bir ay sonra tanışalı 1 yıl olucak. bana yapmadığı kötülük kalmadı ama onu hala çok özlüyorum hiçbir şeyini unutamadım ama ben onun aklına bile gelmiyorumdur. onu düşünerek uyuyorum onu düşünerek uyanıyorum yemek yiyemiyorum çok mutsuzum ne yapmam gerek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendini sevmeyen insanın kendisine saygısı yoktur. Başka hata tohumları yüzünden bunu kendine yapma. Biraz mantıklı ol, seni aldatan hiçe sayan bir tohum için hayatını yıpratıyorsun. Senin ki sevgi aşk değil takıntı olmuş. Kim ne derse desin, bir hane içinde birbirinin elini sıkıca tutan değerler yoksa birinin diğerine bu kadar saplantılı olması sevgi değil hastalıktır. Aklına her geldiğinde başka bir şey düşün. Dünya düz mü yuvarlak mı bunu araştır. Daha önemli konulara yelten, kendine bunu yapma. Onu unutmak içinde başkasıyla olma. Yaptığımız hatalardan ders çıkarmak bize verilmiş ödüldür. Değerlendir böyle durumları daha güçlü ol. Özlem duymaktan vazgeç, biraz kendine bak. Dertleşmek istersen istediğin zaman yazabilirsin arkadaşım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatılmak son derece zorlayıcı bir deneyimdir ve bununla başa çıkmak zaman alabilir. İşte bu süreci kolaylaştırmak için bazı öneriler:
1. **Kabullenme**: Aldatılmak acı verici bir deneyimdir ancak bu durumu kabullenmek, iyileşme sürecinin başlaması için önemlidir. Kendinize duygularınızı inkar etmek yerine, bu duygularla yüzleşmeye ve kabul etmeye odaklanın.
2. **Duygularınızı İfade Edin**: İçinizdeki duyguları dışa vurun. Bir günlük tutmak, yakın bir arkadaşınızla veya aile üyenizle konuşmak, terapi almaya başlamak gibi yöntemler duygularınızı ifade etmenize yardımcı olabilir.
3. **Zaman Verin**: İyileşme süreci zaman alır. Kendinize bu süreci geçirmek için izin verin ve sabırlı olun. Herkesin iyileşme hızı farklıdır, bu yüzden kendinize baskı yapmayın.
4. **Kendinizi Geliştirin**: Kendinizi güçlendirecek aktivitelere yönelin. Hobiler edinin, yeni şeyler öğrenin, egzersiz yapın veya sanatla uğraşın. Bu aktiviteler sizi motive edebilir ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.
5. **Destek Alın**: Arkadaşlarınızdan, ailenizden veya bir terapistten destek alın. Bu süreçte yanınızda olan ve sizi dinleyen kişilere sahip olmak, duygusal olarak desteklenmenizi sağlayabilir.
6. **Kendinize İyi Bakın**: Kendinize fiziksel ve duygusal olarak iyi bakın. Düzenli uyku, sağlıklı beslenme ve egzersiz yapma gibi sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları, ruh halinizi iyileştirebilir.
7. **Geleceğe Odaklanın**: Geçmişte yaşananları unutmak zor olabilir ancak geleceğe odaklanmak önemlidir. Hayatınızı yeniden inşa etmek için yeni hedefler belirleyin ve bu hedeflere doğru ilerleyin.
