Mevlana

Mevlana
Güven konusu oldukça hassas bir konu.. Bazen asla telafisi olmuyor.. Söylenen sözlerin, edilen hakaretlerin bir yerde olumlaması oluyor.. Özür dilenerek avunabiliyor insan ama bazı davranışlar var ki; asla tekrar göze giremeyecek cinsten oluyor.. Çünkü geri alınmaz, telafisi olmaz, yok sayılamaz..
Boşuna tek kullanımlıktır denmemiş.. Ayna gibi..
Bir defa çizildi mi hep öyle gösterir..
Tek kullanımlık… bayağı iyi👏🏻
Güveni ne için ve ne şekilde kırdığı ile doğru orantılı olarak bazen çok basit bir özür, tatlı bir pişmanlık yetebilir tekrar kazandırmaya. Çok hassas bir duygudur ki bence bir çok duygunun da üstünde, saygıdan sonra gelir kendileri. Eğer güveni sürekli zedelerse saygı da kalmaz ki kuşlarla ağzını bile tutsa dönüşü olmaz.
Nihayetinde, fıstık kabuğunu doldurmayacak bir halt için kırılan geçenlerin tamiri, basit bir özre bakar.
Çok haklısın
Mümkün değil affedersin belki ama o kişi artık gözünde bir ömür sabıkalıdır. Sonrasında ne kadar mutlu sevinçli anlar olsa da hep bir yanı eksik kalır.
Çok doğru
Dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere. Bu söze bayılırım. Artık solar, kurur. Affetmek hiç birşeyi geri getirmez.
Evet bayağı güzel 👍 oluru yok diyorsun?
Mantıklı
Rica ederim 😇
Cevap
11Cevap
Güvenimi sarsamazlar benim. Kimseye güvenmiyorum ben tam anlamıyla, herkes her şeyi yapar fırsatı olsun yeter. İnanmak istiyordum insanlara sadece, yanıltsınlar istedim ama o da olmadı.
Kırıntıyı bile yok etmişler. Çok yazık!
Bazı insanları onların kendilerini savunabileceğinden daha iyi savunmuşumdur ama sonuç hiç değişmedi :)
Doğanın kanunu böyle sanırım, nankör dolu her yer
Doğanın kanunları esnektir :D artık savunmuyoruz djdjd
En iyisi 😊
Bir yetimi doyursa bir bitkiyi sulasa bir hayvanı sahiplense bir çocuğu güldürse.. kafi gibi. Hoş bir tebessüm görmem yeniden mutlu olmama, güvenmeme yeter zaten
Çok olumlu düşünce yapınız var 🥰
💮
güven pişmemiş yumurta gibidir. kabuk kırıldımı yapıştırılamaz.
😅iyiymiş
Sosyal çevresini benim üstümden yeniden inşa edecek, sosyal medyasını da yeniden dizayn edecek
Hayır, hep ısıtıp ısıtıp en ufak şeyde önüne koyarım.
Deger verdıgını anlamam lazım nasıl yaoacagı ona kalmıs.
Ağzıyla kuş tutsa, amuda kalkıp su içse kar etmez..
Tekrar güveni kazanır ama hep bi acaba kalır akılda.
Ne yaparsan yap hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Zedelenmeye görsün.
zamanla kazanabilir ama tekrardan guvenecegimi sanmam
abi istiyorsa 7 kıtadan 7 ayrı zemzem suyu sunsun önüme kattiyen güvenmem biri yapan ikiyi hissettirmeden sinsice yapar
Kazanamaz hep acabalarla yaşarım
Bunu anlayamayacak birini karşımda görmek istemem
Bir daha kazanamaz..
Kazanamaz, bitti
Çok çok zor bir ihtimal ya
Hafıza kaybı ile anca olur o iş.
Giden güven geri gelmez...
Guvenim sarsılmaz kimseye böyle yaslanmam
Samimi bir pismanlik ve bunun icin caba.
Toparlanamaz.
kazanamazz
Kazanamıyor.
Kazanamaz
Kirmayin kalpleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?