Bazı insanlar gerçekten şanslı mıdır?

Arkadaşlar bir şey kafamı çok karıştırdı size de sormak istedim. Ben öğretmenim okulumuzda ücretli bir öğretmenimiz var kendisi yazın nişanlandı şöyle oldu ablasının eşi astsubaymış yanına hakim adayı biri askerlik için girmiş oradan arkadaşlık kurmuşlar sonra bu çocuğa bu bizim okuldaki öğretmene söylemişler bir kaç ay içinde nişan yaptılar. Benim anlamadığım şu ben kadrolu öğretmenim mesleğim var ona rağmen kaymakamdır yok hakimdir biri beni bile belki evlenmek için düşünmez. Bu kız ev hanımı ayrıca çocuk yaşadığımız yerden bile değil Karadeniz de oturuyor ayrıca çocuk bir aya hakim olacak hiç mi çevresinde savcısı bilmem nesi yokta kaç km uzaktaki kızı düşündü? Ben başta kız kapalı diye acaba dedim kapalı birini mi istedi ailesi dedim ama kız kaynanasını gösterdi kaynanası baya açık biri. Gerçekten çok merak ettim bu kız mı çok şanslı? Yoksa kader midir nedir? Kendisi de sanki kendisi hakim olmuş gibi havalarda bir şey olunca ikidebir nişanlımı devreye sokayım bari diyip duruyor her konuda …

Bazı insanlar gerçekten şanslı mıdır?