Unutmayın ki bu süreçte kendinize sabır göstermek önemlidir. Kendinizi zorlamayın ve duygularınızı bastırmaya çalışmayın. İyileşme süreci zaman alabilir ancak zamanla daha iyi hissedeceksiniz.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende aynı durumdayım, Allah'tan aşık olmamıştım buna rağmen çok kırıldım, bana prenses gibi davranmıştı, şimdiyse yokmuşum gibi davranıyor aramadığı saat yoktu, şimdiyse aylardır sesini duymadım. maalesef karakteri buymuş onu tanıyamamışım. Teselliyi kendimi işime vererek, dış görünüşüme önem vererek, yeni bir kadın olarak, daha güçlü ve daha güzel en önemlisi tecrübe edinmiş zeki bir kadın olarak devam ediyorum. Emin ol canım sevilmediğini kabullenince sende artık onu sevmekten vazgeçersin. Önce can, sonra canan ❤️
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, her zaman ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnu unutmanız size iyi göstermiş kendisini ancak yalandan yere iyi göstermiş ve o ilgiyi gördükten sonra unutmanız zor oluyor ardından ise size kötülük yapmış bu kişi sizi sevmemiş sevgilim diyorsunuz aldatan ancak hiç sevgiliniz olmamış bu kişi sizi sevseydi asla ama asla böyle bir şey yapmazdı bunu biliyorsunuz ama yapmış yani sizi hiç sevmemiş ve şu an başkasını kandırıyor aldatan biri hep aldatmaya gönül eğlendirmeye devam eder onlar karakteri olmayan kişilerdir yani özlem duymanız hiçbirşeyi değiştirmiyor tabii ki gelmiyorsunuzdur gelmeyinde onun aklına gelmeme sebebiniz sadece siz yoksunuz aldattığı bundan dolayı gelmiyorsunuzdur emin olun bırakın gitsin böyle bir kişiden asla kimseye hayır gelmez.
41 Yorumla- +1 yıl
şu an sorsan umurumda değil ben Allaha havale edip gerisini zamana bıraktım gerisini Rabbim hâlleder
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
84Cevap
+1 yılKesinlikle. Unutmanız zor olabilir, ama zamana ihtiyacınız var. Kendinize zaman tanıyın ve kendinize olan güveninizi artırın. Arkadaşlarınızla zaman geçirin, yeni hobiler edinin ve kendi iyiliğinize odaklanın. İlerleyen zamanlarda, bu sürecin sizin için daha kolay hale geleceğini göreceksiniz.
Eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, konuyu dertleşebileceğiniz birisiyle veya bir terapistle konuşmayı düşünebilirsiniz.
34 Yorumla- +1 yıl
haklısınız çok teşekkür ederim desteğiniz için
- +1 yıl
Rica ediyorum zaman herşeyi çözer üstelik ölümlü dünya fani dünya değmez
- +1 yıl
öyle gerçekten de çok teşekkür ederim 💗💗💗
- +1 yıl
Rica ederim kesinlikle öyle koca bir ömür yaşıyorsun sonra ölüyorsun ve kimse hatırlamıyor önemli olan ahiret hayatını kazanmak boş ver
Yaşadığın şey aslında yaşananları sindirememenden kaynaklanıyor muhtemelen sürekli bir sorgu halindesin kendi içinde cevapları da kendi zihninde veriyorsun kendine ve bu seni tatmin etmiyor haliyle ama düşünmenin hiçbir faydası maalesef ki yok bunu kötü de olsa bir deneyim olarak gör ve hayatına kaldığın yerden devam et eminim ki sen bundan çok daha iyileri hak ediyorsundur seni aldatanı değil seni el üstünde tutacak birini hayatına almalısın biraz kendine dön ona verdiğin ilgiyi sevgiyi sadece kendine yönelt ve kasma kendini olan oldu dün dünde kaldı arkaya bakmayı bırakırsan emin ol her şey daha da çabuk toparlanacaksın
52 YorumlaSana tek bir tavisyem olucak
Duygularını kontrol edemiyceksin evet
Ama tek yapman gereken onun iyi bir olmadığını kabul etmek bende aldatıldım ama ona inanmak istiyor konuşmak istiyordum sorun şu ki ben onu sevdiğim için onu halla iyi görüyordum o iyi bir insan değildi doğru insan değildi iyi biri değil ve doğru insan değil evlenseniz daha neler yapardı düşünsene bunu yapan daha neler yapmaz bu tarz insanları düşünerek iyi gelecek tüm insanları kaybediyorsun
İnan unutğun zaman içindeki o Sevgi nefrete sonra umursamazlğa dönüşucek kendini iyileştir zamannin bir yavşağı düşünerek geçmesin22 Yorumla- 4 ay
Atlatabildinmi
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Bende seninle aynı durumu yaşıyorum çok kez hatalar yaptı benim eski sevgilimde ben ben olmaktan çıktım sanki onsuz yaşayamam gibi geliyordu çok klasik olacak ama başka biri ile çıkarsan bu senin için daha iyi olucak emin ol o senin yaralarını saracak sen mutlu olmayı hakediyorsun bırak gitsin başka biriyle mutlu olmanın zamanı gelmedi mi sence?
