geç kalmış erkekler de oluyor onlar alır seni
Ölçülerini yazmadan talibin çıkmaz ablacım. 😃😃
Ben ksden evlenmistim birkere
Gazeteye ilan ver
Göz rengin nedir
#Hükümdar
Ahance geldi kocan 🙂🙂
Koca çok kank
Yok geeçekten
Gelirler