Aldıysanız eğer nasıl bir duygu yaşadınız ben artık bu saatten sonra mezarımda alırım hayatıma giren kişiler bana değersiz olduğumu hissettirdiler çokça.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilisi olan tayfanın sevgililer günü kutlu olsun bu arada benim gibi Allah in unuttuğu kullarda umarım doğru kişiyi bulur
Sadece mezarımda çiçek alacağımı hissediyorum size çiçek alındı mı hiç?
23 yaşındayım 1 ilişkim oldu ama şu an aşk işlerini kapattım sadece internette etrafımda gördüğüm için nasıl bir duygu diye merak ettim yanlış anlamayın lütfen
Güvensizlikle yaşayacağım ben bir erkeğe bir daha güvenmemeye söz verdim kendime böylesi daha iyi dediğim gibi hayat bu herkes sevilecek diye bir yasa yok sonuçta
Illaki sevgilinden alınması gerekmiyor arkadaşlardan ve aileden de alınabiliyor. illaki sevgilinden çiçek istiyorsan ona çiçekleri sevdiğini söyle çiçekçinin yanından geçerken
Bana değer veren fazla kişi yok sadece o duyguyu merak ettim internette falan görüyorum yoksa dediğim gibi sevgilimde olsa çiçek al demem öyle biri değilim
Değer veren çıkar ümidini kaybetme. Direk bana çiçek al de demiyorum sadece müsait bir zamanda neyden hoşlandığını dile getir çikolata olabilir çiçek olabilir o kişi seni mutlu etmek istiyorsa o şansı değerlendirir senin gönlün kazanmak için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adres ver kamyonla gönderim apla istediğin çiçek olsun
Mezarıma alınsın ilk çiçeğim hayattayken heves ettiğim zamanlarda almadım sevgilimdrn bile
Yaşarken laizm mezara herkes bırakır
Vah bahtsız Bedevi vah
Komik seni
Yolla adresini kardeşim
Çiçek istediğimden değil internette etrafımda görüyorum nasıl bir duygu diye merak ettim sadece
Yaşın kaç Kaç İlişkin oldu
23 yaşındayım 1 ilişkim oldu ama şu an aşk işlerini kapattım sadece internette etrafımda gördüğüm için nasıl bir duygu diye merak ettim yanlış anlamayın lütfen
23 yaşında Aşk kapılarını neden kapatırsın
Bir erkegin beni gerçekten seveceğine inanmıyorum artık psikolojik olarak böylesi daha iyi en azından kalbim kırılmıyor iyi niyetim kullanılmıyor
Bu güvensizliğini nasıl gidereceksin
Güvensizlikle yaşayacağım ben bir erkeğe bir daha güvenmemeye söz verdim kendime böylesi daha iyi dediğim gibi hayat bu herkes sevilecek diye bir yasa yok sonuçta
Yanlış ama karar senin
Neye göre yanlış ki sonuçta kalbim paramparça oldu her seferinde
Doğru insan çikacak tır. Körü körüne kimseye bağlanma
Bilmiyorum ya artık umudumu kaybettim
Gençsin umutsuz olma
Travmatik etki kaldı o yüzden de umutsuzum
Geçer bu da geçer
Artık bıraktım her şeyi ne olursa olsun psikolojim mahvoldu düşüne düşüne benim yaşımdaki kişiler hep mutlu bende her sabah öld*m mü diye kalkıyorum
Off saçmalama ya
En son dün sevgilim almış
Mutlu oldun mu yani bilmiyorum internette falan görüyorum merak ettim sadece nasıl bir duygu diye
Tabiki oluyorum umarım sende en kısa zamanda alırsın
Ben kapattım aşk işlerini umarım siz mutlu olursunuz ben merak ettim o duyguyu sadece
Alındı. Mutlu ediyor beni
Illaki sevgilinden alınması gerekmiyor arkadaşlardan ve aileden de alınabiliyor. illaki sevgilinden çiçek istiyorsan ona çiçekleri sevdiğini söyle çiçekçinin yanından geçerken
Bana değer veren fazla kişi yok sadece o duyguyu merak ettim internette falan görüyorum yoksa dediğim gibi sevgilimde olsa çiçek al demem öyle biri değilim
Değer veren çıkar ümidini kaybetme. Direk bana çiçek al de demiyorum sadece müsait bir zamanda neyden hoşlandığını dile getir çikolata olabilir çiçek olabilir o kişi seni mutlu etmek istiyorsa o şansı değerlendirir senin gönlün kazanmak için
Ben kapattım zaten aşk işlerini sadece o duyguyu merak ettim etrafimda falan var çiçek alan kızlar psikolojik olarak iyi geliyor mu diye
Çoook alındı
Mutlu ve değerli hissettin mi mesela meraktan soruyorum
Evet hosuma gidiyordu