NOT:
Unutma sanada yazık günah kendine değer ver sev yoksa kimsenin seni sevip değer vermesini bekleme 🌸12 Yorumla
+1 yıl
Aldatan bir sevgiliyle yaşanan bir ilişki sona erdiğinde, bu durumun üstesinden gelmek ve ilerlemek zor olabilir. Aldatılmak, duygusal acı, güvensizlik ve hayal kırıklığına neden olabilir.
Aldatan bir sevgiliyi unutmak zaman alabilir, ancak kendinize olan sevgi ve değeri hatırlayarak, gelecekte daha sağlıklı bir ilişki için adımlar atabilirsiniz.
Bkz:
11 Yorumla
+1 yılNyse ki bu konuda çok tecrübeliyim hatta şu an da aynı durumdayız hatta sen özgürsün ben yatalağım artık ne yapmalıyım diyosan şunu yap onu unutmak hiç kolay değil biliyorum hiç görme hiç duyma sürekli işine gücüne ver kendini ve onunla geçirdiğin güzel anları değil seni ne kadar üzdüğünü düşün aklına gelirse tabi sana ne kadar kötü davrandığını düşün kendini haklı gör sen haklı olduğun halde onu suçsuz aldatsa bile suçsuz görüyor bile olabilirsin ama öyle olmadığını kabullen ona sevgi yerine kin beslemeye çalış zamanla sevginin yerini kin alacak sevsen bile özlesen bile canın yanmayacak sen yine şanslısın ben kaza geçirdim ameliyata girmeden terk edildim 🫶🥲
25 Yorumla- +1 yıl
Normal şartlarda unutmak çok zordur bide Eve hapsolmuş biri için bu durum 10 kat daha zordur
- +1 yıl
Yorum için teşekkürler 🫶🥲
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🤕🫶
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana yapmadığı kötülük kalmadı diyorsun... büyük ihtimalle siz yaptığı iyilikleri hâlâ aklınıza getiriyorsunuz güzel anıları flan yapmayın yeni birini bulun eminimki daha iyisini bulabilirsin. böyle yaparak sadece kendini üzüyorsun o eğlenmeye devam ediyor... hayatını ona bağlama...
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBugünlere güleceksin ilerde elbette daha iyisi çıkar karşına hiö üzülme rica ederimmm
Sosyalleş sevdiğin arkadaşlarınla görüş dışarıya çık cafe sinema onlara git onlar sana gelsin ailenle vakit geçir kitap oku film izle aklına getirmemeye çalış zamanla unutacaksın unutmasan da şimdiki gibi tesiri kalmicak seni aldatan insan seni sevmeyen insandır ve bir yıl içinde de yapmadığı kötülük kalmadı diyorsun seven insan sevdiğinin gözünün içine bakmaya kıyamaz kelimelerini bişe seçerek konuşur üzülmesin diye önce ben de lütfen sen kendini sev sen kendine değer ver ki değer gör inan bak bu dediklerimi yapınca kendinle sevdiğin arkadaşlarınla ailenle zaman geçirince kendi değerini anlicaksın alışveriş yap cilt bakımı yaptır kendinle ilgilen kendi değerini anla lütfen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ki sevgi değil takıntılı bir duruma dönüşmüş gibi aldatan seni hiçe sayan değer vermeyen insanların ardından üzülüp böylesine kahrolmak daha fazla üzme kendini toparlan ayağa kalk aklını başına al.
