Arkadaşlar çocukken ağzınıza etmiş birini büyünce affeder misiniz?

Arkadaşlar 8. Sınıftayken ben bir çocuğu seviyordum. Seviyordum derken arkadaş anlamında ama çocuk sürekli kilomla dalga geçiyordu herkesin önünde , beni utandiriyordu, aşırı dalga geçiyordu benimle. Sonra liseye geçtik lisede hiç karşılaşmadık onunla. Liseden mezun olduk. Yeni karşılaşmaya başladım. Çocuk bana instagramdan istekler attı mesajlar attı yok işte seni çok seviyorum beraber olmak istiyorum ve bu 1 senedir devam ediyor. Çocuk arkadaşlarımla konusuyor. Erkek kardeşiyle ben iyi anlaşırdım ortaokulda. Sürekli erkek kardeşini gönderiyor yanima. 1 senedir çocuk sürünüyor. Ama ben ne bilim çocuk yaştaydık ama çocuk çok kalbimi kırdı yani. Şu anda zayıfım ama tekrar kilo alırsam ya aynı şeyleri yaparsa. Tamam bütün çocuklar şişko domates falan diyor ama bunun ki ileri seviye bir şey çocuk beni eğlencesi yapmıştı ben de ona değer veriyordum. 2 sene boyunca her teneffüs benimle dalga geçti ben bilerek sınıftan çıkmıyordum ki beni görüp dalga geçmesin ve utanç duruma koymasın diye. Ne bilim ya arkadaşlarım deli mısın çocuk sana sirilsiklam aşık diyor niye kabul etmiyorsun diyorlar. Sizce napiyim

Arkadaşlar çocukken ağzınıza etmiş birini büyünce affeder misiniz?