Erkek arkadaşımla bir konuda kavga etik kendi haksız ve suçu oldu yalan söyledi bir konuda şu 3 haftadır konuşmuyoruz kendisi son 5 gündür hatamı anladım gel barışak uzatma gel vs diyor bende peki yazıp durdum çünkü çok kırılmıştım son yazdı şeyde bu ne biçim yüzsüzlük vs şey dedi peki diyip gülümseyen emoji atmama sonra en son dün seviyorum diye barışak diyorum dedi bende yine peki yazdım şimdi en son ben kararın ne artık bir ortak noktaya varalım dedim oda görüldü atmış amacı ne şu an ne yapmak istiyordurr lütfen fikirlerinizi belirtin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Şimdi durumu özetleyelim kalbini neden kırdı bilmiyorum, çocuk durumu düzeltmek için elin'den geleni yapmış barışmak istemiş, sen her durum'da peki demiş'sin o'da şöyle düşünmüş bunu barışmaya niyeti yok, salmış artık ne olursa olsun.
İlişkimize zara veren biriyle konuşma dedim onala geri konuşmaya başlamış
İlişkin'de ne tür zarar vericek ki yakın dostu'mu o çocuğun.
Sevgilim onla her takıldında ya gizli saklı şeyler yapıyor ya da hevesel şeylere yöneliyor
Bak şunu sakın unutma sevgilisi olsan'da seni bırakır onla takılmaya devam eder, sert bir dille söyleme, tatlılık 'la şunu yapmasan daha iyi olur soğutmaya çalış az çok o ortamları biliyorum.
Hımm şimdi napmam gerek benim
Knk az çok tahmin ediyorum o çocuğun arkadaşı büyük ihtimalle karı kız 'dan bahsediyor'dur seni'kotuluyor'dur, o çocuğun yaptığı kötüler'den bahset, mesela. onla takılmaya devam eder'sen senin hayatını mahvetticek vs.
Dedim oda adam pişman olmuş bende eskiden ergendim dinliyordum ama artık olmicak diyor
En son artık bir ortak noktaya varak ayrilik olcaksada insan gibi ayrilak dedim büyük ihtimal bakmicak mesaja ama dün seviyorum seni diyor bugün umursamaz davraniyor
Hey Allah'ım ya, ne kötü insanlar var, knk o arkadaşı"ona tesselli ediyor bırak daha iyisini bulursun diyordur, şimdilik ayrılma o ortam'dan çıkar adam akıllı konuşursunuz.
Seviyor'dur ama sen 2 gün boyunca ona soğuk yapmışsın gerek konuşun hemen'de ayrılığa gitmeyin bu ilişki çocuk oyuncağı mı.
Onun ona bir kazık atması lazım bir ağzı yansa aklı başına gelir amacım ona akıl vermek değil ergen ergen insallarla takılıp ilismiize zara vermesi
Ya ayrılığa getirmeyi kendisi mecbur koyuyor beni
Ailesine söyle desem olmaz sen'le kavga eder,
Daha yaşınız genç, doğruyu kötüyü dusunemiyor zaman'a bırak derim
Benden 1 yaş küçük 18 yeni girdi toy diyebiliriz ama annesine falan çok karış gelmişti bizi ayırmak istedinde seviyorum ben bunu diye büyüdükçe kendine gelirmi
Yenge ner'den buluyorsun böyle insanları. d düzelir büyüsün daha 18 olmuş toy diyosun düzelir ona öğret kim kötü kim iyi niyetli yol göster.
Bide ciddi bir şekilde çıktı ilk kızım 3 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz buna rağmen yürümesi insanın aklı ermiyor bazen 15 yaşlılarimizda tanıştık kuzenim araciliyla
Bir erkeği nasıl sıkmadan yön verilir bilmiyorum benimde ilk ilişkim daha önce lise hoşlantılarım oldu ama ilişkim olmadı bu çocukla oldu
Hmm, arkadaş ortamıyla tanıştınız, ciddi diyenleri çok gördüm oralara girmicem, uzak mesafe 3 yıllık ilişki dille kolay.
Anladım sıkma sıkarsan uzaklaşır erkekler sıkılmalara gelemez yerine göre duruma göre kıskançlık 'da öyle fazla kıskançlık öyle çok kıskanmak değil az kiskan öz kıskan.
Cidden kastım uzun ilişki mannasinda
Arkadaş ortamından çoğuyla tanıştım teyzesi annesi amcasının oğlu kuzenleri hepisiyle tanıştırdı beni
Ailesiy'le tanışmak akrabay'la tanışmak bişey değil, çok sıkmışsın sen uzak kaçıyor fazla sıkma, ben bile ilk sevgilim beni böyle sıkmadı, akışına bıraktı,
Fazla uzatmayalım, sıkma fazla kıskanma, arkadaşlarına sor yardımcı olsunlar sana her bir durum olduğun'da her kavga ettiğiniz'de ayrılığa getirmeyin hadi eyw
Şey sordum barışak diyorsun dedim ama gizli Instagram açmışın dedim oda evet açtım ama kapatırım ben barışmak istiyorum dedi bende milletle ne haltlar yemişindir şimdide bunumu diyon dedim ihanet bile etmisindir dedim oda ihanet etsem hesap şeyini inkar ederdim dedi 2 3 gün önce barışak veya ayrilak bir noktaya varak dedim pek umursamıyordu çevrim içi olup mesaja bakmıyordu sacede bana duygun var mı dedim şeylere yanıt veriyordu
Napcamı şaştım