11 Yorumla
+1 yılÜzgünüm duygusal bir dönemden geçiyorsun. İlk adım olarak, kendine olan değerini hatırla ve kendi iyiliğine odaklan. Belki bu süreçte kendine yeni ilgi alanları bulabilir veya eski hobilerine geri dönebilirsin. Ayrıca, duygularını paylaşabileceğin yakın arkadaşlar veya bir terapist ile konuşmak da yardımcı olabilir. Kendine zaman tanı ve bu zor zamanın geçici olduğunu hatırla.
10 YorumlaUmudunu bir an önce yetirmelisin. kendini iş yerine ada. hobilerinle ilgilen. seni mutlu eden her şey le oyalanmalsin. unutma ki kaderinde olan kişi seni kendi bulur zaten. Demeki alah tarafından bir nedeni varki ayrıldınız. sikinti etme bence derim. herkesin başına gelen bisey 🥰
21 YorumlaNiye unutamiyorsun sana o kadar kötü davrandığı ve aldattığı için mı unutamiyorsun bence takma kafana boş ver gitsin hayatına bak öyleleri için değmez
22 Yorumla
+1 yıldemek ki çok sevmişsin ama yanlış kişiyi sevmişsin ondan hayır gelmez bence yeni birileriyle tanış muhakkak senin kıymetini bilen biri çıkacaktır.
22 Yorumla- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılSakın ozluyorsun diye ona geri dönmek gibi bir hata yapma. Benim gözümün önündeydi benimki. Hala da gözümün önünde hiç umursamadım aynı ortamlarda onlarca kez kaldık ama hiç umursamadim 1.5 yılın sonunda anca unuttum ama o unutma duygusu artık ona karşı hicbirsey hissetmeme duygusu çok rahatlatıcı inan bana.
11 Yorumla
+1 yılBenide sevgilim başkasıyla aldattı şimdi köpek gibi yalvarıyor kapıma geliyor kötü davranıyorun hakaret ediyorum gene yok istiyorum seni diyor özlüyorum diyor başkasıyla sikışirken yakaladım takip ettim şimdide gelmiş kimse senin gibi yapamıyor diyor lütfen diyor ama iş işten geçti artık şikayet edecem çok rahatsız etmeye başladı evlendiğimde filan başıma bela olur diye korkuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Son pişmanlık ne fayda
- +1 yıl
Vazgeçecek zorla gerekirse çünkü evlenicem yakında
Senin beslediğin aşk sevgi değil takıntılılık. Biz insaanların doğasında köpek gibi davranana iyi olmak. Emin ol sana kendini mükemmel hissettiren biriyle tanıştığında emin ol ben ne kadar canım diceksin. O yüzden onunla ilgili olan hep kötü şeyleri hatırlat kendine.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sana yaptığı kötülükleri ona hala sevmeye devam ediyorsun kendini geri çekil. Onun yaptığı kötülükleri sen onu seveceğini bildiği için seni terk etmiş. Boyle insanlardan hayır yok. Unut gitsin.
11 Yorumla
+1 yılSeni ona bağlayan aşk değil sana yaptığı kötülükler seni kullanmış. Bu kadar basit. Onunla ilgili tüm fotoğrafları, şarkıları, sana olan hediyeleri, at sil. Her yerden engelle. Gözünün önünden giderse yavaş yavaş gönlündende gider. Sadece ondan bütün bağını kopar. Sana yaptığı kötülükleri düşün. Sen bunları haketmiyorsun. Hiçkimse haketmiyor. Kendine gel ve hakketiğin şekilde hayatı yaşa.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 🤗🤗
+1 yılah ah kurban olurum sana emin ol geçmeyen hiç bir şey yok sen sabır et duayla olmadıysa vardır bir hayır allah daha da geç olmadan göstermiş gerçek yüzünü evet çok zor olucak unutmak ama geçmeyen hiç bir şey yok emin ol en yakının ölünce bile geçiyor zorda olsa sen sabret güzel kalbinden öpüyorum 🤍
11 Yorumla
+1 yılZaten iyi bir adam olsa tekmeyi sen vururdun yüzüne bile bakmazdın. Böyleleri çok kıymete biniyor hiç şaşmaz.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılsiz hak ediyorsunuz aldatılmayı ama. erkeklerin yüzüne baka baka yalan söylerken hiç düşünmüyorsunuz piyasaya bir p1ç çıkacağını :) günümüz erkekleri zaten bir kadını sevmekle hata yapar. çünkü genelde aldatılıyor ya da yalan cümlelerle geçmişin örtüyor kadın. maalesef ne yapılıyorsa sonuna kadar hak ediyorsunuz...
