Aşk İlişkileri Sevgililer gününü yalnız geçirenler kim? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hep beraber yemeğe gidelim arkadaşlar 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgililer gününü yalnız geçirenler kim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl tabi gidelim, o yemekte herkes birbirine yürüyüşür sevgili edinir ben gene yalnız kalırım o derece şansım 1 1 Yorumla Nazovski +1 yıl Of ya iyi güldüm 😂😂 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Fena fikir değil. Bir filmde vardı, sevgililer gününü kutlamamayı kutluyorlardı 1 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yalnızlıktan mutluyum ya ama toplu aktivite uyar bana 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Lahmaç gömelim 1 2 Yorumla Nazovski +1 yıl Antep lahmacunu amaaa Yorumla NoiseMan +1 yıl fark ederse kahrolayım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. gidelim 1 0 Yorumla
_Ergashev_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Ben sen ve başkalar 1 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nerede yiyeceğiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tabi gidelim, o yemekte herkes birbirine yürüyüşür sevgili edinir ben gene yalnız kalırım o derece şansım
Of ya iyi güldüm 😂😂
Fena fikir değil. Bir filmde vardı, sevgililer gününü kutlamamayı kutluyorlardı
Ben yalnızlıktan mutluyum ya ama toplu aktivite uyar bana
Lahmaç gömelim
Antep lahmacunu amaaa
fark ederse kahrolayım
Ben varım
İstersen yemeğe götüreyim seni
Saplıkta yüksek lisans yapıyorum artık
Hep yalnızım
gidelim
Ben sen ve başkalar