00 Yorumla Sana bu şekilde davrandığı için sende takıntı olmuş eğer o insan sana ilgili olsa emin ol umurunda bile olmazdı ayrılık. takıntı olduğunun bilincinde ol ve o insanın sana en ufak iyi bir şey katamayacaginın yeterli yavaş yavaş uzaklasirsin
10 Yorumla
+1 yılonu takip ediyorsan önce onlardan çık sonra sana aldığı hediyeleri at en son da 30gun sosyal medyaya girme arkadaşlarınla gez alışveriş yap dışarda yürüyüş yap sonra da bakmisin unutu vermişsin 30gun sonunda sosyal medya ya gır gittiğin fotoğrafları At ki halen onu düşündüğünü sanmasın sonra kendini bir nimetten sayar altına tarihini de At daha iyi olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Unutman zor olucak kurslara falan gidebilirsin arkadaşlarınla ya da annenle gezmeye gidebilirsin en azından iyi gelir bişeylerle ilgilenirsen aklına gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle bişey yok onu Kafandan sil at bebeğim Allah senin karşına benim gibi sevmeyi bilen birini çıkarsın güzel kalplim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim ☺️☺️
+1 yılBenimde uzun süre unutamadığım biri oldu bir an önce unutim bir an önce aklımdan gitsin vs diyordum hep ilk başlarda beni çok yaksada sonrasında yavaş yavaş unutmaya başladım şimdiyse sadece bir anı diyebiliyorum farklı seyler düsünüp onlara odaklanmaya çalış bunun dışında yapabiliceğin tek şey zamana bırakmak
10 Yorumla
+1 yılZamana bırakın. Zamanla içinizden atacaksınızdır. Acınızı üzüntünüzü her neyiniz var ise bunu yaşamaktan çekinmeyin. Biten şeylerin yasını yaşamadan atlatıp yeni şeylere başlayamazsınız. Bırakın içiniz yansın üzülün zamanla azalacaktır. Bitiminizin yasını yaşayın, bastırmaya çalışmayın. Bastırılmış duygular tekrar tekrar karşımıza çıkarak bizleri çok daha fazla zorluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onunla olan her bağlantısı yok et ve kendine odaklan devamlı yeni şeyler öğrenmek gibi..👍🏻
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılBende aldatildim ama karşı cinse ilişki için değilde arkadaş vaabimda konuş... gerçekten unutuyorsun...
10 Yorumla Abla saçmalama tabikide unutmak zorundasın seni aldatmış sonucta"sevmiyor" ve başkasıyla mutluuuu sacmalamaaaaaaaaa
21 Yorumla
+1 yılSosyalleşmen gerek inanki karsina daha iyisi cikar ve ciktiğinda ben bunun icin mi üzülmüsüm bu kdr dersin unutursun
21 Yorumla
+1 yılBüyük nenem büyü yapıyor numarasını atayım istersen
31 Yorumlabaşka biriyle konuşabilirsin unutmanın en iyi yoludur ya da bir işi yap
10 YorumlaSana kotu davranan kisinin neyini ozluyorsun kendine deger ver biraz
10 YorumlaPatlamış mısır kuruyemiş çay ve dizi en güzeli...
10 Yorumla
+1 yılKafanı dagitmalisin başka insanlarla (flörtlesmek için değil) tanismalisin
10 Yorumla
+1 yılOna ait ne varsa sil at seni gerçekten sevicek ve sana sahip çıkacak birini sev benim düşüncem bu yönde
11 YorumlaSeni aldattığını sana kötü davrandığını sürekli kendine hatırlat her özlem hissettiğin de bu kötü şeyler gelsin aklına sonra soğursun zaten
11 YorumlaSana karşı kalbi olmayan biri düşünmen anlamsız olur
10 YorumlaO durumda bulundum maalesef kötü ve zor zamanlar
Biraz sosyalleşsosyalleşmeye çalış10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkı bu kadar küçültmüş bir insanı hala nasıl düşünmeye devam ediyorsunuz.
11 Yorumla- +1 yıl
*Sizi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDua et evlendikten sonra aldatmamış.. ne güzel kurtulmuşsun işte unutmak zamanla olacak şey.
10 Yorumla
+1 yılİzmirli bi sevgilim olmuştu, o da aynı senin gibiydi, ondN sonra ki 3 sevgilime kadar arkadaş kaldık hatta. aldattığım için nefret edip gene de görüşmeye devam ettik
00 Yorumla
+1 yılKendine karakter edin, ama öyle satılan bir şey değil bu. İçinde olmalı, bulup çıkarman lazım. Senin bu yaptığın aşk Sevgi değil, karektersizliktir.
03 Yorumla- +1 yıl
Lan ortalık bilmem neyi, düzgün konuş, seni anlıyorum gerçekleri kabullenmek zordur karekterinin aq
En iyi çare başka bir aşk bul madem kendiliğinden unutamıyosan. Nerden o kadar eminsin sen aklına giriyo diye? Şimdiye kadar kaç kadınla münasebeti olmuştur ruhun bile duymaz.
00 Yorumla
+1 yılBendede öyle olmuştu 5 aylık sevgilim beni aldatmıştı zaman bıraktım instagramı kapattım sosyal medyalardan bir süre uzak durdum aradan 3 sene falan geçti unuttum şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum zamana bırak zaman herşeyin ilacı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni aldatan sana ihanet eden bir yaratığı özleyerek kendine en büyük saygısızlığı yapıyorsun bu kötülüğü kendine yapma bence daha fazla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yahu insan bu kadar kötülüğü niye kendine layık görür
Bul kıymetini bilen birini çatlat alemi
Ne eski sevgilisi yaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım sen bazı hem cinslerime akıl fikir ver amin
01 Yorumla Unutmak için gayet yeterli sebeplerin varmış aslında ama gönül öyle demiyor tabi içinden bişeyleri söker gibi geçecek zamanla tamamen değil ama azalacak en azından
10 YorumlaSana hissettirdiklerini ve onu nasıl unutacağını , bu durumla nasıl başa çıkacağını bir kağıda yaz uzun uzun sonra o kağıdı yak. İçinde tutmak iyi değildir kağıda dök zihnin boşalsın
10 Yorumla
+1 yılYeni birini bul aldatmışsa demek seni gözden çıkarmış bir kere sakın dönerse afedeyim deme yine yapacak
21 Yorumla- +1 yıl
@botanikgarden yapan yine yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar bazen cinsel anlamda iyi tatmin eden erkekleri unutmakta zorluk çeker. Sizde bu var mı?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok zor o zaman yaşadığın duygu. İyi bilirim
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Aldatacak yeni bir psikopat bulursun Unutursun onu:)
00 YorumlaBir insanı unutmanın en kolay yolu başka bir insandır. Net.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapacağın iş koşarak gidip kucaklamak ve kollarında ağlamak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılcanım mısın kızım yazık sana kendine saygın olsun az
00 Yorumla Sen mazosist olmuşsun bu karakter yapinla gelen giden vurur
00 YorumlaÇok açık ve net bir cevap vereyim mi sana :) aşk acısına en iyisi gelen şey başka bir erkektir. Yatağından kalk, evinden çık ve yenileri ile tanış :)
10 Yorumla
+1 yılYaptıkları aklın gelsin seni aldatmaları o zaman. Unutursun ve onu düşünmemeye çalış kitap oku , film , dizi vs. aktiviteler yap
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem